istagram dm şeysini hayatımda ilk kez kullandım beylerrastgele yazdım 5-10 kızageri dönen kızlarla konustuk birazkızlar soğuk davranmadı ama çokda samimi değillerdi doğal olarakbirisi yabancıydı bu kızların meksikalıbeyler yalnız anlamadığım şey şu dm yazdığın kızla işi ne kadar yürütebilirsin kihavadan sudan konusuyorsun güzel güzel muhabbet , eee sonuynda bişey olmuyoki good night good night yaniböyle olmaz beyler ben kız istiyom normal takılmalıksaçına dokunabilceğim koklaybilceğim falanbunlar olmuyo beyler.yani hiç yokdan iyi tabi yine yıllar sonra bi insanla yazışıyosun sonuçtaama kız gidince yine doyumsuzluk başlıyor bumuydu yani diyorsunben doymak istiyorum beylerhocam ivedi@Kanatlandırmayan_Redbull
quote:Orijinalden alıntı: Zatı MuhteremBu mesaj silindi.istagramdada açılır hocam sorun o değilsorun kızın bana değer vermesini sağlayamamakher zaman 150 tane rakip var bu 150 rakip arasından en büyük en güçlü en alfa sen olmalısınbi kız arkadaş edinmek gerçekten bu kadar zormu hocam?