Şimdi Ara

Kızlarla İyi Konuşamıyorum.[sm=icon_smile_disapprove.gif]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıktaki gibi kızlarla iyi konuşamıyorum.Aslında konuşcak konu bulamıyorum.Yakışıklıyım temizim bakımlıyım.Özgüvenimde var ama sorunum konuşcak birşey bulalamamak.Şöyle iza edim;
    Mesela ad'ını öğrendikten sonra sorcak yada söylicek başka birşey bulamıyorum.İnşallah anlamışsınızdır derdimi Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.Mesela bir kız var aşağıki sınıftan güzel bir kız oda bana bakıyor.Şimdi yanına gidip konuşim desem merhabandan sonra yine tıkancam

• Arkadaşlar bu durum internettede aynı.Mesela tanımadığım biriyle yazışırken ismini öğreniyorum nerelisin diyorum sonrada tıkanıyorum.
  • bendede var ve bizim gibi binlerce kişide var bu sorun utangaclık sosyak fobilik falan filan
  • Zamanla geçer takma kafana.

Görünüşe göre daha önce hiç kızla çıkmadın.

Doğrumu.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend_007

Zamanla geçer takma kafana.

Doğrumu.?

Yok kardeşim çıktım çıkmasına hatta kızlar teklif ettiler ama çok sessiz biriyim konuşcak konu bulamıyorum kızın gözüne bakamıyorum o derece.Kısacası merhabadan sonra devam edemiyorum utangaçım işte.Sosyal fobim vardı attlattım yani hergün dışardayım arkadaşlarla gezerim ama kızlarda Özgüvenimde var .
  • Benimde küçük yaşlarımda öyle bir problemim vardı. Kızlarla göz teması bile kuramıyordum biraz duygusallıktanda olabiliyor.Duygularımdan çok mantığımla düşünmeye başlayınca geçti hepsi.Hatta beni etkileyen bir olay vardı çok sevdiğim bir insanla çıktım değişmiştim özgüvenim yükselmiş mutluydum. Ama ayrıldığımızda çok üzülmüştüm ve duygusuzlaşmıştım şimdide duygusuzum biraz. Kötü ama korku gibi bir sorunum olmuyor. Her ortama giriyorum çıkıyorum. Ama hiçbir insana bağlanamıyorum ve ilişkimin olduğu kişilerle kavga ettiğimde geri dönüş çabası veremiyorum genelde :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eng304 -- 30 Nisan 2012; 19:01:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

quote:

Doğrumu.?

Yok kardeşim çıktım çıkmasına hatta kızlar teklif ettiler ama çok sessiz biriyim konuşcak konu bulamıyorum kızın gözüne bakamıyorum o derece.Kısacası merhabadan sonra devam edemiyorum utangaçım işte.Sosyal fobim vardı attlattım yani hergün dışardayım arkadaşlarla gezerim ama kızlarda Özgüvenimde var .

Konu bulamadığın zaman soru-cevap yap (: Sen soru sor o cevaplasın bir süre sonra o soracak sen cevpalayacaksın (:

Bkz:Hangi tarz müziklerden hoşlanırsın vs vs...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: O Meşhur Kel Adam ;)

quote:

quote:

Doğrumu.?

Konu bulamadığın zaman soru-cevap yap (: Sen soru sor o cevaplasın bir süre sonra o soracak sen cevpalayacaksın (:

Jhony abi'de cevapladı. Evet konu bulamıyınca soru soruyorum ama sorcak soru bulamıyorum saçmalıyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: O Meşhur Kel Adam ;)

quote:

quote:

Doğrumu.?

Jhony abi'de cevapladı. Evet konu bulamıyınca soru soruyorum ama sorcak soru bulamıyorum saçmalıyorum.

Bazende sadece sessizlik iyidir be usta Konuşamadığınız zaman çıkın dışarıya hava soğuksa birbirinize ölümüne sarılın romantizim tavan yapıcaktır ama yazın deli gibi sarılırsan kız bir süre sonra leş gibi kokuyorsun der Beraber aktivite yapın gelecek hakkında konuşun veya haftaya ne yapsak gibisinden muhabbetler açın (:

Not:Evet nick mağduruyum Birçok kişi beni nickten dolayı abaza biri olarak biliyor fakat hiç abazalığım yok (:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.