Şimdi Ara

KIZLARLA GEÇEN KOMİK DİYALOGLAR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
19
Favori
15.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kız:Bıyıklarını kessene
    Ben:Neden
    Kız:Çirkin duruyo
    Ben:(Şöyle bi baktım) sen kes sonra bende keserim.
    Kız:Anlamadım?
    Ben:Bıyıklara diyorum badem yağı var istersen

sonra ayrıldım sıradan ertesi gün kız geldi bak kestim dedi harbiden kesmişti

Not: Meslek liseli
    %100 gerçektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

8.sınıftaydık sanırım kızın tekine anneni bağırtırım demiştim akşam eve gidince annesine söylemiş kadın ertesi gün okula gelip sen mi bağırtıcan lan beni demişti dumur olmuştum

• quote:

Orijinalden alıntı: Half Man Half Amazing

Bi kızın bana söylediği en güzel laf Migros'ta olmuştu. Kasiyer Migros kartınız var mı diye sormuştu hala unutamıyorum...

Anlamadım, biri anlatsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DehşetBişey

quote:

Orijinalden alıntı: Mü'min

K:Kız
    B:Ben

K:
    O zaman iltifatlar icin tesekkur ediyorum ve anneni istiyoruuum!

5 dakika önce
    B:
    O kadar istiyorsan annemi,bu mümkün?:D

4 dakika önce
    K:
    Banada yemek hazirlayan bi anne laziim hemde sevdigim yemekleri yapiyo senin annennn

3 dakika önce
    B:
    Bu mümkün diyorum işte,senin de annen olabilir:D

3 dakika önce
    K:
    Mumkun mumkun evlatlik alin benii

Sevdiğim kızdan gelen tepkiye bakar mısın.Abi ne şekil söveyim bilemedim.Ama elde edeceğim onu inşaAllah

Bence kızlar bunları bilerek yapıyo çok şerefler varya

Ben bu kızdan çektiğim kadar hayatımda hiçbir şeyden çekmedim.[Cümle içinde sübliminal mesaj yok,acı çekmekten bahsediyorum]

• quote:

Orijinalden alıntı: sasa48

quote:

Orijinalden alıntı: Half Man Half Amazing

Bi kızın bana söylediği en güzel laf Migros'ta olmuştu. Kasiyer Migros kartınız var mı diye sormuştu hala unutamıyorum...

Anlamadım, biri anlatsın.

Anla işte en fazla o olmuş yani
  • Lisenin ilk günü. Meraba naber yok, direkt;
    K:burcun ne?
    B:Başak
    K:Iyyy T---K!
    B:

Resmen dumura uğramıştım. O kızla 6 yıl çıktım. 1 hafta olmadı ayrılalı. 6 yıllık bi ilişkinin tanışmasının böyle olması gerçekten utanç verici
  • Bu konuda hatırladığım en komik olay arkadaşımın başına gelmişti. Üni. de ilk sene bu eve çıkmıştı ve ev arkadaşları yokken kız atıyodu eve. Bi seferinde kızı yine çağırmış kız da yoldayım çok trafik var ona göre yazmış neyse bu da aynı zamanda ev arkadaşlarına da atıyo işte gelmeyin şu saate kadar falan filan diye sonra aynen şu mesajı atmıştı ''kanka, karı trafikte kaldım,trafikte kaldım diye bana ayak yapıyo galba bi gelsin çok fena tecavüz edicem.'' o gazla da bunu kıza atmış. Sonra kızdan gelen cevap senin anana inşallah hayvanlar tecavüz eder ve daha bi sürü yaratıcı küfür. Bide benim arkadaş utanmadan daha sonrada bu kıza mesaj atıyodu da en son kız buna bi daha at seni savcılığa şikayet edicem diye korkutarak durdurmuştı.
  • Hepsi iyi yaa
  • Benim de lise yıllarında çok oldu kız hadiseleri tip biraz düzgün olunca Neyse bi gün dersteyim hatunlarla yazışıyorum bendede dikkatsizlik coktur bi olay olsun hemen dikkatim dagılır tam kıza mesaj yazıyorum sıra altından bakmadan tabi biri arkadan kalem sokuyo ne var a.. dedim tam o sıradada aklımdan geçeni yani o söylediğimi mesaj olarak iletmişim kıza o gün bugündür kızdan haber alamıyorum gardaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaúL

Benim de lise yıllarında çok oldu kız hadiseleri tip biraz düzgün olunca Neyse bi gün dersteyim hatunlarla yazışıyorum bendede dikkatsizlik coktur bi olay olsun hemen dikkatim dagılır tam kıza mesaj yazıyorum sıra altından bakmadan tabi biri arkadan kalem sokuyo ne var a.. dedim tam o sıradada aklımdan geçeni yani o söylediğimi mesaj olarak iletmişim kıza o gün bugündür kızdan haber alamıyorum gardaşlar

tam burda koptum :D

• quote:

Orijinalden alıntı: AttandeD

quote:

Orijinalden alıntı: Krj1c2

Hoşlandığım kızın 1 tane erkek arkadaşı(sevgilisi değil) vardı hep arkadaş grubuyla bir yerlere falan giderlerdi çocuk bundan hoşlanıyor bende kıza söyledim bu çocuk senden hoşlanıyor bunla gezinme falan oda sanane ki dedi.Bende sinirlendim tabi birşey demedim..Neyse ertesi günü gene gitmişler banada kızın arkadaşı söyledi 3 kişi gitmişler...

Bende o sinirle yakın arkadaşıma mesaj çektim sinirden nereye attığımı bilmiyorum..

+Abi duydun mu *m**a k***m Or****su gene o çocukla Hayat cafeye gitmiş.
    -Cevap gelmedi normalde çocukla mesajlaşıyorduk ertesi günü okulda geldiler kızın arkadaşı niye küfür ettin Zeynep'e dedi bende ne küfürü dedim meğersem hoşlandığım kıza atmışım mesajı o an bitmiştim ne dicemi şaşırdım. O günü kıza seni seviyorum sinirden ne yaptığımı bilemedim özür dilerim dedim oda beni seviyormuş o günün ertesi günü çıkma teklifi ettim sevgili olduk ama ömrümden ömür gitmişti

Sansa bak ya :) ben arkadasla ana baci muhabbet kuruyodum mesaji annesine atmistim :)

Annesinin numarasının sende ne işi vardı?

• quote:

Orijinalden alıntı: the_gunner

quote:

Orijinalden alıntı: AttandeD

quote:

Orijinalden alıntı: Krj1c2

Hoşlandığım kızın 1 tane erkek arkadaşı(sevgilisi değil) vardı hep arkadaş grubuyla bir yerlere falan giderlerdi çocuk bundan hoşlanıyor bende kıza söyledim bu çocuk senden hoşlanıyor bunla gezinme falan oda sanane ki dedi.Bende sinirlendim tabi birşey demedim..Neyse ertesi günü gene gitmişler banada kızın arkadaşı söyledi 3 kişi gitmişler...

Bende o sinirle yakın arkadaşıma mesaj çektim sinirden nereye attığımı bilmiyorum..

+Abi duydun mu *m**a k***m Or****su gene o çocukla Hayat cafeye gitmiş.
    -Cevap gelmedi normalde çocukla mesajlaşıyorduk ertesi günü okulda geldiler kızın arkadaşı niye küfür ettin Zeynep'e dedi bende ne küfürü dedim meğersem hoşlandığım kıza atmışım mesajı o an bitmiştim ne dicemi şaşırdım. O günü kıza seni seviyorum sinirden ne yaptığımı bilemedim özür dilerim dedim oda beni seviyormuş o günün ertesi günü çıkma teklifi ettim sevgili olduk ama ömrümden ömür gitmişti

Sansa bak ya :) ben arkadasla ana baci muhabbet kuruyodum mesaji annesine atmistim :)

Annesinin numarasının sende ne işi vardı?

Hocam yakin arkadaslarinin annelerinin nosu yokmu sende :) bazen anneleri ariyo falancayi gordun mu falan bazen biz o numaradan ulasiyiruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Uuu Beybi

+Naber? :)
    -üff sevqiLm var ßenim pis sapk .! .s

Böyle Kızlara Şaplatasım GEliyor Benim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giovannii -- 22 Ocak 2012; 18:35:12 >
  • Hadi yemeğimizide yedik kalk yıkayalım şimdi seni
  • B : Ben
    Q : Kız
    Dolmuşta geçen yıllardır unutamadığım,hatırlayınca yüzümde gülümsemeye yol açan anım.

B: Şu parayı uzatabilir misiniz ?
    Q : Tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Remus

B : Ben
    Q : Kız
    Dolmuşta geçen yıllardır unutamadığım,hatırlayınca yüzümde gülümsemeye yol açan anım.

B: Şu parayı uzatabilir misiniz ?
    Q : Tabi.

Güldüm :)
  • Sevmediğim bi kız dershaneye gelmişti.Ben de erkeklere el şakası yaparken hızımı alamayıp kıza da yapmıştım.Sonra bi de kafa tokuşturdum kızla kız şoka girdi
  • Kapalı bi kız arkadaşıma sabah okula gelince saçların güzel olmuş demiştim , kız teşekkür etmişti , etraftakiler yarılmıştı

----

Benim değil ama bi arkadaşın var
    İkimiz oturuyoduk , sevdiği kız aradı , konuşmaya başladılar , sora kız çok kızdı kapattı telefonu(hoparlör açık dinliyorum)

Okulda sölemiş kız , telefonun sihirli ses mi ne özelliği açık kalmış(Bkz; 1 hafta önce arkadaşla birilerini işletirken kullandığımız sesi incelten zımbırtı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: haliljo06

quote:

Orijinalden alıntı: GKHN_93

Muhabbetin tıkandığı bir yerde ''Eee kurbanda ne kestiniz ?'' diye sordum sonra 10 dakika kendimize gelemedik :)

sumuğum aktı

• kız değil ama gay lurmu;

ergenlık donemleri dogrulu kcesaret oynuyoruz .. bana çıktı gorev , gorev şu koridora çıkıp karşına ilk gelen kıza kolundan felan tutup el kol kafa bi yerini tutup bişe diyeceksin ..Çıktık koridora anasini satim bizim bahoş . Ben yok dedim bahoş olmaz .. olur olmaz olur olmaz :.. Yapmadım tabi sonra ne derler :D
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.