Şimdi Ara

Kızların yanımda kız varken daha çok bakması?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yıllardır hem benim hem çevremin farkında olduğu bir mevzu ama,neden böyle?normalde suratıma bakmayacak kızlar yanımda sevgilim veya arkadaşım olan bir kız olduğunda dikkat çekecek şekilde bakıyorlar.kızların tek takılan erkeklere nazaran diğer kızlar tarafından elde edilmiş veya elde edilmeye çalışılan erkeklere karşı bariz bir ilgileri var.

• Kızlar her türlü dedikoduyu seviyor. Bir kızla bir erkeği yan yana görünce türlü türlü düşünceler, konuşmalar başlatıyorlar. Birbirlerine yakışmışlar mı, ilişkileri ne kadar sürer, hangisi ayrılır vb hepsini oracıkta düşünüyorlar. Seviyorlar böyle işleri anlayacağın olay sen değilsin. Çok yakışıklı arkadaşıma kızlar her zaman bakıyor sadece spesifik bir zaman ya da mekan diliminde değil
  • Kızlar her türlü dedikoduyu seviyor. Bir kızla bir erkeği yan yana görünce türlü türlü düşünceler, konuşmalar başlatıyorlar. Birbirlerine yakışmışlar mı, ilişkileri ne kadar sürer, hangisi ayrılır vb hepsini oracıkta düşünüyorlar. Seviyorlar böyle işleri anlayacağın olay sen değilsin. Çok yakışıklı arkadaşıma kızlar her zaman bakıyor sadece spesifik bir zaman ya da mekan diliminde değil
  • Kara Komite kullanıcısına yanıt
    olay kız'lar' değil zaten,o anda yanımızdan geçmekte olan tek bir kız da aynı davranışı sergiliyor.normalde ilgi görmüyorum da demedim,sadece gördüğüm ilgi daha fazla oluyor.ve bu sadece benim için de geçerli değil,birçok arkadaşım da bunu yaşıyor.sosyal ortamlarda da olay böyle ilerliyor,birçok kızın hayran olduğu veya elde etmeye çalıştığı erkeği sonradan ortama dahil olan kız da istiyor,herifin tipinin bir önemi yok.popüleritenin çekiciliği tamamen.olayı yanlış anlamışsınız,dedikodu gibi basit bi kavram değil.
  • Fake test. İlgilendiğiniz kadına yogunlasin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gözleminiz doğru, yalnız sadece gelişmemiş ülkelerdeki bayanlar için olduğunu söylemeliyim. Yanınızda bir bayan oldugu zaman daha cok bakmalarının nedeni, birbirlerini kıskanmalarından ibaret. Bunu öğrenmiş olmanız gerekiyor, kadınlar sadece diğer kadınlardan daha üstün olmak için süslenir ya da erkekleri kendilerine baglamaya calisirlar. Bunu yine gelişmemiş ülkelerde çok daha büyük oranlarla gözlemledim. Yani görünüşünüz çok çok iyi ise de bunlarla yine karışılaşıyorsunuz türkiyede. Ego savaşları diye birşey giriyor devreye çoğu zaman. Yurt dışında kadınlar kendileri ayağıma gelirken, türkiyede sürekli baksa da bakmıyormuş gibi davranan ve kaşları yukarıda zavallı kız bozuntularını daha çoklukla görüyorum :) Endişe edecek bir durum yok
  • Yanındaki kız ondan güzelse öyle oluyor.

Geçenlerde 2 arkadaşımla buluştum bir tanesi yarı rus hali ile kız çok güzel. Bütün gün kızlar bakıp durdu. Bakmaları bana bayılmaları değil kendisinden güzel kızın yanında kim var ona bakıyorlar

Kadınlar kendi arasında sürekli bir yarış içerisindeler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 27 Ocak 2019; 15:45:30 >
  • yıl 2019 hala kızların düşüncelerini mi önemsiyorsunuz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.