Şimdi Ara

Kızların sadece tipe baktığı gerçeği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Biz erkekler kabul edelim kadınların sadece fiziksel özelliğine bakıp beğeniyoruz. İçini falan merak etmiyoruz. Bir kadın güzelse onu beğeniriz, iç güzellik daha sonra gelir. Çirkin bir kadının içini, karakterini umursamayız çünkü o çirkindir ve direk eleriz onu kafamızda. Eğer güzel kadında karakter sorunu varsa belli bir noktaya kadar tolere edilebilir sırf güzel olduğu için. Eğer devam edilemeyecek noktadaysa diğer güzel kadınlara yöneliriz.

    Kısacası Çirkin bir kadın dünyanın en iyi kadını da olsa biz erkekler ona yönelmeyiz önce bu gerçeği kabul etmemiz gerekir.

    Kadınlara gelince şöyle bir söylenti var, yok kadınlar tipe bakmıyor karaktere, komikliğe, fiziksel güce, paraya bakıyor deniyor. Bu tamamen yalan(kısmen de olabilir oraya gelicem).

    Kadınlar da biz erkekler gibi tipe bakarlar. Eğer erkek yakışıklıysa kadın o erkeği beğenir birlikte olmak ister tıpkı biz erkekler gibi.

    Eğer erkek yakışıklı değil ama kabul edilebilir normal seviyede bir tipi varsa diğer etkenler devreye girer. Bunlar, kadınlarda yaş ilerledikçe sağlam kapıya yanaşmak için PARA olabilir. Eğer paranız varsa ve kabul edilebilir normal bir tipiniz varsa kadınlar belli bir yaştan sonra sizinle birlikte olabilir. Veya karakter olarak alfa bir karakteriniz vardır ortamda sizin sözünüz geçer ve fiziken güçlü biriyseniz kızlar yine sizi tercih edebilir normal bir tipiniz olmasına rağmen.

    Ya da çok komiksinizdir kadını sürekli güldürüp eğlendiriyorsunuzdur kadın yine sizi seçebilir normal tipiniz varsa.

    Ama gelelim yakındığım ve içinde bulunduğum noktaya. Eğer çirkinseniz, kadın sizi bir ali ağaoğlu kadar zengin olmadığınız sürece seçmez. Alfa olamazssınız çünkü özgüveniniz yoktur.

    Yani çirkin bir erkeği hiçbir kadın tercih etmez tıpkı erkeklerde oldugu gibi.

    Bu durumda ne yapmak gerekir bilmiyorum? Yaşım 22 ,Çirkin olduğum için özgüvenim yok. Param bir kadına yedirecek kadar çok değil ama orta hallinin biraz üstünde sayılırım. Alfa değilim. Kendi arkadaş çevremde başlarda arkadaş kurmakta çok zorlanırım ama tanıştıkları zaman benimle kanım ısındığı zaman komik ve eğlenceli biriyim. Ama kızların yanında rahat olamadığım ve çekindiğim için komik veya eğlenceli olamıyor kasıntı oluyorum. Kızlara instadan veya sanaldan yürüdüğm zaman bulusmak istemiyorum çünkü ya beni beğenmezlerse korkum var çünkü bir iki tane kusurlarımı kapatan çirkin halimi normale yakın gösteren fotom var ve normal seviye görünüyorum ama gerçekte çok daha çirkinim. İnstadan konustugum kızı aynı okulda olmama rağmen görmek bile istemiyorum.

    Nasıl aşabilirim bu durumu







  • Dostum durumunu bilmiyorum. Sadece normal çirkin biriysen çok kafaya takma derim. Ben deformite levelinda çirkin olduğum için kadınlarla etkilesime geçebilmek için normal bir yüze ihtiyacım var. Adım adım estetik ameliyatına yaklaşıyorum. Eğer herhangi goze batan bir kusurun varsa ameliyat öneririm. Bu hayat çirkin erkeği affetmez. Geç olmadan bir şeyler yapmak zorundayız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de var bro. Çirkinsen fazla bişey bekleme. Kendimden biliyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam bir kere özgüvensiz olmanın nedeni çirkin olmansa yapman gereken şey basit. Kendini yakışıklı birisi olduğuna inandıracaksın. En azından normal tipe sahip olduğuna inandır özgüven gelecektir. Daha sonra korkmayacaksın. Korkarsan hiçbirşey yapamazsın zaten. Kendini tipsiz düşündüğün için çekiniyorsun ama dışardaki insanların bakış açısı tamamen farklı olabilir. Eğer özgüvenli olursan kimse sana çirkin demez çünkü mantıksızlık oluşur beyinde ama sen pasif özgüvensiz bir insan olursan yakışıklı bile olsan insanlar seni çirkin olarak görebilirler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kızlar bana bekip beni beğenmeyecek ben de alınıp üzüleceğim öyle mi? Kendileri boya badanasız elle tutulur bir şeye benzemiyorlar. Şu mahlukları kafaya takıp durmayın artık. Tipe bakan kızdan ne hayır gelir? Ama sen de tipe bakıyorsan hak ettiğini bulursun.




  • 450 hp beygir gücündeki arabayı almaya karar veriyorsun ve bi bakmışsın, kaporta çökük - direkler yamuk - şasi düzgün değil kaynatılmış - balans ayarına kadar herşey gidik. ama motoru yürür. alır mısın bu aracı almazsın.

    kızlarda seni beğenirken ilk tipine bakarlar, uygunsa tanışırlar ve içini öğrenirler. orjinal parça değişmemiş ve boyalı bi araçsan ve motorun 50 hp beygir gücüne bile ulaşamıyorsa kim napsın seni?
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Bu artıklarından sadece 2.fotograftaki adam çirkin damgasını hakediyor. Diğerleri normal. Vay canına. Deforme bir adamin kız arkadaşı var. Bu daha önce hiç yaşanmadı(!)

    İstisnalar her zaman var dostum. Bir örnekle bütün çirkin insanların yaşadığı zorlukları hiçe sayamazsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızlara yazarken ya da yürümeye çalışırken düşündüğüm tek bir şey var. Sen bu kıza yazabilecek biri misin? Senin hangi özelliğin kızı çekebilir? Bir kız neden seninle birlikte olmak istesin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: equallyworthless

    Bu artıklarından sadece 2.fotograftaki adam çirkin damgasını hakediyor. Diğerleri normal. Vay canına. Deforme bir adamin kız arkadaşı var. Bu daha önce hiç yaşanmadı(!)

    İstisnalar her zaman var dostum. Bir örnekle bütün çirkin insanların yaşadığı zorlukları hiçe sayamazsin.
    Ne ikincisi. Aşağıya doğru kaydır. Ya da çirkinlik gerçekten aşırı göreceli bir hale geldi. Çirkinleri hor görme anlamında demiyorum kesinlikle. Realiteden bahsediyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin gibilere çok ihtiyacımız var. Buradaki çoğu insan, bütün kusurların, bütün eksikliklerin "özgüven" ile aşılabileceğini söylüyorlar. Özgüvene inanan insanlara göre senin yakışıklı veya çirkin olman önemsiz. Bu elemanlar kızların sadece özgüvene baktıklarını düşünüyorlar ve bu mentalitede tavsiye veriyorlar kızlarla arası iyi olmayanlara. Sizin gibi düşünenlerin sayısı artmalı ki bu polyannacılık oynayan insanlar gerçeklerin farkına varsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sosyal statüye ve paraya bakarlar. Tip bunların arkasından gelir.

    3'üne de sahip olan POMPALAR.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RevengeRain

    Sosyal statüye ve paraya bakarlar. Tip bunların arkasından gelir.

    3'üne de sahip olan POMPALAR.
    Para ve sosyal statü belirli bir yaştan sonra ortaya çıkar özellikle para, lise ve üniversite çağındaki bir çok insan paraya bakmaz hele de okudğun okuldaki herkesin durumu iyiyse.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.