Şimdi Ara

Kızların Reddetmesinden Dolayı Cinsellikten-Erkeklikten Kurtulma İsteği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
223
Cevap
0
Favori
25.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugüne kadar sayısız kızdan ret yedim. Dürüst olmak gerekirse benim de bu durumda kusurum vardır. Fakat kızların birlikte olmayı tercih ettikleri erkeklerin vaziyetini gördükçe kendime fazla bir kusur payı biçemiyorum. Bilmediğim bir sebepten dolayı hepsi beni reddediyor, arkadaş olarak gördüklerini, bana karşı hiçbir şey hissetmediklerini söylüyorlar. Aklım almıyor. Ortalama bir dış görüntüye ve maddi duruma sahibim. Ve bu sorun yaşantımı çok olumsuz yönde etkiliyor. Madem onlar beni tercih etmiyorlar, ben de artık tıbbi yöntemlerle (ilaç vs.) cinsellikle ilgili her şeyden tamamen kurtulmak istiyorum. Onlara bir daha hiçbir ihtiyacım kalmayacak bir çözüme kavuşmak istiyorum. Aksi takdirde başkasına zarar vermemek için kendime zarar verme yoluna gideceğimden endişe ediyorum. Psikiyatristler olmaz öyle şey diyip yolluyor, kaç tanesine gittim. Sanki bu dertle yaşamak zorundaymışım gibi davranıyorlar. İlla kendimi doğramam mı gerekiyor bunun için? Ciddiyim. Yeter artık bıktım bu işten. Kimseye cinsel çekim hissetmemek istiyorum. Cinsellik diye bir şey hayatımda hiç olmasın istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3EA0CF70F -- 30 Ağustos 2019; 6:52:7 >

• Skalana uygun kızları kovala.

Ortalama olduğunu söylüyorsun. 10 üzerinden 5 diyelim.

Sen 5 puanlık bir erkeksin.

Ama 10 puanlık kız istiyorsun.

Unutma tüm kadınlar da kendi skalasına bakarak hareket eder.

5 puanlık kız 5 puanlık erkeğe bakmaz. 6 7 puan ister en az. 8 9 puanlık erkek baksa dibi düşer. 10 puanlık erkek sokak ortasına kıçına parmak atsa şakacı der mutlu olur o parmağa.

Ama 5 puanlık kıza sen merhaba dersen abaza olursun. Bu durumda senin için kız 4 puanlık olacak.

Puanlama sırf olayı anla diye var. Yoksa insanları puanla demiyorum. Dengine yanaş.

Ve en aptal erkek hareketi olan arkadaş olup yanaşma olayını sakın yapma. Arkadaş olacaksan arkadaş ol. Amacın sevgili olmaksa arkadaş değil sevgili ol. Niyetin başta ne ise öyle yürü.

Gen kaderdir, tüm insanlar dış güzelliğe önem verir. İstisnalar kaideyi bozmaz.
    Kardeşim biraz sabır et düzelicek.
    Sen şuan büyük ihtimal 20 26 yaş arası kızlarla ilgileniyosun.
    Bu yaş aralığında kızlar burnundan kıl aldırmaz.
    Seni şuan istemeyen kızların çoğu 30 una gelince emin ol pişman olucaktır.
    Yaş 30 olunca anlıyolar hayatın gerçeklerini ne yazık ki.
    Spor mantıklı bi çözüm, hem vücudun fit olur hem biriken testestronu sporda tüketirsin hem zihnen ve bedenen bi rahatlarsın.
    Pişman olucağın işlere girişme, diyelim ki aradığın kızı 3 sene sonra bulucaksın ve mutlu olucaksın. Ani kararlar verip geleceğini yakma.
  • red değil de ret yazdığın için benden onayı aldın

kes kurtul knk yapcak bir şey yok ya da çok çalış. bir şey üzerine çok yoğunlaş, kovala o zaman ilgin diğer her şeye azalıyor genel olarak
  • Hocam başka şeylere odaklanmakla alakası yok. Bu durum bana ruhen üzüntü veriyor ve artık çok ciddi bir sorun olmaya başladı. Doktor kontrolünde, sağlıklı bir şekilde kurtulamaz mıyım ben bundan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3EA0CF70F -- 30 Ağustos 2019; 6:58:42 >
  • Hayat sadece bir yönüyle yaşanmaz.Bir gün hepimiz öleceğiz.Her şeye sahip olsanda olmasanda.Başka yònlerde var onları bulmalısın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DamsizDaGirebilenAdam kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkür ederim hocam. Başka yönlerden kastınızı açar mısınız? Çünkü benim yaşantım da sırf cinselliği düşünmekle - murat etmekle geçmiyor elbette. Ama için için bu sorun beni mahvediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3EA0CF70F -- 30 Ağustos 2019; 7:0:48 >
  • Hayat kadınına falan git hocam iş o raddeye geldiyse

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mantıklı hocam öneri için teşekkürler. Fakat ömrüm boyunca hayat kadınlarının müşterisi olarak mı kalacağım ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaş kaç?

• tehlike.com T kullanıcısına yanıt
    26 hocam
  • Bende bazen senin gibi düşünüyorum. Ama bu düşüncelerim azaldı, kendimi spora verdim, kurtuldum diyebilirim. Spor yapmaya başla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3EA0CF70F

Hocam başka şeylere odaklanmakla alakası yok. Bu durum bana ruhen üzüntü veriyor ve artık çok ciddi bir sorun olmaya başladı. Doktor kontrolünde, sağlıklı bir şekilde kurtulamaz mıyım ben bundan?
    alakası var
  • İşte bu konuyu biraz açar mısınız hocam? Hayatım sırf cinsellik arzulamaktan ibaret değil ki. Fakat bu durum yüzünden çok mutsuzum.
  • Öneri ve mesaj için çok teşekkürler hocam.
  • konu up
  • Güzel kız sevemiyorsan, sen güzel kız ol seni sevsinler.. (;

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dış görünüşün çok kaliteli ve saçlar jöleli olsun azcıkta laf yap ret edemeyeceğin kız olmaz :)
  • Vartolu Saadettin kullanıcısına yanıt
    Kadın olmak istemiyorum hocam açık konuşmak gerekirse. Sadece cinsellikten kurtulmak istiyorum. Ha ama bu durumda olmaktansa kadın olmayı da tercih ederdim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.