Şimdi Ara

Kızların hoşlandığını söylememesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kızlar hoşlandığını söylemiyolar hele bazı psikopat kızlar var deli gibi hoşlansa da söylemez hatta belli bile etmez. Erkeğin adım atmasını bekler.

Herşeyi erkeklerden bekliyolar çoğu. Kızların hoşlandığını sölemesi niye bu kadar zor geliyo ?
    Ne bilim bi kız sizden hoşlandıgini sölese hoşunuza giderdi saygı duyardınız bi kızın hoslandigini soylemesinde kötü bisey yok. Hoşlanmasanız bile odun degilseniz kizin kalbini kırmadan reddederdiniz.

Neden hep ilk adımı erkeklerin atmasi gibi sacma bi kural var anlamis degilim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oymakus -- 2 Ağustos 2017; 4:57:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• çoğusu egoist olduğu için asla ilk adımı atamazlar reddedilirlerse egolari yıkılır çünkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alokinez

çoğusu egoist olduğu için asla ilk adımı atamazlar reddedilirlerse egolari yıkılır çünkü

egoları olsa zaten reddedilebileceğini düşünmezler. kızlarda bir sorun yok sorun erkeklerde
  • Katılıyorum.Ben çok çekingen bi insanım.Söyleseler fena olmaz.
  • sorun sizde beyler. erkek olan sizsiniz birinden hoşlanıyorsanız konuşurken ona hitap edin, iltifat edin aynı zamanda aklında kalabilmek için arada düşündürtün. ( şapka hoş ama sana uymamış. bilekliğin güzel ama sana yakışmamış vs. bu onları düşündürecek senin hakkında. ) bundan sonra da baktınız bir bozulma yok kızda, gidin söyleyin. birşey kaybetmiyorsunuz merak etmeyin.
  • kıs hoşlanır söylemez ama belli bile etmez dersen olmaz.

kural şudur: kız hoşlanır. belli eder ve erkekten sözlü adım bekler. kızın attığı adım hoşlandığını belli etmektir. yine adım atılıyor ama farklı şekilde.
  • ben 30 yaşındayım ergenliğimden beri kendimi nasıl kandırmışsam artık bir gün bir kadın gelip senden çok hoşlanıyorum al beni yiğidim demesini bekledim.

demedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sleepydragon

sorun sizde beyler. erkek olan sizsiniz birinden hoşlanıyorsanız konuşurken ona hitap edin, iltifat edin aynı zamanda aklında kalabilmek için arada düşündürtün. ( şapka hoş ama sana uymamış. bilekliğin güzel ama sana yakışmamış vs. bu onları düşündürecek senin hakkında. ) bundan sonra da baktınız bir bozulma yok kızda, gidin söyleyin. birşey kaybetmiyorsunuz merak etmeyin.

Boş Boş tavsiyeler, Bu forumdaki herkes mi liseli anlamıyorum ki.

• Dil konuşmuyorsa gözler konuşur kardeşim anlarsın.

• Volvolord kullanıcısına yanıt
    bunu diyen sen misin :) buyur senden dinleyelim çok biliyorsun galiba. elinden başka birşey gördün mü hayatında acaba.
  • Kızlar erkekleri bekler.Erkekler kızları.Kazanan hep mazeret olur.

• Kader midir nedir,dün gece kıza açıldım şimdi de bu başlığı görüyorum.Kıza açıldım kızın dediği bunu beklemiyordum keşke daha önce söyleseydin

Bre zalımın kızı sen bana senden hoşlanıyor-d-um dedin ya

Neymiş olumsuz olmasından korktuğu için böyle demiş

O mesajı atmasa çok daha erken açılabilirdim bu kızlar niye böyle arkadaş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sleepydragon

bunu diyen sen misin :) buyur senden dinleyelim çok biliyorsun galiba. elinden başka birşey gördün mü hayatında acaba.

Hayir illa kizlara acilma egiliminde sacma sapan takiliyorsunuz.

Lisede yapardik biz bunlari. Ben hayatimin cogunu yurtdisinda yasadim.Turkiye de de yasadim.Kizla gidip arkadas olursun falan zaten ikinizde eriskin ve hoslaniyorsaniz bu iliskeye donüsur.Ne o erkek adamsin git öv veya söv sonra acil.Ilkokul mu la bura.Eger tipin yerindeyse kizlar geliyor zaten.Dun denize gittim 3 kiz geldi misal.Konustuk falan sonra dagildik.Simdi gene gitcem gene orda olcaklar biliyorum.Yani kasmaya sevgili yapmaya cabalamaya gerek yok.Ceki duzen ver cik disari.Turkiyeye geldim 3 ayligina gitcem agustosta.Turk erkeklerinin cogu polat alemdar veya isid militani gibi geziyor farkinda degilsiniz.Kiyafetler les.Tabi guzel kizlar bakmaz.

• söylemese bile belli ediyorlar.
  • Direkt söylemezler ama kesinlikle ister istemez belli ederler. Erkek anlayana kadar, anlamıyorsa sorun erkektedir :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.