< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
KIZLARIN EN GÜZEL OLDUKLARI ZAMAN (2. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Senin ifşa çıktığında da böyle ağlıyordun. Hep ettiklerin yüzünden böyle şeyler geliyor başına
-
Bi kız bi erkekten ret yiyince niye ağlasın lan
gerçi benim için ağlayan olmuştu
lise 3te dersaneden bi kızla takılıyordum boğazının orda kıl yumağı varmış görmemiştim fark edince yanından kalkıp tuvalete gitmiştim allam ben naptım diye
neyse iki gün sonra olmuyor bitirelim dedi ok dedim 3 gün sonra maraz barışalım dedi yok eyw dedim gözleri doldu gitti 5 dk sonra gördüm ağlıyordu
güzel bir kız asla benim için ağlamaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de kadınların hesap sordukları zamanlardaki yüz ifadelerini seviyorum çok tatlı oluyorlar tabii hesap sorulan kişi ben olmadıkça
Düğüne gittikleri andır..
Bazende saçını topladığı an göbeği ufaktan açılıyor..
O anda göbeği yalayasım geliyor..
Bide gri eşofmana bitiyorum abi
Arka kazan dairesi gibi..
Aşağı düşecek sarkmıs baya
olm sen benim konumda kızların dertlerine gece dışarı çıkamamak etraftaki abazalar yazan eleman değil misin sen dışarı çıkma kızlar güvende olur o nasıl yorum lan
-
Yapıyoruz ara sıra öyle şeyler.. Bazen alkolü fazla kaçırıyorum 😀😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X