Şimdi Ara

Kızların Bu Durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 25 yaşına kadar her pisliği yapıp bir çok serseri ile birlikte oluyorlar sonra gelip diyorlar ki biz saf erkeklere Adam gibi adam arıyorum. madem bir pislik yapıyorlar gitsin o serseri ile birlikte olsunlar bizim suçumuz ne Ailesi kabul etmeyecek tabiki bizim gibi safların elinden geçiniyorlar sizin yorumunuz nedir ?

• agzi laf yapana serseri
    yapamayana efendi diyonuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T_Ice

agzi laf yapana serseri
    yapamayana efendi diyonuz

sen en iyisi bir daha oku
  • Sadece kızlara yüklenmek yanlış.

Benimde birçok ilişkim oldu, çoğuyla ilişkiye girdim. Şimdi düzgün kız aramam normalmidir.

Çok takmayın bunları herkes hakettiğini bulur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ariyacaksin tabi o iliskiye girdiklerin kasarsa suc neden sende olsunki senin bi kaybin olmamis kayip sadece kadinlara mahsus.
    Kasar olmayan birisini araman en dogal hakkin.
  • ne olacak biliyor musun. evlenmeyeceksin. salak olmayacaksın. vurup geçiceksin sadece. anne olma imkanını tanımayacaksın. anne olmak kutsal bir olaydır. öyle kucaktan kucağa gezmiş kadınlar anne manne olamaz.
  • Bu devirde maalesef cok artmis durumda oyle kizlar cok vurdumduymaz bu konuda ama bana niyeyse hic denk gelmedi oylesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25 yaşına kadar serseri pisliklerle takılıp sonra o tarz erkekleri istememeleri doğru,ama efendi adam değil paralı adam arıyorlar o yaşdan sonra yani sırf efendisin diye kucağına atlamazlar emin ol,eğer o serseri tiplerde de para olsaydı onlarla evlenirdiler ama gidip doktor,bankacı,mühendis vs parası olanlarla evleniyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsung54

Bu devirde maalesef cok artmis durumda oyle kizlar cok vurdumduymaz bu konuda ama bana niyeyse hic denk gelmedi oylesi

bana da denk gelmedi ama hergün beşiktaşa gelip gidiyorum (gece saatleri neler oluyodur oralara değinmiyorum bile) gözlerimle görüyorum bu tür kızları :D

bugün metroda 1 erkek 2 kız girdiler, baya iyi oynaştılar das metro da baya boştu. eve gidince three some
  • olayı bu resim özetliyor:

Kızların Bu Durumu

ve soldakilerin efendi, düzgün adam olduğunu dile getiriyorsunuz. ama işler öyle değil işte. hayatı yaşamasını bilmeyenlere efendi denmesi ne kadar doğru anlamadım. eziklik psikolojisi işte. ben de bir aralra bu psikolojiyule hareket ediyordum. sağdaki olamayınca soldaki olmaya eğiliminiz oluyor çünkü. en iyisi, iki taraf da olmamak. sağdaki olamıyorum bari soldaki olayım derseniz, boynuzu yersiniz çünkü. ellerinde oynatırlar

• iste o serseri diye tabir ettiğin her kızla muhabbet edebilen erkek benim
    o beyefendi aile cocugu hayatinda kiz eli tutmamis erkek sensin.

• saf olmamak lazım.insan sarrafı olup karşındaki kızı iyi tanımalı.eğer düzgün birisiyse ayrıntılara çok takılmadan sıkı sıkıya sarılmalı
  • 2023 kızla yatma hedefim var, şimdi namuslu 0 km açılmamış jelatinli hatunla evlenme hakkım yok mu benim?

• yakışıklı ve altında araban varsa yada kızlarla anlaşabiliyorsan her türlü sanada gelir. uzaktan bakarsan gelmez.
  • Eski devirde dogsaydim keske lan bu kadar degildi kizlarda aptallaşti iyice ulke mok yoluna gidiyo bence

• seks ne zaman pislik oldu yavvvvvvvv
  • Ilık rüzgarlar eser donlarındaa

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.