Şimdi Ara

Kızları Trollemek İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar okuldaki güzel olan her kızla konuştum. Çoğu engelledi. Geçen sene yaklaşık 10 kıza teklif ettim ve biri kabul etti, 6 ay sevgili olduk. Kıza o çocukla çıkma filan demişler ama kız dinlemedi yine de beni seçti. Tabi sonra pişman oldu orası ayrı . Çok değişik hareketler yapıyorum, devamlı sinir bozucu şekilde gülüyorum. Pek bir yaşama amacım kalmadı. Diğerleri gibi çalışma, okuma hayallerim yok. Okulum da fen lisesi olunca bana çok malzeme çıkıyor. Sizlerin de trollük konusunda yardım etmenizi istiyorum. Size birkaç fotomu atardım ama ifşa olmak istemiyorum. Neyse isterseniz foto da atarım. Mesela kantin-yemekhane sırasında nasıl replikler kullanabilirim ? Koridorda yürürken ne tarzda hareketler yapabilirim ? Tek amacım eğlence, okulun bunaltıcı ve kafayı yedirten havasından kurtulmak istiyorum. Okula gitme diyenler olabilir ama devamsızlık hakkım çok az.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba yoksa selamun aleyküm mü demeliydim ehe de
  • kardeş sen umutsuz vaka olmuşsun bence davranışlarını normalleştir yine belki sana dönerler veya başka ortamda dönerler.boşver trollmeyi sen normal insan olarak hayatına bak.yoksa burnun b.kta nkurtulmaz sevgilide bir eşde yapamazsın.
  • Üniversiteye kadar kuzlardan umudunu kes.böyle devam edersen sana selam bile vermezler

• Aslında işi gücü kız olan biri değilim. Ben sadece eğlenceme bakıyorum. Hayatta çok mutsuzum ve yalnızım. Bu durumu dışıma vurmak istemiyorum. Dışarıdan görenler ne kadar mutlu insan diyebilsin istiyorum. Normal insanlar gibi samimiyetsiz, ciddi olmak istemiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.