Şimdi Ara

Kızlari bu kadar takmayin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konu disina ne zaman girsem 3-5 kiz konusu goruyorum .herkes kendini kiza begendirme cabasinda.bu kadar umursamayin kizlari beyler.kendinizi umursayin,spor yapin,kiyafetinize ozen gosterin,iyi parfum kullanin.genel kulturunuzu artirin asla sıkıcı biri olmayin..bu yatirimlarin hepsi kendinize .sadece kiz icin degil,her ortamda avanyaj saglar size.o zaman kizlar kendilginden gelir zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vücut çok önemli.Kanatları çıkarın üçgen vücut yapın kolları şişirin biraz bakın neler oluyor.

Tarafımca denenip onaylanmıştır.
  • Kanatları çıkarınca hemen uçmaya çalışmasınlar ama hocam

Sonra kırıyorlar o güzelim kanatları

• Kizlar kasa bayilir ozellikle biceps. bizde gogus neyse kiz icin kol o.ona gore beyler.

• dogru ancak usengeclikten yapamadiklarindan cok takiyorlar.Takmaniza gerek yok gercekten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendinizi umursayın = depresyondayım
    spor yapin = enerji/motivasyon yok
    kiyafetinize ozen gosterin = para yok
    iyi parfum kullanin = yarın alırım
    genel kültür = genel kültürüm iyi
  • Tipsiz biri bunları yapsa da boşuna . İnsanlar görmeye bile tahammül edemedikten sonra ne değiştirecek ki bu yapılanlar .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • There goes your life kullanıcısına yanıt
    https://youtu.be/K-4A1hi-DuA

İzle .

Kendine mazeret uretme.bi gun pisman olursun.toparlan dostum.

• 20 yaşındayım hocam,şunu öğrendim; ne kadar çok bu konuları istersen olmaz ve aynı zamanda ne kadar uzak durmaya çalışsan da peşine bırakmazlar.Kaçan kovalanır herhalde diyorlar buna.Sözün özü konu sahibinin dediği gibi,kıza değil kendinize yatırım yapın.
  • Al dostum ilk fotoyla ikinci arasinda daglar var .

Adam best model secildi 2 yil once.ilk haline bak bi de.

Fotograftaki isim berkay turkkan.youtube kanalini takip edin.saglam adamdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: TIME

Al dostum ilk fotoyla ikinci arasinda daglar var .

Adam best model secildi 2 yil once.ilk haline bak bi de.

Fotograftaki isim berkay turkkan.youtube kanalini takip edin.saglam adamdir.

Evet millet günden güne level atlıyor ben günden güne eriyorum bunu biliyoru,
    Ama bu arkadaşın boyu var tipi var yüz hatları yerinde saçı güzel burnu büyük değil dudakları dolgun . Eski haliyle bile bir çok kızı etkileyebilir.

• kıza açılıcam reddederse intihar ederim diye korkuyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsan kafasına bir şey takınca gerçekten uyuyamıyormuş. Bereyi çıkarınca daha iyi oldu.
  • Dostum yakisikli olmak zorunda degilsin .kadin degilsinki sen guzelliigin onemli olsun. karizmatik olman icin tipe ihtiyacin yok.ama guclu olmak zorundasin,erkek dedigin guclu olur.evrimsel acidan da kadinlar en cok guclu kendini yanindayken guvende hissedecegi insanlardan etkilenir.cok abartma tip olayini.

• boşver kardeş ben aylardır paragraflar yazıyorum hala kendilerini ezdiriyorlar herkes hakettiği gibi yaşar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.