Şimdi Ara

Kızlardaki bekaretin önemi size göre nasıldır? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
3.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar konunun bir yerevarıcağını sanmıyorum heralde herkez de yeterince fikrini belirtti o yüzden dahada uzamasına gerek yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2pac

Ben sahsen cok fazla onem veriririm sevdigim evlenmeyi dusundugum kizin bakire olmasi benim icin cok cok fazla onemlidir.Diyelimki bakire lmiyan bi kizla evlendim benim piskoljim bunu kaldiramaz zaten cok kiskancimdir ve acaba kimle ne zaman kac kere yapti dusunceleri aklimdan cikmaz kaldiramam yane.Sevdigim kizin bakire olmadigini orensem direk ayrilirim tabe ask bu insanin ne yapcagi belli olmaz ama ayrilirim die dusunuyorum.
    Evlenecegim kizla evlenene kadar iliskide kurmam.

• saçma sapan gereksiz konu,

isteyen istedigini yapar kime neki,burası türkiye karafatmalar ülkesi degil
  • quote:

Orjinalden alıntı: kopta gel be

saçma sapan gereksiz konu,

çok yakınından birisi de bu işleri yaptığında "kime ne" diyebilecek misin??
  • bi söz vardı" seni tanıdıktan sonra anladım önemli olan vücudunun bakire olmaması değil,ruhunun bakire olması" diye.Ha ben pek katılmıyorum ama olsun.
  • @inf_onb
    "ßen bekareti bozuk biriyle olmam. Çünki ßenimle her beraber olduğunda başkasını düşündüğünü düşünürüm"

aynen bende dostum :)
  • evlenme olsun bitsin...zaten çocuklarım için bir gelecek göremiyorum.ölene kadar gününü gün etmeye çalış.evlenince ne bk oluyor
  • bekaret önemli değil şahsen erkeklerin şöyle düşüncesi var.. şimdi benle evlenen kişi benle yatacak benle yaptıklarını başka biriylede aynı şekilde yapmışsa insana koyar. bu yüzden önemli oluyor. Aklına geldikçe deli olabilir insan
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßiliyorum

bekaret önemli değil şahsen erkeklerin şöyle düşüncesi var.. şimdi benle evlenen kişi benle yatacak benle yaptıklarını başka biriylede aynı şekilde yapmışsa insana koyar. bu yüzden önemli oluyor. Aklına geldikçe deli olabilir insan

egen insan gercekten seviyorsa hiçbir onemi yok
    benim gorusum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßiliyorum

bekaret önemli değil şahsen erkeklerin şöyle düşüncesi var.. şimdi benle evlenen kişi benle yatacak benle yaptıklarını başka biriylede aynı şekilde yapmışsa insana koyar. bu yüzden önemli oluyor. Aklına geldikçe deli olabilir insan

adam hakkatten biliyor...
  • Orjinalden alıntı: kopta gel be

Orjinalden alıntı: TriaThlon

[/quote

çok yakınından kasıt ne acaba,insan eşinede güvenmiyorsa artık işin içinde güvensizlik itimatsızlık varsa evlenmezsin yada boşanırsın ama çogunsa ,o onun hayatı beni baglamaz isteyen istedigi hayatı yaşar ,erkek yapınca iyide bayan yapıncamı kötü,
    bu kafalar karafatma kafalarıdır

kara fatma kim? eğer başı siyah örtüyle örtülü bacılarımıza diyorsan senin görüşlerinde gö'tü açıkların görüşleridir

• önemli değildir diyenler içinde önemlidir ,önemlidir diyenler içinde önemlidir.Her şey klavyede yazıldığı gibi olmuyor.Hayat farklı.
  • patlak lastikle yola çıkan şöförün aklı lastikde kalır...
  • segman atılmış olmasında
  • quote:

Orjinalden alıntı: GILİ

patlak lastikle yola çıkan şöförün aklı lastikde kalır...

offfff lafa bak lafa . of koptum

• quote:

quote:

çok yakınından kasıt ne acaba,insan eşinede güvenmiyorsa artık işin içinde güvensizlik itimatsızlık varsa evlenmezsin yada boşanırsın ama çogunsa ,o onun hayatı beni baglamaz isteyen istedigi hayatı yaşar ,erkek yapınca iyide bayan yapıncamı kötü,

• önemli olmasa bir kerede kaybedilen bir şey olmazdı
  • quote:

quote:

quote:

yeni doğmuş bebekleri çöplere attıran, cami avlularına terkettiren, hatta barbeküde yaktırıp küllerini savuran zihniyettir asıl karafatma zihniyeti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TriaThlon -- 29 Temmuz 2007; 19:03:45 >

• Vücuttan çok kafa önemli.
    Gerçekten hayatında sizin kadar sevdiği başkaları olmuştur ve yatmıştır. Evlilikten dönmüştür. Nişan atmıştır. Bu kişilerle yatmışsa problem yoktur bence.
    Fakat aklı 3 yıl önce evlilikten döndüğü sevgilisinde ise bu bir sorundur. Bekaretten daha büyük bir sorun.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

yeni doğmuş bebekleri çöplere attıran, cami avlularına terkettiren, hatta barbeküde yaktırıp küllerini savuran zihniyettir asıl karafatma zihniyeti...

hani yollarda karafatmalar var erkeklerin 5 adım arkasından yürüyen,gerçi öndeki erkeginde uyuz sakalında bir hayır yoktur ama işte onlar örümcek kafalılardır,

insanlar istedigi ile birlikte olurlar bir şey bilmeyen takoz erkeklerele birlikte olacaklarına mutlu olacakları insanları bulmaları daha dogrudur,ayrıca saçma örnekler verilmiş,çöpe atılan çocukmudogum kontrolü diye bir şey var,binlerce sene geri yaşamıyoruz

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.