Şimdi Ara

Kızlardaki bekaretin önemi size göre nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
3.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi herkes kaptırmış kendini yok kız la böyle olacak yok bu kızla şunları yaptık.Üfff bu kız beni bitiryor diye anlatır dururuz.Peki bu kızlar kimdir?birinizin yeğeni birinizin kardeşi birinizin ablası.Bu işleri yapanlar anlatırlarken övünürler ama bunlar illaki birilerinin akrabası.Evet siz bir erkek olarak bakire olmayan bir kızı alır mısınız?Tamam takılmak istersiniz ama evlenmek neden istemezsiniz?Peki bu bir çok kız ilerde ne olacak?

• benim için önemli değil.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by corleone</i>
    <br />Şimdi herkes kaptırmış kendini yok kız la böyle olacak yok bu kızla şunları yaptık.Üfff bu kız beni bitiryor diye anlatır dururuz.Peki bu kızlar kimdir?birinizin yeğeni birinizin kardeşi birinizin ablası.Bu işleri yapanlar anlatırlarken övünürler ama bunlar illaki birilerinin akrabası.Evet siz bir erkek olarak bakire olmayan bir kızı alır mısınız?Tamam takılmak istersiniz ama evlenmek neden istemezsiniz?Peki bu bir çok kız ilerde ne olacak?
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Bak bak bir de ne yapıp ne yapmıyacağımızı söylemiş. Bu bir poll mu acep?
  • salla yaw fikrini söle sen
  • hiç önemi yok...
  • [frndsp]
  • İleriye dönük düşünürsem kullanılmış almam.Yok sadece takılacaksak zaten ikinciel olması daha uygundur? Bunlara ne olacak diye sorarsanız? Her malın bir alıcısı vardır. Nitekim , ben kimseyi görmedim bakire değil diye evlenemeyen...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sadece merakımdan soruyorum, bakire olmasının veya olmamasının ne gibi avantaj veya dezavantajları olur ki?
  • Ya aslında ben site içerisindeki ahalinin düşüncelerini almak istedim.Şimdi bende evlenmek için almam ama sonuç olarak gönül bu kızı çok seviyorum gerçekten aşıksın ne yani kız bakire değil diye hani geçmişe dönük bir hatası olmuştur yani seviyorsan bakış açısı değişebilir.Freakbaronun da dediği gibi seviyorsan evlenirsin arkadaş yok bu ikinci el çıktı ben sıfırını isterim desen de olmaz.
  • "İkinci el", "mal", "kullanılmış" diye nitelendirdiğiniz kişiler de ablalarınız, kardeşleriniz, kuzenleriniz, en yakın arkadaşlarınız, kız arkadaşlarınız. Ayıp.
  • Ya evlenmeden önce bekaretini kaybettiyse ve evleneceği zaman zarını tekrar diktirdiyse. O zaman ne yaparsınız. Şu anda kızların yüzde kaçı bakire. Diyorsunuz ki gönül eğlendirirken bakire olmasın ama evlenirken bakire olsun. Zaten bu gönül eğlendirmeleri yüzünden bakire kız oranı düştü.
  • Ayrıca evleneceği kişinin bakire olmasını isteyen erkeklerin düşünceleri ya herşeyi benden öğrensin seksi ona ben öğreteyim yada evlendiği kız bakire olduğu için bekaret bozamamasından dolayı içinde bir eziklik hissetmeyecek.
  • Beyler ne biçim konuşuyorsunuz mal fln sevgi nedir vs bilmiyorsun galiba işin gücün sex yapmaksa.
  • ben 10 kişi ile yatmışımdır aşa yukarı , eeee oda insan demi ya vücudun ne önemi var önemli olan muhabbeti sevgisi saygısı . . .
  • onemli olan vucudu degilse niye yatiyorsun ki alla alla..
    onemli olan muhabbeti sevgisi saygisi ise niye muhabbet etmiyon demi?
    benim dusuncem: cok kisi ile yatmak (1 kisi bile olsa) bence bi maharet degil aksine utanilacak birseydir...
  • kadinlar mal deildir.erkek olarak kizlarla sex yaparken ovunur herhangi bi kizin bi erkekle sex yaptigini duyunca da ona o**** dersiniz bu ne bicim bi mantik.yaw zaten zaman ilerledikce insan da mukemmele doru evrimlesior,arada bazi maymunlar ciksada sonucta iyiye doru gidio istesekte istemesekte yobaz dusunceliler gecmiste kalacak degisim degismeyen tek gercektir
  • erkek ve kadının yaradılışı farklıdır karıştırmayalım eşit deiliz yani
  • bakirelik sexin aromasını oluşturan tatlı masum kızın parçasıdır bana göre..Sadece namus meselesi değil.. Bana bağlanacak olan benden öğrenmeli işi hem..(Ama iş gönül eğlemekse isterse kafa girecek kadar phollosh olsun yine farketmez)
  • kadınlara mal diye hitap etmeyelim lütfen ayıp oluyor.
    bu konuya gelince iş ciddiye binmeden bişey diyemem. ama şimdiki fikrimi soruyorsanız bekaret taraftarıyım(geri kafalılık olarak değerlendirmeyin sadece düşünün başkasının yeptığı yerden sende yapıyosun miğde bulandırıcı)
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Acharad</i>
    <br />Ama iş gönül eğlemekse isterse kafa girecek kadar phollosh olsun yine farketmez)
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Yerlere yattım gülmekten bide avatarına baktım kapşonlu kapşonlu , arkadaşlar demiş ki madem sevgi saygı muhabbet niye yatıosun ?, ya bide şöyle bak kaç sene sex yapıcaksın , 40 yaşına kadar mı 50 mi , yani sonunda muhabbete dönecek olay , aynı evde bi hatunla bi yıl yaşadım , sana yemin ederim 3üncü ayın sonunda işkence gibi geliyo bazı zamanlar . . .Ha şuna katılıyorum hatun kişi bakire değilse bile bunun nasıl olduğunu ona sormuyacaksın,söyletmiyeceksin . . .Maksat gönül eğlendirmek bile olsa hatun taş gibi olmalıdır bence . . .

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.