Şimdi Ara

Kızlara sorulan klasik sorular [EKLENDİ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
5
Favori
123.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Dwight Stifler

quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

quote:

Arkadaşım tartışma çıkarmaya çalışmıyorum, biliyorum da konuşuyorum anlamadığım konu hakkında yorum yapmam. Tecrübem çok insanlar ile çok fazla muhattap olur ve çok fazla zaman geçirir isen nasıl birisi olduğunu anlarsın.

Hayatim sokaklarda geciyor + ticaret yapiyorum kucuk yaslardan beri.bu yuzden soyluyorum ve sende gordugum yeni yeni birseyler ogrenmeye baslamis olman. Senin de aklinda olsun, cok soru iyi degildir :)

Haklısın çok soru sormak iyi değildir lafın arasında soracaksın bu tür soruları, kalkıp peş peşe sormaya kalkar isen kız bunalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Pisagor- -- 14 Şubat 2013; 17:44:39 >

• Kız mısın

quote:

quote:

quote:

Arkadaşım tartışma çıkarmaya çalışmıyorum, biliyorum da konuşuyorum anlamadığım konu hakkında yorum yapmam. Tecrübem çok insanlar ile çok fazla muhattap olur ve çok fazla zaman geçirir isen nasıl birisi olduğunu anlarsın.

Hayatim sokaklarda geciyor + ticaret yapiyorum kucuk yaslardan beri.bu yuzden soyluyorum ve sende gordugum yeni yeni birseyler ogrenmeye baslamis olman. Senin de aklinda olsun, cok soru iyi degildir :)

Haklısın çok soru sormak iyi değildir lafın arasında soracaksın bu tür soruları, kalkıp peş peşe sormaya kalkar isen kız bunalır.

Aynen :) senin mesajlari hep goruyorum o yuzden samimi konustum ilk mesajimda, yoksa sallamak laf sokmak gibi bi amacim yoktu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen :) senin mesajlari hep goruyorum o yuzden samimi konustum ilk mesajimda, yoksa sallamak laf sokmak gibi bi amacim yoktu

Anladım kardeş, problem değil burada aile gibiyiz ciddiyete gerek yok.

• hepsi çok kötü

Kocaeli Üniversitesi
  • Aynen :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

en sevdiğin renk nedir ?------------------------------------- Sormadım
    en çok ne yapmayı seversin ?-------------------------------Sormadım
    ilgi duyduğun şeyler nedir ?--------------------------------- Sordum
    kendini nasıl buluyosun ? ------------------------------------Sormadım
    burcun nedir?------------------------------------------------- Sordum
    En sevdiğin televizyon programları nelerdir?---------------Sormadım
    Mesleğin ne?---------------------------------------------------Sordum
    Gezmeyi mi seversin,evde oturmayı mı?-------------------Sormadım, kendileri söylüyor zaten.
    İnternetle aran nasıl?-----------------------------------------Saçma bir soru, sormadım.
    Teknolojik aletler ile ilgilenir misin?-------------------------Sordum
    Neler ilgini çeker?---------------------------------------------Bu soru adamı çuvallatır, bir kıza bunu sorar isen bana yavşıyor der, buna bağlı olarak kendin keşfedeceksin.
    Giyim tarzın nasıl?---------------------------------------------Sormadım sana ne diye cevap vereceğini bildiğim için.
    Hayat felsefen nedir?------------------------------------------Sordum
    İdölün kim?-----------------------------------------------------Sordum.
    Örnek aldığın birisi var mı?------------------------------------Sordum
    Benzetildiğin ünlü var mı?--------------------------------------Sormadım, bakınca kendim benzetiyor ve kendisine söylüyorum.
    En sevdiğin isimler?---------------------------------------------Sormadım bu da gereksiz bir soru.
    Hangi takımı tutuyorsun?----------------------------------------Sordum, kızlarım %75'i futbol sevmez ve takım tutmaz.
    İlgilendiğin sporlar nelerdir?------------------------------------Sordum
    Bakımlı mısındır?-------------------------------------------------Hakaret ederek sana cevap verir, benimle dalga mı geçiyorsun diye.
    Tutumlumusundur?-----------------------------------------------Sordum
    Olgunmusundur? Çocuksu musundur?--------------------------Sormama gerek yok, konuşma aşamasında ilk 10 dakika içerisinde nasıl davrandığını anlayabiliyorum.

kesinlikle doğru diyor adam ayrıca burç sor sonra yükselene bağla yıldız haritaası filan derken kendi burçlarını söyle o merak edip okur filan yarım saat konusursunuz.Sonra doğum anımı anlatarım biraz ğişik benim ki ordan da yürür varsa o da bi şeyler sallar.Bağlar gidersin renk filan ne abi film sorsan hadi tamam da ya da müzik tarzını sorarsın o tarz da2 şarkı tavsiye edersin renk ne abi

• Ayrıldık mutlu musunuz ?
  • Soru-cevap sitelerini biliyorsunuz. Bunlar arasında en efsanesi Kızlar Soruyor! İşte bu platformda para hakkında sorulmuş sorular ve muhteşem cevapları:https://paratic.com/kizlar-soruyor-para-sorulari/
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.