Şimdi Ara

Kızlara sorulan klasik sorular [EKLENDİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
5
Favori
123.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    en çok ne yapmayı seversin ?
    ilgi duyduğun şeyler nedir ?
    kendini nasıl buluyosun ?
    burcun nedir?
    En sevdiğin televizyon programları nelerdir?
    Mesleğin ne?
    Gezmeyi mi seversin,evde oturmayı mı?
    İnternetle aran nasıl?
    Teknolojik aletler ile ilgilenir misin?
    Neler ilgini çeker?
    Giyim tarzın nasıl?
    Hayat felsefen nedir?
    İdölün kim?
    Örnek aldığın birisi var mı?
    Benzetildiğin ünlü var mı?
    En sevdiğin isimler?
    Hangi takımı tutuyorsun?
    İlgilendiğin sporlar nelerdir?
    Bakımlı mısındır?
    Tutumlumusundur?
    Olgunmusundur? Çocuksu musundur?
    Evet böyle güzel mantıklı sohbet sırasında sohbeti uzatacağımız sorulardan bazılarını verdim sizdende bekliyorum

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kızlara Ne Sorulur

Kızlara sorulan klasik sorular, onları daha iyi tanımana ve aranızdaki bağı güçlendirmene yardımcı olabilir. İşte kızlara sorabileceğin bazı popüler sorular:

• Hobilerin nelerdir? Bu soru, kızın ilgi alanları ve tutkuları hakkında bilgi sağlar.

• Kendini üç kelimeyle tanımlamanı istesem, bu kelimeler ne olur? Bu soru, kızın kendini nasıl gördüğünü anlamana yardımcı olur.

• En büyük hayalin nedir? Bu soru, kızın hedefleri ve özlemleri hakkında fikir verir.

• Birini tanımış olsan ne sorardın? Bu soru, kızın meraklarını ve değerlerini ortaya çıkarır.

• Bir ilişkide en önemli şey sence nedir? Bu soru, kızın ilişkiler hakkındaki düşüncelerini ve beklentilerini anlamada yardımcı olur.

• En sevdiğin film, kitap ve şarkı hangisi? Bu soru, kızın sanatsal tercihleri ve duyguları hakkında bilgi sağlar.

• Gelecekte kendini nerede görüyorsun? Bu soru, kızın planlarını ve hedeflerini anlamana yardımcı olur.

• ** Seni en çok ne mutlu eder?** Bu soru, kızın mutluluk kaynaklarını ve memnuniyetlerini belirler.

• Seni en çok ne üzer? Bu soru, kızın hassasiyetlerini ve endişelerini anlamada yardımcı olur.

• Bir erkek hakkında ilk dikkatini çeken şey nedir? Bu soru, kızın karşı cinste neleri çekici bulduğunu anlamana yardımcı olur.

Bu soruları kızlara sorarken nazik ve saygılı olmayı unutma. Onların cevaplarını yargılamadan dinle ve aranızdaki sohbeti gerçek ve anlamlı kılmaya çalış. Soruların bireyselliğe göre değişebileceğini de unutma.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Evet kardeş en sevdiğin renk nedir sorusu sohbeti baya uzatır ve açar.5 yaşından sonra duyulmayan bi soru olduğu için nostaljik bi durum yaratır

Edit:diğer sorularada baktımda anaokulu öğretmeni filanmısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ileri iade -- 14 Şubat 2013; 17:10:38 >
  • Onlerden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulunsun şurada

• en sevdiğin renk nedir ?------------------------------------- Sormadım
    en çok ne yapmayı seversin ?-------------------------------Sormadım
    ilgi duyduğun şeyler nedir ?--------------------------------- Sordum
    kendini nasıl buluyosun ? ------------------------------------Sormadım
    burcun nedir?------------------------------------------------- Sordum
    En sevdiğin televizyon programları nelerdir?---------------Sormadım
    Mesleğin ne?---------------------------------------------------Sordum
    Gezmeyi mi seversin,evde oturmayı mı?-------------------Sormadım, kendileri söylüyor zaten.
    İnternetle aran nasıl?-----------------------------------------Saçma bir soru, sormadım.
    Teknolojik aletler ile ilgilenir misin?-------------------------Sordum
    Neler ilgini çeker?---------------------------------------------Bu soru adamı çuvallatır, bir kıza bunu sorar isen bana yavşıyor der, buna bağlı olarak kendin keşfedeceksin.
    Giyim tarzın nasıl?---------------------------------------------Sormadım sana ne diye cevap vereceğini bildiğim için.
    Hayat felsefen nedir?------------------------------------------Sordum
    İdölün kim?-----------------------------------------------------Sordum.
    Örnek aldığın birisi var mı?------------------------------------Sordum
    Benzetildiğin ünlü var mı?--------------------------------------Sormadım, bakınca kendim benzetiyor ve kendisine söylüyorum.
    En sevdiğin isimler?---------------------------------------------Sormadım bu da gereksiz bir soru.
    Hangi takımı tutuyorsun?----------------------------------------Sordum, kızlarım %75'i futbol sevmez ve takım tutmaz.
    İlgilendiğin sporlar nelerdir?------------------------------------Sordum
    Bakımlı mısındır?-------------------------------------------------Hakaret ederek sana cevap verir, benimle dalga mı geçiyorsun diye.
    Tutumlumusundur?-----------------------------------------------Sordum
    Olgunmusundur? Çocuksu musundur?--------------------------Sormama gerek yok, konuşma aşamasında ilk 10 dakika içerisinde nasıl davrandığını anlayabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Pisagor- -- 14 Şubat 2013; 17:23:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Infidel_

Evet kardeş en sevdiğin renk nedir sorusu sohbeti baya uzatır ve açar.5 yaşından sonra duyulmayan bi soru olduğu için nostaljik bi durum yaratır

Edit:diğer sorularada baktımda anaokulu öğretmeni filanmısın?

Yok kardeşim bende farklı yerlerde buldum ve gerçekten işe yarıyor sohbet öyle bi uzadı ki
  • her dh'li hayatında mutlaka bir hatuna teknolojiyle aran nasıldır diye muhakkak sormustur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ne tür erkekleri seversn gibi
  • abi bunlar nedir böyle simdi?
  • Ben bi kere hasta oldugun zamanlarları söylesene demistim kalmıstı öyle ama bir sey demedi hosuna gitti bide sey sormustum hani erkekler bu kız ne gider be falan gibi muhabbetler yapıyor ya sizde kızlar arasında bu beni ne yapar be gibi seyler konusuyormusunuz demistim ne diyosun be diyim gitmisti ama pisman degilim kendim gibi davrandım en azından

• quote:

Orijinalden alıntı: bRaVo!

tutmaz

?eyin
  • şaka mı la bunlar ?
  • Başlık. " Teyyareden muhabbette neler sorulur" olarak değiştirilmeli.

• Bulunsun

• quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

en sevdiğin renk nedir ?------------------------------------- Sormadım
    en çok ne yapmayı seversin ?-------------------------------Sormadım
    ilgi duyduğun şeyler nedir ?--------------------------------- Sordum
    kendini nasıl buluyosun ? ------------------------------------Sormadım
    burcun nedir?------------------------------------------------- Sordum
    En sevdiğin televizyon programları nelerdir?---------------Sormadım
    Mesleğin ne?---------------------------------------------------Sordum
    Gezmeyi mi seversin,evde oturmayı mı?-------------------Sormadım, kendileri söylüyor zaten.
    İnternetle aran nasıl?-----------------------------------------Saçma bir soru, sormadım.
    Teknolojik aletler ile ilgilenir misin?-------------------------Sordum
    Neler ilgini çeker?---------------------------------------------Bu soru adamı çuvallatır, bir kıza bunu sorar isen bana yavşıyor der, buna bağlı olarak kendin keşfedeceksin.
    Giyim tarzın nasıl?---------------------------------------------Sormadım sana ne diye cevap vereceğini bildiğim için.
    Hayat felsefen nedir?------------------------------------------Sordum
    İdölün kim?-----------------------------------------------------Sordum.
    Örnek aldığın birisi var mı?------------------------------------Sordum
    Benzetildiğin ünlü var mı?--------------------------------------Sormadım, bakınca kendim benzetiyor ve kendisine söylüyorum.
    En sevdiğin isimler?---------------------------------------------Sormadım bu da gereksiz bir soru.
    Hangi takımı tutuyorsun?----------------------------------------Sordum, kızlarım %75'i futbol sevmez ve takım tutmaz.
    İlgilendiğin sporlar nelerdir?------------------------------------Sordum
    Bakımlı mısındır?-------------------------------------------------Hakaret ederek sana cevap verir, benimle dalga mı geçiyorsun diye.
    Tutumlumusundur?-----------------------------------------------Sordum
    Olgunmusundur? Çocuksu musundur?--------------------------Sormama gerek yok, konuşma aşamasında ilk 10 dakika içerisinde nasıl davrandığını anlayabiliyorum.

Bak hele bak birde 10 dakikada anlarim demis, ben kiz erkek farketmez 1 dakika inceledigim insanin herseyini anlarim biz soyluyor muyuz ?
    Ek olarak anladigin hicbirsey yok.

Konuyu acan arkadas;
    Kizlar sorulardan hoslanmaz, senin anlamani bekler. Ornegin, en sevdigin renk hangisi diye sormak yerine ustundeki kiyafet cok yakismis, mavi seni acmis diyeceksin. O da dogal olarak tesekkur edecek. Konuskan bi tipse aslinda ben daha cok kirmizi seviyorum ama hosuma gitti bu vs der, degilse 2. soru olarak genelde nasil giyinirsin? diye sorulur. Ergen arkadaslari yanlis yonlendirme

• quote:

Orijinalden alıntı: Dwight Stifler

Arkadaşım tartışma çıkarmaya çalışmıyorum, biliyorum da konuşuyorum anlamadığım konu hakkında yorum yapmam. Tecrübem çok insanlar ile çok fazla muhattap olur ve çok fazla zaman geçirir isen nasıl birisi olduğunu anlarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

quote:

Orijinalden alıntı: Dwight Stifler

Arkadaşım tartışma çıkarmaya çalışmıyorum, biliyorum da konuşuyorum anlamadığım konu hakkında yorum yapmam. Tecrübem çok insanlar ile çok fazla muhattap olur ve çok fazla zaman geçirir isen nasıl birisi olduğunu anlarsın.

Hayatim sokaklarda geciyor + ticaret yapiyorum kucuk yaslardan beri.bu yuzden soyluyorum ve sende gordugum yeni yeni birseyler ogrenmeye baslamis olman. Senin de aklinda olsun, cok soru iyi degildir :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.