Şimdi Ara

Kızlara Rezil Olduğunuz Anlar (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.268
Cevap
350
Favori
108.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gastly06

kışın sevgilimle kafe ye gittik işte bende hafiften nezle gibiyim. neyse kız bişeyler anlatıyo herşey gayet güzel birden komik bi şey aklıma geldi birden gülünce fırttt burnumdan sümükler fışkırdı işin kötü yanı mendilimde yoktu hala aklıma geldikçe rahatsız oluyor utanıyorum

Buna benzer bişey de bana olmuştu burnumun ucunda baloncuk oldu allahtan sevgilim görmeden toparladım yoksa halim ne olur

Birde sevgilimle aksaraydan çapaya yürürken laleli civarında koli taşıyan bir adam önümden geçti, sonra durdu arkasını döndü bana baktı biraz biz tabi şaşırdık bişey mi oldu diye. Çocuk sen küçük emrahın küçüklüğüne benziyorsun dedi (halbuki alakam yok ) sevgilim 2 hafta dalga geçti benimle

• Yanlışlıkla içine bibişimi yaptım
  • Geçen sene oldu 7. sınıftayız boş ders şimdi. Biz 3 erkek 5-6 kız muhabbet ediyoruz bi ara yere kalem kutumu ne düştü tam onu alıyım derken pırrrrrrrrrrrrrt diye ses gelmezmi herkezin renk degisti falan kızlar yavas yavas uzuyor bende bozuntuya vermedim '' olm bi ses geldi lan '' falan diyorum. iste ortamdan gittik yine muhabbet ediyoz. Sonra zil çaldı arkadas geldi yanıma '' Olm Fatih Derste Bi Osurdu Bütün Kızlar Gitti *mk '' dedi. Tam pırt ladıgım zaman demekii oda biseyler yapmıstı :D . O an hem sevinmiş hem cocuga üzülmüştüm ya :D
  • dün doğum gününde aldığım hediyenin fotoğrafını semihin ilginç hediyesi yazarak facebook a koymuş hoşlandığım kız ben de semihin iğrenç hediyesi anladım trip attım ama ilginç olduğunu görünce özür diledim iş işten geçmişti ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: wRei

Yanlışlıkla içine bibişimi yaptım

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Eski sevgilimin yanında b.ka oturdum. Bundan daha berbat bir duruma düsen yoktur sanırım.

Harbiden bu kötü olmuş
  • bi keresinde kiz arkadsim benden nestle damak cikolata istemisti gittim kantinden falim sakiz alip ona vermistim. Cok utanmistim
  • sınıfta ani espriler yapardım,arkadaş yanımda kafayı sıraya koymuş dinleniyodu,bi anda komik birtane yaptım,arkadaşın hem burnundan sümük fırtladı hemde osurdu,tüm sınıf arkaya baktı.açığı kapatmak için sonrada öksürdü.mendili yoktu eliyle aldı cebine sildi
  • Ablamlar muhabbet ediyordu, bende dinliyorum işte.

A1- A2 ben sana ne zaman elbise vermedim
    A2- Vermedin işte. Ben sana hep veriyorum
    A1- Hayır bende verdim sana.
    A2- Verdiysen bile 1 2 tanedir en fazla
    A1- Evet verdim yani
    B -(Bağırarak) Bana neden veren yok ya!?
    Birkaç saniye sessizlikten sonra kopmuştuk. Ama çok utanmıştım.
  • Bikeresinde annemler memlekete gitti rahat 3 gün yoklar kızı çağırdım falan işimizi gördük duşa gircez beraber fantazi olsun diye suyu açtım sarılıyouz falan sular akıyor romantik bi an ayağım bi kaydı kızın saçına asıldım ayakta durabilmek için o bağırdı falan bende bağırıyorum sonra yere düştük birşeyde olmadı düştüğümüzle kaldık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wRei -- 11 Ağustos 2011; 12:59:34 >
  • quote:

Bikeresinde annemler memlekete gitti rahat 3 gün yoklar kızı çağırdım falan işimizi gördük duşa gircez beraber fantazi olsun diye suyu açtım sarılıyouz falan sular akıyor romantik bi an ayağım bi kaydı kızın saçına asıldım ayakta durabilmek için o bağırdı falan bende bağırıyorum sonra yere düştük birşeyde olmadı düştüğümüzle kaldık.

fantaziye bak
  • quote:

Bikeresinde annemler memlekete gitti rahat 3 gün yoklar kızı çağırdım falan işimizi gördük duşa gircez beraber fantazi olsun diye suyu açtım sarılıyouz falan sular akıyor romantik bi an ayağım bi kaydı kızın saçına asıldım ayakta durabilmek için o bağırdı falan bende bağırıyorum sonra yere düştük birşeyde olmadı düştüğümüzle kaldık.

Yorganı ört...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Levopron

Neyse 1 tane daha anlatayım; ortaokuldaydim hoslandigim bi kiz vardi onu görünce kendimi kaybediyordum konusurken saçmalamaya basliyodum fln bigün bunu koridorda hocayla konusurken gördüm gittim yanlarina hemen bende konuya atladim fln nese konusuyoruz iste ben tabi kizi görünce yine saçmalamaya basladim otomatikman kiza hava olsun diye hocayla kankamla konusur gibi konusuyodum baya bi konustuktan sonra en sonundada s.k.tr ordan demistim hocaya oda sen hocanla nasil konusuyosun dedi kizin önünde basti tokadi basti tokadi benim yanaklar kipkirmizi oldu pancar gibi sonra kendime geldim tabi bida ne hocanin suratina bakabildim nede kizin suratina

• Üniversite kantininde karşılıklı oturuyoruz. Öpmek için uzandığımda sandalyenin ön tarafına çok ilerlemişim, sandalyenin arka tarafı kalktı ve ben yerdeyim. (katlanabilen sandalyeler) Kıza ve bütün kantine rezil oldum.
  • quote:

iyi güldüm:D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bartsimpson99

kızla maça gitmiştim galatasaray-fenerbahçe basketbol maçıydı yukardan kafamıza koltuk atılmıştı zaten küfürler gırla bi daha maça gitmeme kararı almıştım

en çok buna güldüm

• quote:

Orijinalden alıntı: Tangmuch

Ankarada üniversitede öğrenciyken yurtta kalıyordum. Ve henüz eve taşınmıştık. Evde elektrik, doğalgaz ve eşya hiç bir şey yoktu. sadece arkadaşlarımdan aldığım 2 battaniye vardı. başka yastık dahi yoktu. Kız arkadaşım ise kocaelinde öğretmenlik yapiyordu. Eve taşındığımı duyunca gelmek istedi, evde eşya olmadığını söylememe, 1 hafta sonra gelmesini söylememe rağmen sürpriz yaparak geldi. Arkadaşlarımın evine götürmek istemedim, orada rahat rahat yiyişemeyiz diye. Ankaranın soğuğunu bilen bilir evde o kış gününde ısınacak hiç bir şey yok. altımıza inceceik bir battaniye serdik, üstümüzede incecik diğer battaniyeyi. O kadar soğukki battaniyenin altında donuyoruz. İkimizinde kafası battaniyenin içerisinde çok soğuk çünkü. Ben yorgunlukla ve uyku sersemi usulca bıraktım gazımı ses çıkmadı ama beni bile uykumdan uyandıracak kadar ağır bir kokusu vardı. birden uyandım hemen kız arkadaşımın gözlerine baktım belki uyumuştur kokuyu farketmemiştir diye. ama ne yazıkki o koku hastayı yatağından kaldıracak kadar ağırdı. Gözgöze geldik. kokudan benzi solmuş, gözleri kızarmıştı. yinede bir şey demedi ama Bana öyle anlamlı gözlerle baktı ki unutamam. 2 hafta sonrada benden ayrıldı zaten.

Edit: Gülüyorsunuz ama o an duyduğum utancı tarif edemem. Kızla daha 1. ayınızdasınız birbirini tanıma, evliliğin balayısı gibi. Hep canımlı cicimli günler. Sabah kalkar kalkmaz ilk otobüsle memleketine dönmesinide bu olayla ilişkilendirsem mi bilmiyorum.

muteşem ötesi, gülmekten karnım ağrıdı

• quote:

Orijinalden alıntı: Tangmuch

Ankarada üniversitede öğrenciyken yurtta kalıyordum. Ve henüz eve taşınmıştık. Evde elektrik, doğalgaz ve eşya hiç bir şey yoktu. sadece arkadaşlarımdan aldığım 2 battaniye vardı. başka yastık dahi yoktu. Kız arkadaşım ise kocaelinde öğretmenlik yapiyordu. Eve taşındığımı duyunca gelmek istedi, evde eşya olmadığını söylememe, 1 hafta sonra gelmesini söylememe rağmen sürpriz yaparak geldi. Arkadaşlarımın evine götürmek istemedim, orada rahat rahat yiyişemeyiz diye. Ankaranın soğuğunu bilen bilir evde o kış gününde ısınacak hiç bir şey yok. altımıza inceceik bir battaniye serdik, üstümüzede incecik diğer battaniyeyi. O kadar soğukki battaniyenin altında donuyoruz. İkimizinde kafası battaniyenin içerisinde çok soğuk çünkü. Ben yorgunlukla ve uyku sersemi usulca bıraktım gazımı ses çıkmadı ama beni bile uykumdan uyandıracak kadar ağır bir kokusu vardı. birden uyandım hemen kız arkadaşımın gözlerine baktım belki uyumuştur kokuyu farketmemiştir diye. ama ne yazıkki o koku hastayı yatağından kaldıracak kadar ağırdı. Gözgöze geldik. kokudan benzi solmuş, gözleri kızarmıştı. yinede bir şey demedi ama Bana öyle anlamlı gözlerle baktı ki unutamam. 2 hafta sonrada benden ayrıldı zaten.

Edit: Gülüyorsunuz ama o an duyduğum utancı tarif edemem. Kızla daha 1. ayınızdasınız birbirini tanıma, evliliğin balayısı gibi. Hep canımlı cicimli günler. Sabah kalkar kalkmaz ilk otobüsle memleketine dönmesinide bu olayla ilişkilendirsem mi bilmiyorum.

• Lise 2 deyim 2 sene önce ah ulan be özledim o yılları.Neyse matematik dersindeyiz.Ben arkadaşla konuşuyorum falan dersi takan yok zaten.Hoca konuşanları bi kız öğrenciye yazdırıyor falan.Biz bi ara kendimizi aştık kahkaha atmaya falan başladık.Hoca hemen bağırmaya başladı.Dedi bak babanla konuştum seni geçirecem ama böyle yaparsan geçirmem falan.Ben de arkadaşa döndüm dedim ki babam bunla ne konuşacak bununla si......r kesin.Biraz yüksek sesle konuşmuş olacam ki hoca duydu.Yürü müdür yardımcısının odasına,30 dk müdür yardımcısıyla konuşup hallettim olayı,sınıfa girdim tenefüstü herkez diyo senin baban ne çapkın herifmiş falan tabi.Benimde böle bi anım vardı.Daha çok anı var ama aklıma gelmiyor şimdi.
  • Lise 2 'ydik sanırım. Arkadaşlarla okulun voleybol turnuvasını izliyoruz. Önde 2 samimi olduğumuz kız oturuyor. Bizde 2 kişi arkadayız arkadaşla. Kızın birinin omuz üstünde sütyeninin saçma sapan plastik bir kısmı saçının arasından çıkmış.-Tabi ne olduğunu anlamadan- Bende şaka maksatlı tutup çekmiştim. "Bu ne ya senin vücut plastik üretiyor herhalde" diye espri yapmaya çalışmıştım. Kız da bozuntuya vermeden hafiften gülmüştü. Sonra nasıl oldu bilmiyorum bütün dönemimizin haberi oldu bu durumdan. okuldaki kızlarla az dalgaya almamıştık bu olayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi india_ipekyolu -- 11 Ağustos 2011; 16:25:25 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.