Şimdi Ara

Kızlara Rezil Olduğunuz Anlar (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.268
Cevap
350
Favori
108.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: XXS

sınıfta ani espriler yapardım,arkadaş yanımda kafayı sıraya koymuş dinleniyodu,bi anda komik birtane yaptım,arkadaşın hem burnundan sümük fırtladı hemde osurdu,tüm sınıf arkaya baktı.açığı kapatmak için sonrada öksürdü.mendili yoktu eliyle aldı cebine sildi

ahahudshasudhasudahdahasudhasudhasudasd yarıldım hocam süpermiş :D
  • devamm haydii :D
  • Aslında sadece kızlara değil tüm sınıfa rezil olduğum bir andı 5. sınıftı galiba ingilizce öğretmeni tahtaya birşeyler yazmakta tabi arkası sınıfa tam olarak dönük bu sırada nasıl oldu bilmiyorum ağzımdan kaçıverdi baya sesli bir şekilde geğirdim tüm sınıf duydu hoca sinirli bir şekilde kim yaptı onu dedi herkes parmağıyla beni gösteriyor hocam burak yaptı falan diyorlar zaten önden 2. yada 3. sırada oturuyordum hocaya yakındım yani hoca hiddetli bir şekilde geldi tokadı yapıştırdı hemen tüm sınıfa rezil olduk tabi
  • up
  • Ulan bugün sevidğim kıza cok fena rezil oldum ii mi ya. Dün güldüm altıma s...na kadar burda millete başıma gelene baq. Evden çıktım gitar kursu için kursa gidiyorum neyse gitar kursundan çıktım eve gitcem otobüse bindim tıklım tıklım cebime elimi bir attım para yoq düşürmüşüm herhalde telefonun oldugu cebe koyuyorum. demekki telefonu çıkarıp saate bakarken para da düşmüş o anda neyse artık dedim abi birdaki bindiğimde vereyim düşürmüşüm kızda yanımdaymıs hey alperen dedi nbr ii derken al burdan ver dedi nasıl mahçup oldum ya. Başka zaman olsa rastlaması için neler yapmazdım bak işte aksi anda rastlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprn-yldrm

Ulan bugün sevidğim kıza cok fena rezil oldum ii mi ya. Dün güldüm altıma s...na kadar burda millete başıma gelene baq. Evden çıktım gitar kursu için kursa gidiyorum neyse gitar kursundan çıktım eve gitcem otobüse bindim tıklım tıklım cebime elimi bir attım para yoq düşürmüşüm herhalde telefonun oldugu cebe koyuyorum. demekki telefonu çıkarıp saate bakarken para da düşmüş o anda neyse artık dedim abi birdaki bindiğimde vereyim düşürmüşüm kızda yanımdaymıs hey alperen dedi nbr ii derken al burdan ver dedi nasıl mahçup oldum ya. Başka zaman olsa rastlaması için neler yapmazdım bak işte aksi anda rastlıyorum.

Aslında bir iki gün sonra bir yere davet etmek için bahanen olur:D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesajım bulunsun ben de bir olay yazacaktım ama 15 gün bölüm uzaklaştırması alacağımdan korkuyorum
  • bundan 10-12 yıl kadar önce ben boy gelişimi için orta son sınıfta iken üni hastanesine kontrole gidiyorum babamla beraber. doktor yanındakilerle beraber benim ufaklığı topları fln ölçmeye başladı, yanında iki asistan bayan doktor ben ve babam. allahım ne zor bir durum. yaklaşık 5-10 dk elliyor asistanlar. ölçüyor, çektiriyor, ellerindeki bilyelerle benimkileri kıyaslıyorlar fln. bu böyle 3 ayda bir 1 yıl devam etti. bi yandan elliyor kızlar diğer yanda babam babamın yanında kalkmasın da mahcup olmayım diye ne krizler geçiriyorum. aklıma geldikçe gülerim kendime :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jowood1

bundan 10-12 yıl kadar önce ben boy gelişimi için orta son sınıfta iken üni hastanesine kontrole gidiyorum babamla beraber. doktor yanındakilerle beraber benim ufaklığı topları fln ölçmeye başladı, yanında iki asistan bayan doktor ben ve babam. allahım ne zor bir durum. yaklaşık 5-10 dk elliyor asistanlar. ölçüyor, çektiriyor, ellerindeki bilyelerle benimkileri kıyaslıyorlar fln. bu böyle 3 ayda bir 1 yıl devam etti. bi yandan elliyor kızlar diğer yanda babam babamın yanında kalkmasın da mahcup olmayım diye ne krizler geçiriyorum. aklıma geldikçe gülerim kendime :)

neyin boyunun gelişimi bu ya?
  • Lise'de servisten hoşlandığım bir kız vardı,muhabbetimiz de vardı. Bununla yine sıkı bir muhabbetten sonra servis benim evin önüne geldi. Kapı ağzına doğru ilerledim, kız o sırada bir şey sordu, kapının ağzında durup onu cevaplıyordum. Tam o sırada i.ne diye tabir ettiğimiz bir eleman ''Hadi la insene'' diyerek beni dışarıya ittirdi ve pantolon kapının kenarındaki vida gibi bir şeye takılınca pantolon cep kısmından paçaya kadar komple yırtıldı. İçimdeki kırmızı don ve yüzümdeki şaşkın ifadeyle doğru eve koştum. Kızla o günden sonra pek konuşmadık.

Yine lise zamanlarından bir rezillik;

Sevgilimle sahil'de dolaşırken bir banka oturma kararı aldık. Löp diye oturduk banka. Otururken üzerinde bir şey yoktu. Temizdi. Aradan 1-2 saat geçti ben yayıldıkça yayıldım tabi banka. Sonra sinemaya gitmek için kalktık,Lan böyle arkamda bir ağırlık var. Elimi arkaya bir attım, eyvah ki ne eyvah. Köpek b.kuna oturmusuz. Bankın üzerinden silmisler b.ku ama aralarda kalmıs demekki. ''Ulan ya çamura oturmusum'' dedim kıza. Ondan sonra bir ıslak mendil aldık. Banktan destek alarak domaldım, sevgilim de sildi arka tarafı. Sildik ama leş gibi kokuyor,köpek pisiliği bu boru mu. Sinemeda d.tü yan tarafa çevirip oturdum, millet snıf snıf yapıp ''Lağım mı patladı yaa'' diye söyleniyor. Kızın parfümünü aldım o bölgeye 3-4 kere sıktım ama daha berbat bir koku yaptı. Sinema,yemek, bilardo derken arkada kahverengi bir lekeyle gezdim gün boyunca. B.ka öglen 12 gibi oturup kızdan da aksam 7 gibi ayrılınca iyice bünyeye sinmis oldugundan eve gidince 2-3 kere yıkanmak zorunda kaldım. Bir daha da hiç banka oturmadım

• bende üni hazırlıkta fena bi geo hocası vardı ulan sulancaz die sınıfta dersin ortasında hocam sizi görünce saçlarım bile kalkıo dedim kızlar ohaaa dedi onur bende bu sınıfa gelrken etek giyemiorum dedi rezil oldum ahu adı geo hocası çok fenaydı yaaa offf
  • quote:

Orijinalden alıntı: erosbos

quote:

Orijinalden alıntı: jowood1

bundan 10-12 yıl kadar önce ben boy gelişimi için orta son sınıfta iken üni hastanesine kontrole gidiyorum babamla beraber. doktor yanındakilerle beraber benim ufaklığı topları fln ölçmeye başladı, yanında iki asistan bayan doktor ben ve babam. allahım ne zor bir durum. yaklaşık 5-10 dk elliyor asistanlar. ölçüyor, çektiriyor, ellerindeki bilyelerle benimkileri kıyaslıyorlar fln. bu böyle 3 ayda bir 1 yıl devam etti. bi yandan elliyor kızlar diğer yanda babam babamın yanında kalkmasın da mahcup olmayım diye ne krizler geçiriyorum. aklıma geldikçe gülerim kendime :)

neyin boyunun gelişimi bu ya?

kendi boyum da nedense hormonal gelişim mi nedir ufaklığı da ölçtüler...

• quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

quote:

Orijinalden alıntı: alprn-yldrm

Ulan bugün sevidğim kıza cok fena rezil oldum ii mi ya. Dün güldüm altıma s...na kadar burda millete başıma gelene baq. Evden çıktım gitar kursu için kursa gidiyorum neyse gitar kursundan çıktım eve gitcem otobüse bindim tıklım tıklım cebime elimi bir attım para yoq düşürmüşüm herhalde telefonun oldugu cebe koyuyorum. demekki telefonu çıkarıp saate bakarken para da düşmüş o anda neyse artık dedim abi birdaki bindiğimde vereyim düşürmüşüm kızda yanımdaymıs hey alperen dedi nbr ii derken al burdan ver dedi nasıl mahçup oldum ya. Başka zaman olsa rastlaması için neler yapmazdım bak işte aksi anda rastlıyorum.

Aslında bir iki gün sonra bir yere davet etmek için bahanen olur:D

aslında mantıklı

• Mesajımı bulun
  • Yıl 2009... O zaman çalıştığım teknik servise bir yakınımız kızının dizüstü bilgisayarını getirmişti. Klasörler arasında gezinirken kızın kendi ve arkadaşlarıyla fotoğraflarını gördüm. Öyle fotolara dalmış bakarken arkamdan bir ses belirdi "sorun nedir ?" diye. O an elim ayağım birbirine dolaştı, hızlıca fotoğrafları klasörleri falan kapatmaya çalıştım, kızardım, kemküm ettim falan. Yalnız kız herhangibi birşey söylemedi. Ya fark etmedi yada onunda hoşuna gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Yine lise zamanlarından bir rezillik;

Sevgilimle sahil'de dolaşırken bir banka oturma kararı aldık. Löp diye oturduk banka. Otururken üzerinde bir şey yoktu. Temizdi. Aradan 1-2 saat geçti ben yayıldıkça yayıldım tabi banka. Sonra sinemaya gitmek için kalktık,Lan böyle arkamda bir ağırlık var. Elimi arkaya bir attım, eyvah ki ne eyvah. Köpek b.kuna oturmusuz. Bankın üzerinden silmisler b.ku ama aralarda kalmıs demekki. ''Ulan ya çamura oturmusum'' dedim kıza. Ondan sonra bir ıslak mendil aldık. Banktan destek alarak domaldım, sevgilim de sildi arka tarafı. Sildik ama leş gibi kokuyor,köpek pisiliği bu boru mu. Sinemeda d.tü yan tarafa çevirip oturdum, millet snıf snıf yapıp ''Lağım mı patladı yaa'' diye söyleniyor. Kızın parfümünü aldım o bölgeye 3-4 kere sıktım ama daha berbat bir koku yaptı. Sinema,yemek, bilardo derken arkada kahverengi bir lekeyle gezdim gün boyunca. B.ka öglen 12 gibi oturup kızdan da aksam 7 gibi ayrılınca iyice bünyeye sinmis oldugundan eve gidince 2-3 kere yıkanmak zorunda kaldım. Bir daha da hiç banka oturmadım

Şuan halının uzerinden yeni çıktım acaip güldüm ya gece gece

• quote:

Orijinalden alıntı: Campers

arkadaşlarla okul bahçesinde paslaşıyoduk o sırada hoşlandığım kız geçiyodu arkadaş topu bana doğru yuvarladı kaleye doğru artistik bi vuruş yapayım derken topu ıskaladım üstüne bi de yere düşüp anaaam diye bağırdım. arkadaşlar kahkaha atarak beni kaldırmaya geldi. kolumdan tuttlar kantine götürdüler falan. 2 hafta k.çımın sol tarafına oturamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: wRei

Bikeresinde annemler memlekete gitti rahat 3 gün yoklar kızı çağırdım falan işimizi gördük duşa gircez beraber fantazi olsun diye suyu açtım sarılıyouz falan sular akıyor romantik bi an ayağım bi kaydı kızın saçına asıldım ayakta durabilmek için o bağırdı falan bende bağırıyorum sonra yere düştük birşeyde olmadı düştüğümüzle kaldık.

Öldüm bittim ya bu nedir

• birgün bakkala ekmek almaya gitmiştim şu parmak terliklerle, dönüşte yolun ortasına taş gelmiş . iyi huyum tuttu alayımda atayım araba bisiklet çarpmasın diye, tutmaz olaydı, gitittim taşa bir tekme attım parmak terliğin ortasındaki ip koptu terlik karşıdan gelen kızın suratına baaam!! o gün kızın bakışıı şu foruma koyduğunuz zenci giflerine on basar
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.