Şimdi Ara

Kızlara Rezil Olduğunuz Anlar (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.268
Cevap
350
Favori
108.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mersinin yaylasındayız. Akşam hava karanlık. Araba ile gölete gezmeye gidiyoruz 3 erkek 2 kız. muhabbet iyi. Neyse ön koltukta salih diye bi arkadaş var kendisi 110 kilo civarında. Arkadaki kızlardan biride astım hastasıymış. Gene geyik yapıyoruz arabada felan derken öteki arkadaş bi espiri yaptı, Salihin gülmesiyle refleksten Zooo00Rtttt diye osurması bir oldu. Arabanın içindeki kokuyu anlatamam. Kız astım krizine girdi. Arabayı durdurduk kıza hava aldırdık yüzüne su felan çarptık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: N!tr0gen

Mersinin yaylasındayız. Akşam hava karanlık. Araba ile gölete gezmeye gidiyoruz 3 erkek 2 kız. muhabbet iyi. Neyse ön koltukta salih diye bi arkadaş var kendisi 110 kilo civarında. Arkadaki kızlardan biride astım hastasıymış. Gene geyik yapıyoruz arabada felan derken öteki arkadaş bi espiri yaptı, Salihin gülmesiyle refleksten Zooo00Rtttt diye osurması bir oldu. Arabanın içindeki kokuyu anlatamam. Kız astım krizine girdi. Arabayı durdurduk kıza hava aldırdık yüzüne su felan çarptık.

Devam beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• WhiteSword kullanıcısına yanıt
    yarım saatte zor toparladılar beni
  • Mc donaldsa ilk defa gidiyorum 14-15yasındayım neyse girdik yemek yiycez baktım menülere mc chicken var o aralarda rap falan dinliyorum Mc serseri nickli adamlar rap söylüyor ergenlik işte dinliyoruz neyse ben mek cikına emsi çikın dedim yanımdaki arkadaslar baktılar 10 sn sonra bastılar kahkahayı rezil olmuştum.

• quote:

Orijinalden alıntı: QueenHelen

yarım saatte zor toparladılar beni

Anırdım varya sabah sabah kahkahalara boğuldum gözlerim sulandı yemin ederim ki

Uzun zamandır bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum Allah razı olsun sabahıma neşe kattın

• Brad Pitt kullanıcısına yanıt
    bir kerede benim için anııır
  • quote:

Orijinalden alıntı: QueenHelen

bir kerede benim için anııır

• quote:

Orijinalden alıntı: *Meteora*

quote:

Orijinalden alıntı: Asitliği Düzenleyici

Bende yazayım 1 tane.

Evde otur otur canım sıkıldı dedim AVM'ye gideyim.Neyse giyindim gidiyorum.Otobuse sınıf arkadaşım nilgün bindi.(Kendisinden lise hayatım boyunca hoşlanmışımdır.) Hemen beni gördü tabi.Nasılsın felan derken ben ineceğim yere geldim hop oda geldi bende burada ineceğim dedi.İndik beraber ben teknosa'ya girdim o da aynı avm de kuaföre gelmiş.Sıra varmış biraz teknosada takıldık ardından bu kuafore girdi.Bana ben x saatte çıakcağım beklersen birlikte gideriz dedi.Peki dedim.Neyse bu çıktı biraz yürüdük 1-2 takıldık felan kız da bana yanaşıyo tabi.Otobuse bindik yerlerde çukurlar var otobus zıpladıkça benim bağırsaklar harekete geçiyo.Yav resmen soğuk terler döküyorum.En son dayanamadım çukurda bi verdim abi gazı.Pat pat pat resmen otobusun motor sesini bastırdı.Yanımdaki kız hahahhaahahaha diye yarılıyo ben kıpkırmızı oldum.Benim burada inmem lazım dedim.Eve 5km var daha.İndim saldım rahatladım 5km eve kadar antalya sıcağında yürüdüm.Rezillik diz boyu okula bi anlatsak yerlerdeyiz yani.Neyse kız olur böyle şeyler dedi.Buna da açıldım ben nasıl olsa rezil olduk diye.İlk murun kırın etti sonra ayarttım bunu.Bunlar İstanbula taşındılar.Ama ben Akdeniz Tıp'ı kazandım oda kazanmış tıp'ı.Bu sayede tekrar kaynaşıp evlenmeyi düşünüyorum.Buda böyle bir anımdır

Siz akdeniz tıpı kazanacak kadar zekiyseniz kızda zekiymiş.Kızın olduğu okuldaki olanlarda zeki olacak.
    Ne yapacaksanız çabuk yapın yani.

Hocam zaten yazı düzeninden bile belli

• quote:

Orijinalden alıntı: barbar_77

Bundan 10 sene önce yazları komşunun kızıyla bizim balkonda otururduk muhabbet ederdik
    bir akşam yine öyle muhabbet ederken içereden kola cips falan getirdim
    o an kalktı aşagıda annesine sesleniyor bende elimde bardaklar oturayım derken sakarlıkya
    bardagın hepsini üzerime döktüm bende ses yok caktırmamaya calışıyorum kız yanıma oturdu. Baktı sen kola içmicekmisin dedi
    aaa ututmuşum dedim kalktım ama bir yerden aşagıya dogru sızıyor ben kambur bir şekilde kaçtım hemen odama gittim
    ilk elime aldıgım pantolonu giydim kola yı tekrar doldurup geldim
    kız başladı gülmeye halla halla diyorum nasıl anladı diye... sonra pantolona bir baktım ters giymişim
    sonra nedenini anlattım ama rezil olmuştum bir hafta dalga gecmişti

Nedense en çok bu hikayeye güldüm

• Hocam yaziyi yazali.uzun zaman oldu. Kiz eskisi gibi pas vermedi zaten sevgilisi de varmış olmadi ufka.acilamadik. Bu arada yazi duzeninden belli demissiniz orayi tam anlayamadım

• Dershaneden sınıf arkadaşım vardı . Sana yemek ısmarlayayım demişti. İyi bare şurada yiyelim diye mesaj çektim. Bu kız kuaföre gitmiş. Baya bir süslenmiş. Bende onu görünce çok güzel olmuşsun yerine çok yakışıklı olmuşsun demiştim. Nereden aklıma geldiyse. başta acayip bozulmuştu o ifadeyi hatırlıyorum .
  • Asitliği Düzenleyici kullanıcısına yanıt
    adına da sevinmiştim halbuki yazıyı okurken
  • quote:

Hocam yaziyi yazali.uzun zaman oldu. Kiz eskisi gibi pas vermedi zaten sevgilisi de varmış olmadi ufka.acilamadik. Bu arada yazi duzeninden belli demissiniz orayi tam anlayamadım

Meteora akdeniz tıpı kazandığına göre zekisin demiş ben de ona dedim ki yazı düzeninden belli okumuş olduğu

• 8. Siniftayiz.Okula telefon getirmek yasak ama ben ve bi arkadasim getiriyorduk.Nedendir bilmiyoruz.Bi isede yaradigi yok okulda aslinda..İste dersdeyiz sol caprazimda iki kiz oturuyor yan yana . Bacaklari acilmis onlari izliyorum Yere kalemim dustu egilip alayim derken bi baktim kizlari alttan da etekler acilmis.Artik ben onu gorunce iyice uctum.Telefonu video moduna alip cekmeye basladim alttan.

Biraz cektim cekerken kiz beni farketti ve 'Ne yapiyosun sen?' dedi.Bende hiic kalemin dustude onu aldim dedim.Kizin anlamadigini saniyordum ama kiz anlamis olayi.Teneffus zili caldigida ben hemen bizim arkadaslara iste video cektim flan dedim tabi arkadaslar bunu duyunca helal knk flan dediler.Tuvalete gidip izlerken kizlar bu arada gidip sinif ogretmenine olayi anlatmislar.

İste mudur yardimcisina kadar gitti olay.Mudur yardimcisinin karsisinda ben ve kizlar variz.Ama ben kizlara donup bakamiyorum bile. Ulan nasil pisman olmustum anlatamam.Hoca kizlara sordu kizlar soyleyin cezasini siz verin dedi.Hocalar beni severdi normalde okuldan uzaklastirilmam lazimmis ama sadece uyari cezasi verdiler.Bir de kizlar ceza vercekti bana.Kizlar gercekten cok iyi insanlardi. Hocam biz affediyoruz dersini almistir dediler.Yil sonunda dilekçe ile uyariyi kaldirtip lise hayatima adim atmistim.Ama o kizlara yaptigim terbisizligi omrum boyu unutmayacagim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikotti -- 3 Şubat 2014; 14:12:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Notrius Monster

quote:

Orijinalden alıntı: *Meteora*

quote:

Bende yazayım 1 tane.

Evde otur otur canım sıkıldı dedim AVM'ye gideyim.Neyse giyindim gidiyorum.Otobuse sınıf arkadaşım nilgün bindi.(Kendisinden lise hayatım boyunca hoşlanmışımdır.) Hemen beni gördü tabi.Nasılsın felan derken ben ineceğim yere geldim hop oda geldi bende burada ineceğim dedi.İndik beraber ben teknosa'ya girdim o da aynı avm de kuaföre gelmiş.Sıra varmış biraz teknosada takıldık ardından bu kuafore girdi.Bana ben x saatte çıakcağım beklersen birlikte gideriz dedi.Peki dedim.Neyse bu çıktı biraz yürüdük 1-2 takıldık felan kız da bana yanaşıyo tabi.Otobuse bindik yerlerde çukurlar var otobus zıpladıkça benim bağırsaklar harekete geçiyo.Yav resmen soğuk terler döküyorum.En son dayanamadım çukurda bi verdim abi gazı.Pat pat pat resmen otobusun motor sesini bastırdı.Yanımdaki kız hahahhaahahaha diye yarılıyo ben kıpkırmızı oldum.Benim burada inmem lazım dedim.Eve 5km var daha.İndim saldım rahatladım 5km eve kadar antalya sıcağında yürüdüm.Rezillik diz boyu okula bi anlatsak yerlerdeyiz yani.Neyse kız olur böyle şeyler dedi.Buna da açıldım ben nasıl olsa rezil olduk diye.İlk murun kırın etti sonra ayarttım bunu.Bunlar İstanbula taşındılar.Ama ben Akdeniz Tıp'ı kazandım oda kazanmış tıp'ı.Bu sayede tekrar kaynaşıp evlenmeyi düşünüyorum.Buda böyle bir anımdır

Siz akdeniz tıpı kazanacak kadar zekiyseniz kızda zekiymiş.Kızın olduğu okuldaki olanlarda zeki olacak.
    Ne yapacaksanız çabuk yapın yani.

Hocam zaten yazı düzeninden bile belli

herif osurarak kız tavlamış işte biz olsak tavlayamayız demek ki herifin osuruğunda var bir keramet

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akyes -- 3 Şubat 2014; 15:05:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zengar

quote:

Orijinalden alıntı: Bamya Avcisi

İlkokul 5. sinifti galiba,benim hep bagirsakla sorunlarim olmustu,eskiden haftada bir tuvalete giderdim(simdi yine iyi 4 gunde bir gidiyorum),bir hafta abarttim 9 gun tuvalete gitmedim.Geliyor gelmesine ama ya yirtilirsa diye korkuyorum.Neyse dedim uyudum.Ertesi gun okulda her saniye ucta oldugunu hissettim,yrmek yedim daha sonrs son tenefuste disaridayim birden siddetlendi ben felc oldu bahcenin ortasinda inme inmis gibi kaldim oyle.Zil de caldi 5-6 kisi var koca bahcede.Sonra bir baktim ufsktan ufaktan gidiyor,ben geri itiyorum ama basinc cok fazla herhalde o gun yedigim hamburger de ogutulunce boyle oldu.Tam kontrol altina aldim ucuz yirttim dedim,mudur yardimcisi hadi oglum hadi diye bagirdi.Ben bekledim biraz 30 saniye sonra yine bsgirdi ben de yapacak bir sey yok deyip ozurlu ozurlu yurumustum okula dogru.Haraketlenme de olunca heptrn gitmisti tabi lagim gibi olmustu.Bari tuvalete gireyim derse girmeyip dedim tam o sirada bizim hoca felmesin mi,hadi derse dedi ben de hocam tuvalete giricektim dedim,sonra girersin dedi zorla aldi beni derse ben zaten bitmisim zombi gibi yuruyorum.
    Ders resim dersi bos geciyor,en arkaya oturdumbir de kiz var koku var ama oylr bir yslitim ysptim ki gotume az cikiyor,tek o kiz duyar duysa duysa,neyse o duymus olacak ki gulmeye basladi gitti sonra hocaya soyledi.Hoca da komik biri,Can tutamadin mi o kadarini da be oglum dedi ve gulmeye basladi.Tabi gerisi malu. herkes anladi olayi.Sevdigim kiz da dahil.Ama olay kizlarla arami bozmadi,sadece yakin arkadasim makarasini yaoar hep:)

Yine sicmali bir hikayem var pek kizlarla alakasi yok da.
    Benim bagirsaklari anlattim ben, oldukca dengesizler.Yine 6. siniftayken sapancada sitenin havuzuna gitmistik amcamlarla(daha yeniydim orada yakin arkadas yoktu),neyse sitenin havuzunda yuzuyorum ben, yine ucta benim boklar dedim daha tutamam gideyim tuvalete pis mis yapicaz,havuz da buyuk yani 100 metre ben tam merdivenlere gitcem 3 metre kaldi birden gorusume smcam girdi can bugun senle hic yuzmedik gel yuzelim dedi.Ben de tuvalete gitcem dedim,tamam gidersin acelesi yok dedi.Neyse oylr diye diye ikna ettim 20 saniyede ama taa havuzu ortasindayim tabi ben.Merdivenlere yol almamla sicmam ayni anda oldu,suya bsktim boyle topsk topak parca parca olmus.Hemen ciktim,geri kalani gidip tuvalete yaptim.Havlumu almaya giderken 15 kisinin oldugu havuz bosalmisti,cikan birisi vardi o... c.. nun biri sicmis demisti ben hic dikkat cekmeden gitmistim,havuzda da yayilmisti boyle hani kagit yakarsiniz da kul kul olur ya onun gibi olmustu havuzun her tarafi,1 hafta sonra tasinmistik zaten.

2. ye gulmekten gozumden yaslar geldi

İkisi de çok iyi yukarı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Tiki bir kızla konusuyodum. Bendede kronik sinuzit var 7/24 sümük huounur bende. Kız okadar sacma aksanla konusuyoduki bastim kahkahayi. Ve o kahkaha ile birlikte burnumdaki sari ve sivi kivamli sümük kizin suratina uçtu. Kiz basti cigligi tabi dersanenin ortasinda.

• quote:

Orijinalden alıntı: tangmuch

Ankarada üniversitede öğrenciyken yurtta kalıyordum. Ve henüz eve taşınmıştık. Evde elektrik, doğalgaz ve eşya hiç bir şey yoktu. sadece arkadaşlarımdan aldığım 2 battaniye vardı. başka yastık dahi yoktu. Kız arkadaşım ise kocaelinde öğretmenlik yapiyordu. Eve taşındığımı duyunca gelmek istedi, evde eşya olmadığını söylememe, 1 hafta sonra gelmesini söylememe rağmen sürpriz yaparak geldi. Arkadaşlarımın evine götürmek istemedim, orada rahat rahat yiyişemeyiz diye. Ankaranın soğuğunu bilen bilir evde o kış gününde ısınacak hiç bir şey yok. altımıza inceceik bir battaniye serdik, üstümüzede incecik diğer battaniyeyi. O kadar soğukki battaniyenin altında donuyoruz. İkimizinde kafası battaniyenin içerisinde çok soğuk çünkü. Ben yorgunlukla ve uyku sersemi usulca bıraktım gazımı ses çıkmadı ama beni bile uykumdan uyandıracak kadar ağır bir kokusu vardı. birden uyandım hemen kız arkadaşımın gözlerine baktım belki uyumuştur kokuyu farketmemiştir diye. ama ne yazıkki o koku hastayı yatağından kaldıracak kadar ağırdı. Gözgöze geldik. kokudan benzi solmuş, gözleri kızarmıştı. yinede bir şey demedi ama Bana öyle anlamlı gözlerle baktı ki unutamam. 2 hafta sonrada benden ayrıldı zaten.

Edit: Gülüyorsunuz ama o an duyduğum utancı tarif edemem. Kızla daha 1. ayınızdasınız birbirini tanıma, evliliğin balayısı gibi. Hep canımlı cicimli günler. Sabah kalkar kalkmaz ilk otobüsle memleketine dönmesinide bu olayla ilişkilendirsem mi bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tormintor

Bugüne kadar kızlara hiç rezil olmadım çünkü hayatımda hiç kızla konuşmadım.

nice and easy

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.