Şimdi Ara

Kızlara Rezil Olduğunuz Anlar (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.268
Cevap
350
Favori
108.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Shadow

Lise 2 de biyoloji dersinde sevgilimle en arkada konusuyorduk . fazla gürültü çıkarttık heralde. Hoca bizi farketti beni kaldırdı. Dedi " yarasaların kulağı bilmem ne hertz duyarken insanlarınki niye bu kadar duyar dedi " . bende ergenliğin ve yanmdaki sevgilime güvenerek ( neyine güveniyorsam artık :D ) " Allah öyle yaratmış hocam " dedim Hoca beni tahtaya çağırdı iyi bir tokat yapıştırdı . En rezil anım budur heralde :D

Alıntıları Göster
    Sıradan kalkıp tam yürüyecekken arkaşım itip yan sıradaki kızın üzerine düşürmüştü

• quote:

Orijinalden alıntı: DR.DONATELLO

Up up up
    Arkadasin sevgilisine hava atmak icin facebooktan arkadasin memleketinde check in yapmıştık Ankara'da bir mekanda, durmak yok eğlenceye devam falan yazmıştık
    ama altta yazan Near İzmir... ' izmir yakınlarında ' yazısı herseyi berbat etmeye yetmisti
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumfiçu

Ilkokulda donuma mictim.

Aynen 1. Sınıftayken

• quote:

Orijinalden alıntı: SecurityMJ

of yıgılcam yere şimdi gülmekten

Alıntıları Göster
    Şuraya parkediyimde ilerde hatırlarsam yazarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: DanielSharman

Şuraya parkediyimde ilerde hatırlarsam yazarım

Alıntıları Göster
    Güzzel konuymuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Portman

Güzzel konuymuş.

Alıntıları Göster
    Ben de anlatayım bi tane :D Geçen yaz arkadaşımla geziyoruz ordudayz fidangor diye bi yer var herkezin takıldığı kalabalık bi yer ışte orada geziyoruz yürürken benim arkadaş bi arkadaşını gördu Cocuk sol tarafımızda buna 1 lira varmı diye soruyor hem yürüyoruz hemde çocuğa bakarak cevap veriyor tam yok derken yanlışlıkla koca karıya çarptı bu kadın başladı buna saydırmaya elinde de deynek gibi bişey var vuruyor çocuğa içimden çocuğa gülmekten oluyorum ama çaktırmıyorum bu arada millet de bize bakıyor ne oldu diye sonra yanlışlıkla oldu flan derken kadınının susacagı yok bastık Gittik :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Obsidian

Lisedeydim yıl 2004... Okuldan çıktım otobüse bineceğim, E-5'teki durağa geldim. Neyse boş bir otobüs geldi, bindim akbili basıp yerime oturdum. O zamanlar İstanbul Kart yoktu tabii. Meğer arkamdan okulun en güzel kızlarından biri binmiş. Beyaz tenli, kumral, yeşil gözlü bebek gibi birşey... Neyse kızla biraz muhabbetimiz vardı, bindikten sonra merhaba dedi yürümeye başladı, benim yanımdaki koltuk da boş olduğundan gel burası boş diye koltuğu gösteriyorum.Elimi koltuktan çekemeden kız lonk diye elimin üstüne oturdu. Birşey diyemiyorum, desem yanlış anlayacak, çeksem yanlış anlayacak, çekmesem daha kötü olacak. Kız "bu ne, altımda birşey var." gibilerinden bakıp elimi gördü haliyle. Tiksinmişlikle acımışlık arası bir bakış atarak ders kitabını açtı, yanımdan kalkmadı ama ders çalışıyormuş bahanesiyle hiç benle konuşmadan bitirdi yolu. Bir süre konuşmadık sonra, uyuz kıl bir tiple çıkmaya başladı... Ben de gidip özür dilemiştim, yanlışlıkla olduğunu ve utancımdan birşey söyleyemediğimi anlatmıştım. Kız da gülümsedi, bir süre sonra erkek arkadaşından ayrıldı ve benimle flört etmeye başladı. Sinyalleri kaçırmadım haliyle ve çıkma teklif ettim, kabul etti. Sonraları benden uzun zamandır hoşlandığını ama o olaydan sonra biraz da olsa soğuduğunu söylemişti. Birkaç ay çıktık, sonra tabii lisede tabii kafa çalışmıyor, kıza önem vermeyince ilişki de bitti. Güzel olduğu kadar iyi bir kızdı da. Şimdi etraftaki kezbanları görünce öyle kızların değerini iyi anlıyor insan. Kesin değerini anlayan biriyle evlenmiştir ya da nişanlıdır vs. 9 yıl olmuş gerçi.

Bayağı Komikmiş Enazından Pardon Deyip Elinizi Çekebilirdiniz Onada Elim Altta Kalmış Diyebilirdiniz Mesela :D Ordada Sohbet Açılırdıda Tabi Ozamanlar Jetonların Geç Düştüğü Dönemler Biraz Bendede Olmuştur Cokda Şuanda Aklımda Değildir

• 9.sınıf anatomideyiz ben ve 2 kız iskelet üzerinden kemiklere bakıyoruz kızın biri bana bi kemıgı gösterip bu kemıgın adı neydı diye sormustu hocada o kemıgı yarasa ya benzıyo dıye tanıtmısti bende birden y.rraa benzeyen kmik deilmi diye bagırmıstım

• quote:

Orijinalden alıntı: msipark

9.sınıf anatomideyiz ben ve 2 kız iskelet üzerinden kemiklere bakıyoruz kızın biri bana bi kemıgı gösterip bu kemıgın adı neydı diye sormustu hocada o kemıgı yarasa ya benzıyo dıye tanıtmısti bende birden y.rraa benzeyen kmik deilmi diye bagırmıstım

Yarıldım

• quote:

Orijinalden alıntı: Ays Ays Beybi

quote:

Orijinalden alıntı: msipark

9.sınıf anatomideyiz ben ve 2 kız iskelet üzerinden kemiklere bakıyoruz kızın biri bana bi kemıgı gösterip bu kemıgın adı neydı diye sormustu hocada o kemıgı yarasa ya benzıyo dıye tanıtmısti bende birden y.rraa benzeyen kmik deilmi diye bagırmıstım

Yarıldım

Alıntıları Göster
    Evet Uplamaya Devam

• quote:

Orijinalden alıntı: Kilbox

Evet Uplamaya Devam

Alıntıları Göster
    İlkokulda okuldan kaçarken kafama top gelmişti düşmüştüm bütün kızlar gülmeye başlamıştı
  • Bilirsiniz ilkokulda eşofman indirme diye birşey vardı. Bende ipini bağlardım bu durumdan kurtulmak için. Beden eğitimi dersinde sınıfın firması eşofmanımı indirmeye kalktı. Bağlı olduğu için nasıl abandıysa baksırla beraber indi aşağı . Kızlar gülmeye başlamıştı

• Bi keresinde 2 gün önce ona hoşlandığımı söylediğim kızla birlikte yürüyoduk hava yağmurluydu bi an bi boşluğuma gelince yere kapaklandım Sonra anneside ileride bekliyormuş yanımıza gelip bana iyi düştün felan demişti acayip utanmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamanmekan.

Bi keresinde 2 gün önce ona hoşlandığımı söylediğim kızla birlikte yürüyoduk hava yağmurluydu bi an bi boşluğuma gelince yere kapaklandım Sonra anneside ileride bekliyormuş yanımıza gelip bana iyi düştün felan demişti acayip utanmıştım
    Bugüne kadar kızlara hiç rezil olmadım çünkü hayatımda hiç kızla konuşmadım.
  • Up

• Yaklasık 8 kısının sıgabılecegı bı salıncakta 3 kız 3 erkek oturuyorduk.kızlar bızı bıraz sallayın dedıler tamam ozaman deyıp basladık sallamaya.bende nezleyım o aralar, bır hapsurmusum 1 kılo sumuk cıktı. En son yedıgımı hatırlıyorum baska turlu temızlıyemezdım.

• Okul bahçesinde kafama kuç mıçmıştı. Herkes güldü tabi.benim moral sıfır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anıl Özaydın

16 yaşlarındayım Bi yaz günü sevdiğim bi arkadaşımla MetroCity avm ye gittik ben hayatımda içmemişim biliyorum bana dedi kanka milkshake içelim o ne lan felan derken anlattı işte soğuk buzlu vs vs dedim tamam nerden alıcaz felan derken yemek katına oturduk burgerking den alıcaz dedi bende tamam ben alırım diyince i..nelik değilmi işte kanka dedi arkadaşım onların boyları var ''BATTAL'' boy olanından alıcaksın eyw dedim gittim sıra var ama kızlar felan 15/20 kişi neyse ordan boşta olan bi kasiyere bide bağırarak ordan 2 tane ''BATTAL'' boy milkshake alabilirmiyim diye bağırdım kız da yeniymiş müdürüne döndü battal boy milkshake varmı diye sordu adam döndü benim o kızla dalga geçtiğimi düşünerek beyfendi BATTAL boy kalmadı damacanayla verelim demesinmi sırakiler koptu ben yerin dibinde

Gece Gece İyi Güldüm

• Kızın doğum gününde ayağım sandalyeye takıldı pastanın üzerine uçtum ve tişörtüm alev aldı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.