Şimdi Ara

Kızlara Rezil Olduğunuz Anlar (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.268
Cevap
350
Favori
108.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pelerinli

quote:

Orijinalden alıntı: *Meteora*

Beden eğitimi dersinin sonuna gelmiştik.Eşyaları almak için sınıfa gidicektim.Okulun sağ tarafındaki giriş kapısına doğru gittim,merdivenin 2.-3. basamağındayken elim bir kadının Goguslarına değdi.
    Kadınınkilerde normal olsa,böyle kocaman ve güzeldi.Ama öyle güzeldiki.Neyse,yanlışlıkla elledim,1 saniye anca sürdü.
    O kadar yumuşak ve büyüktüki.Yani öyle böyle değildi.
    Önce elime bir sıcaklık geldi,sonra kadına döndüm ve elimi çektim.Kadın gülümsedi ve gitti.Hiç bir şey demedi.

Şimdi yanlışlıkla dokunmuş olsam 20-30 dakika bırakmam...Halen hatırlıyorum kadınınkine yanlışlıkla dokunmamı...

Sen niyeti bozmussun yazarken

He ya

• Konuyu sürekli hortlatmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Dolmuştaydım. Arkadaş beni aradı. Konuştuk biraz. bana bıktım şu karıdan ( sevgilisinden ) demişti. Bende dolmuştayım derdini sonra konuşuruz demiştim. Orta koltuklardan birine oturdum elimi cebime attım. 1.5 lirayı öne doğru verirken bayana " Şu karıyı uzatır mısınız ? " dedim. Sonra 1sn afalladım " pardon parayı parayı " dedim yüzüm kızardı ve güldüm. Yanımdaki adamda güldü.

Lisede kızlar ayran almış. Dikkat edin masa eğik ayran üstünüze dökülebilir dedim. 10dk sonra aldığım ayran kendi üzerime döküldü.

Okulda rezillik diyorsanız Büyüğü bende.Başımdan aşağı ayran dökülmüş şekilde okul koridorundan müdürün odasına gittim. Üstü bembeyaz , hayalet olmuş biri düşünün. İşte o benim

Arkadaşları sokağın köşesinde bekliyorum . İki kız geldi . 14-15-16 yaşlarında olmalı. Benim olduğum yere geldiler , onlarda benim gibi durdular. Kızlar bakar mısın çakmak var mı dedi. Sürekli bakıp duruyorlardı da zaten. Bende " size çakmak lazım ama ben sigara kullanmıyorum " dedim. Kızlar bi güldü , anlamadım ne olduğunu. Çok ciddi söyledim hiçbir ima yok. Gece günü değerlendirirken ulan bu kızlar neye güldü dedim. Sonradan anladım köfteyi.

Lokantaya girdim. Ben yemeklere bakayım derken önümde cam varmış patt kafayı bi vurdum. Herkes güldü. öyle böyle vurma değil ama

Çakmak olayı

• quote:

Orijinalden alıntı: Kasayı Ters Çevir

quote:

Orijinalden alıntı: ThunderGamer

quote:

Orijinalden alıntı: Tangmuch

Ankarada üniversitede öğrenciyken yurtta kalıyordum. Ve henüz eve taşınmıştık. Evde elektrik, doğalgaz ve eşya hiç bir şey yoktu. sadece arkadaşlarımdan aldığım 2 battaniye vardı. başka yastık dahi yoktu. Kız arkadaşım ise kocaelinde öğretmenlik yapiyordu. Eve taşındığımı duyunca gelmek istedi, evde eşya olmadığını söylememe, 1 hafta sonra gelmesini söylememe rağmen sürpriz yaparak geldi. Arkadaşlarımın evine götürmek istemedim, orada rahat rahat yiyişemeyiz die. Ankaranın soğuğunu bilen bilir evde o kış gününde ısınacak hiç bir şey yok. altımıza inceceik bir battaniye serdik, üstümüzede incecik diğer battaniyeyi. O kadar soğukki battaniyenin altında donuyoruz. İkimizinde kafası battaniyenin içerisinde çük soğuk çünkü. Ben yorgunlukla ve uyku sersemi usulca bıraktım gazımı ses çıkmadı ama beni bile uykumdan uyandıracak kadar ağır bir kokusu vardı. birden uyandım hemen kız arkadaşlarımın gözlerine baktım belki uyumuştur kokuyu farketmemiştir die. ama ne yazıkki o koku hastayı yatağından kaldıracak kadar ağırdı. Gözgöze geldik. kokudan benzi solmuş, gözleri kızarmıştı. yinede bir şey demedi ama Bana öyle anlamlı gözlerle baktı ki unutamam. 2 hafta sonrada benden ayrıldı zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: speedman

quote:

Orijinalden alıntı: Kasayı Ters Çevir

quote:

Orijinalden alıntı: ThunderGamer

quote:

Orijinalden alıntı: Tangmuch

Ankarada üniversitede öğrenciyken yurtta kalıyordum. Ve henüz eve taşınmıştık. Evde elektrik, doğalgaz ve eşya hiç bir şey yoktu. sadece arkadaşlarımdan aldığım 2 battaniye vardı. başka yastık dahi yoktu. Kız arkadaşım ise kocaelinde öğretmenlik yapiyordu. Eve taşındığımı duyunca gelmek istedi, evde eşya olmadığını söylememe, 1 hafta sonra gelmesini söylememe rağmen sürpriz yaparak geldi. Arkadaşlarımın evine götürmek istemedim, orada rahat rahat yiyişemeyiz die. Ankaranın soğuğunu bilen bilir evde o kış gününde ısınacak hiç bir şey yok. altımıza inceceik bir battaniye serdik, üstümüzede incecik diğer battaniyeyi. O kadar soğukki battaniyenin altında donuyoruz. İkimizinde kafası battaniyenin içerisinde çük soğuk çünkü. Ben yorgunlukla ve uyku sersemi usulca bıraktım gazımı ses çıkmadı ama beni bile uykumdan uyandıracak kadar ağır bir kokusu vardı. birden uyandım hemen kız arkadaşlarımın gözlerine baktım belki uyumuştur kokuyu farketmemiştir die. ama ne yazıkki o koku hastayı yatağından kaldıracak kadar ağırdı. Gözgöze geldik. kokudan benzi solmuş, gözleri kızarmıştı. yinede bir şey demedi ama Bana öyle anlamlı gözlerle baktı ki unutamam. 2 hafta sonrada benden ayrıldı zaten.

Şuraya dikkat "çük soğuk çünkü".

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• uplayalım bari..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tangmuch

Ankarada üniversitede öğrenciyken yurtta kalıyordum. Ve henüz eve taşınmıştık. Evde elektrik, doğalgaz ve eşya hiç bir şey yoktu. sadece arkadaşlarımdan aldığım 2 battaniye vardı. başka yastık dahi yoktu. Kız arkadaşım ise kocaelinde öğretmenlik yapiyordu. Eve taşındığımı duyunca gelmek istedi, evde eşya olmadığını söylememe, 1 hafta sonra gelmesini söylememe rağmen sürpriz yaparak geldi. Arkadaşlarımın evine götürmek istemedim, orada rahat rahat yiyişemeyiz diye. Ankaranın soğuğunu bilen bilir evde o kış gününde ısınacak hiç bir şey yok. altımıza inceceik bir battaniye serdik, üstümüzede incecik diğer battaniyeyi. O kadar soğukki battaniyenin altında donuyoruz. İkimizinde kafası battaniyenin içerisinde çok soğuk çünkü. Ben yorgunlukla ve uyku sersemi usulca bıraktım gazımı ses çıkmadı ama beni bile uykumdan uyandıracak kadar ağır bir kokusu vardı. birden uyandım hemen kız arkadaşımın gözlerine baktım belki uyumuştur kokuyu farketmemiştir diye. ama ne yazıkki o koku hastayı yatağından kaldıracak kadar ağırdı. Gözgöze geldik. kokudan benzi solmuş, gözleri kızarmıştı. yinede bir şey demedi ama Bana öyle anlamlı gözlerle baktı ki unutamam. 2 hafta sonrada benden ayrıldı zaten.

Edit: Gülüyorsunuz ama o an duyduğum utancı tarif edemem. Kızla daha 1. ayınızdasınız birbirini tanıma, evliliğin balayısı gibi. Hep canımlı cicimli günler. Sabah kalkar kalkmaz ilk otobüsle memleketine dönmesinide bu olayla ilişkilendirsem mi bilmiyorum.

Yıl oldu 2013 hala gülüyoruz be bro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeni_kullanıcı -- 20 Ekim 2013; 1:58:24 >

• Alttaki regl konusu yüzünden 'Kızlara regl olduğunuz günler' diye okudum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • Okul bitmiş gidiyoruz merdivenden ters iniyorum konusmak için ters basıp düşmüştüm rezillikti 800 kişi kahkaha atıyordu
  • Yukarı.

• Uployalım Bari
  • Ilkokulda donuma mictim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tangmuch

Ankarada üniversitede öğrenciyken yurtta kalıyordum. Ve henüz eve taşınmıştık. Evde elektrik, doğalgaz ve eşya hiç bir şey yoktu. sadece arkadaşlarımdan aldığım 2 battaniye vardı. başka yastık dahi yoktu. Kız arkadaşım ise kocaelinde öğretmenlik yapiyordu. Eve taşındığımı duyunca gelmek istedi, evde eşya olmadığını söylememe, 1 hafta sonra gelmesini söylememe rağmen sürpriz yaparak geldi. Arkadaşlarımın evine götürmek istemedim, orada rahat rahat yiyişemeyiz diye. Ankaranın soğuğunu bilen bilir evde o kış gününde ısınacak hiç bir şey yok. altımıza inceceik bir battaniye serdik, üstümüzede incecik diğer battaniyeyi. O kadar soğukki battaniyenin altında donuyoruz. İkimizinde kafası battaniyenin içerisinde çok soğuk çünkü. Ben yorgunlukla ve uyku sersemi usulca bıraktım gazımı ses çıkmadı ama beni bile uykumdan uyandıracak kadar ağır bir kokusu vardı. birden uyandım hemen kız arkadaşımın gözlerine baktım belki uyumuştur kokuyu farketmemiştir diye. ama ne yazıkki o koku hastayı yatağından kaldıracak kadar ağırdı. Gözgöze geldik. kokudan benzi solmuş, gözleri kızarmıştı. yinede bir şey demedi ama Bana öyle anlamlı gözlerle baktı ki unutamam. 2 hafta sonrada benden ayrıldı zaten.

Edit: Gülüyorsunuz ama o an duyduğum utancı tarif edemem. Kızla daha 1. ayınızdasınız birbirini tanıma, evliliğin balayısı gibi. Hep canımlı cicimli günler. Sabah kalkar kalkmaz ilk otobüsle memleketine dönmesinide bu olayla ilişkilendirsem mi bilmiyorum.

Dun gece birisi Show radyo -Matrax programina katilip bu hikayeyi kendisininmis gibi anlatmaya calisti. bilmem sen miydin ama sanmiyorum.,cumleler siralanisi filan ayni sadece battaniye yerine sunger ve kurufasulyeyi fazla kacirmisim heralde dedi. dogalgaz su elekfrik sirasini bile ayni soyledi .Konunun gidecegi yeri anlayan radyocu oralara girme ordan saka cikmaz dedi ve uzatmadi konuyu kapadi haberin olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Spor Salonundan geldim terlemişim leş gibi duşa girdim . Evde de kardeşim var kapı çalmış işte siteden bir kız gelmiş . Abim banyoda falan demiş kardeşim . Kız da içeri tamam ona bişi sorucam ben içeride beklerim falan

Bende banyo da hiç şarkı söylemem şarkı söyliceğim tuttu ama nasıl opera yapıyorum . İşte Beatbox lar mı dersiniz beşiktaş marşı mı dersiniz bir de arada böyle türkü falan bağıra bağıra söylüyorum . Duştan çıktım saçımıı kuruladım biraz ve bornozumu giydim çıktım salona doğru yürüyorum . Salon un kapısnı açmaz olaydım hay annem beni doğurmaz olaydı o kapıyı açmayaydmmm .Açaydım gollarımııı gitme diyeydiiimm gibi bir hal oldu bende .

Kız da pc ile ilgili bir şey sordu gitti . Kardeşim geldi abi çok iyi söylüyorsun falan dedi .Duydu mu dedim ? Halay bile çekti dedi .

Kızı ne zaman görsem Beatbox yapsana falan diyor .

Öldüm öldüm dirildim

Çay içiyordum çayı püskürttüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Heisenberg_ -- 14 Kasım 2013; 10:56:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

Lise zamanı sınıftaki bi kızla şarkı söyleyip hoplayıp zıplıyoruz tahtanın yanında.
    Tam şarkının can alıcı yerinde ritm olsun diye tahtaya bi vurdum kızın kafasına gençliğe hitabe düştü.

ahahahahahahahahahhaha Ulan karnım ağrıdı
  • Hoşlandıgım kız ve ablasının önünde top oynarken düşmüştüm ikiside çok güzeldi

• okula biraz geç gitmiştim herkes de sıraya girmiş bahçede voleybol oynayan kızların topu bana doğru geldi bende hayatım boyunca futbol oynamamışım topa vuram dedim yere düştüm okuldaki herkes gülmeye başladı sonra aya kalktım ve mal gibi koştum düşmekten çok birden ayağa kalkıp mal gibi koşmak bana daha çok koydu 3 yıl boyunca dalga geçtiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tasalı

Arkadaşım kendi sınıfından bi kızın numarasını vermişti. Kız benden çok hoşlanmış aramızı yapmasını istemiş. Kız da çok geniş, rahat bi kız. Ben de aldım numarasını mesaj attım whatsapptan. Iki üç gün konuştuk o ara da ben istanbula gitmiştim kız bana istanbuldan gelince sana ellerimle kahvaltı hazırlicam dedi. Kız da ablasıyla beraber yazlıkta kalıyo ailesi bir ay başka bi yere gitmiş... ben seviniyorum golü atcam diye. Mesaj bölümüne "SEX" yazdım göndermedim ss almak için. O an elim gönder tuşuna deydi. Yolladım kıza. Başımdan aşağı kaynar sular... aynı cem yılmazın esprisi gibi oldu. Ama sonra toparladım yine aynı devam etti muhabbetimiz

SEX yazdıktan sonra muhabbet devam ettiyse kız senden gerçekten hoşlanıyormuş. Aşık olmuş kıza "HOŞT" desen beni seviyor bak bana hoşt dedi der. Öyle de birşey bu aşk.

• Lisedeydim yıl 2004... Okuldan çıktım otobüse bineceğim, E-5'teki durağa geldim. Neyse boş bir otobüs geldi, bindim akbili basıp yerime oturdum. O zamanlar İstanbul Kart yoktu tabii. Meğer arkamdan okulun en güzel kızlarından biri binmiş. Beyaz tenli, kumral, yeşil gözlü bebek gibi birşey... Neyse kızla biraz muhabbetimiz vardı, bindikten sonra merhaba dedi yürümeye başladı, benim yanımdaki koltuk da boş olduğundan gel burası boş diye koltuğu gösteriyorum.Elimi koltuktan çekemeden kız lonk diye elimin üstüne oturdu. Birşey diyemiyorum, desem yanlış anlayacak, çeksem yanlış anlayacak, çekmesem daha kötü olacak. Kız "bu ne, altımda birşey var." gibilerinden bakıp elimi gördü haliyle. Tiksinmişlikle acımışlık arası bir bakış atarak ders kitabını açtı, yanımdan kalkmadı ama ders çalışıyormuş bahanesiyle hiç benle konuşmadan bitirdi yolu. Bir süre konuşmadık sonra, uyuz kıl bir tiple çıkmaya başladı... Ben de gidip özür dilemiştim, yanlışlıkla olduğunu ve utancımdan birşey söyleyemediğimi anlatmıştım. Kız da gülümsedi, bir süre sonra erkek arkadaşından ayrıldı ve benimle flört etmeye başladı. Sinyalleri kaçırmadım haliyle ve çıkma teklif ettim, kabul etti. Sonraları benden uzun zamandır hoşlandığını ama o olaydan sonra biraz da olsa soğuduğunu söylemişti. Birkaç ay çıktık, sonra tabii lisede tabii kafa çalışmıyor, kıza önem vermeyince ilişki de bitti. Güzel olduğu kadar iyi bir kızdı da. Şimdi etraftaki kezbanları görünce öyle kızların değerini iyi anlıyor insan. Kesin değerini anlayan biriyle evlenmiştir ya da nişanlıdır vs. 9 yıl olmuş gerçi.

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.