Şimdi Ara

Kızlara nasıl bu kadar yalakalık yapabiliyorlar? Gururu yok mudur insanın?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
2
Favori
2.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 23 yaşındayım. inanın bu güne kadar sevdiğim sevildiğim de oldu. o zamanlar bile ki lise yıllarımdır, asla gururumdan ödün vermedim, hiçbir kıza yalakalık yapmadım. zaten son iki senedir hiçbir kızla da ilişki kurmadım, üniversiteye gittim o iğrenç ve aptal ortamları gördüm iyice soğudum; herkes üniversite okuyor ama kimsenin bir şey yapacağı yok gibi, üniversite hayatlarını özgürlük-ortam içinde geçirip bir işe girmek insana yetiyor, en güzel çağlarını kız peşinde, oğlan peşinde harcıyor millet, kendini yetiştirmek, düşünmek, bir şeyler üretmek yok!

Herkesin kızlara bu kadar düşkün olmasını anlamıyorum; yahu işte görüyorsunuz, sonunda kaybeden siz oluyorsunuz, zamanınızı, gururunuzu. Sevişmek bu kadar da önemli şey değil bence, aşk zaten günümüzdeki kızlardan çok uzak bir kavram, açıkçası kızların aşık olduğuna inanmıyorum, tarihteki ve günümüzdeki tüm dökümanlar (şarkı olsun, kitap olsun, film senaryoları olsun hep erkekler) da bunu gösteriyor. Aşık olmayın demiyorum, ama insanların tek amacının bu olması beni çıldırtıyor. Belki beynim onlardan farklı işliyor diye onlar gibi düşünemiyorum bilemiyorum ama bunun değişmesini ve gençliğin cidden gururunu eline almasını çok isterdim. Üniversite boyunca eve getirdiği kızlara sabaha kadar yapalım yalvaran bir gençle (arkadaşım diyemiyorum bu tiplere) kaldım, sabaha kadar yahu, ay yapma, ay etme. Kızı da anlamıyorum tabi, amacını anlayamıyorsan bir kişinin neden beyin kullanıyorsun? gece gece neden geliyorsun ya da iki erkeğin bulunduğu bir yere. annesi babası arar; sezgi'lerde kalıyorum anne. (isim sallamadır)

neyse işte, sinir olduğum konular bunlar, hiçbir yerde kendime göre arkadaş bulamıyorum, herkes salak geliyor nedense, kendim çok akıllı olduğumdan mıdır? belki.

• Bunlar hep sex işte.
  • Kızlar için düşmek hakkında değil yorumum ama gurur değil mi her türlü kötülüğün çıkışı? Bir çok dinde geçen büyük 7 günahtan biri ve aynı zamanda hepsinin asıl nedeni?
  • Geldi yine biri daha.
  • Hiçbir erkek yalakalik yapmasa iyi olur bence.
    Gurur yapınca yanliz kalma ihtimalin artıyor gunümüz koşullarında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen de bendensin.
  • boş insanlar boooş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bizim ülkenin erkeklerinde sorun var en başta, bu kadar kızın egosunu tavan yaptırmayın arkadaş

• Yaştan mıdır bilemiyorum ama bende senin gibi düşünüyorum. Yaş 23
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Bunlar hep sex işte.

sex yazmak kural dışıymış kendimden biliyorum birazdan kaldırırlar niye söyledim bunu bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3qzotix

Yaştan mıdır bilemiyorum ama bende senin gibi düşünüyorum. Yaş 23

yaştan değil yaş 18,işsiz,mezun ben de böyle düşünüyorum

lise hayatımda o kadar çok yılışan kız vardı ki hepsini si.. çektim
    olacaksa hanımefendi olmalı, ekmek arasında yenecek türden değil!
  • Kızlar da bunu çok iyi kullanıyorlar.Çocuğu çıkmadan kölesi yapanları gördüm özellikle üniversitede çok fazla sen takılma kendine bak kendini geliştir illa ki uygun biri denkgelcektir benim görüşüm bu
  • Kızların çoğu aileden kopunca kendini kaybediyor. 24 25 yaşlarında da akılları anca başına geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Last Later

Merhaba arkadaşlar, 23 yaşındayım. inanın bu güne kadar sevdiğim sevildiğim de oldu. o zamanlar bile ki lise yıllarımdır, asla gururumdan ödün vermedim, hiçbir kıza yalakalık yapmadım. zaten son iki senedir hiçbir kızla da ilişki kurmadım, üniversiteye gittim o iğrenç ve aptal ortamları gördüm iyice soğudum; herkes üniversite okuyor ama kimsenin bir şey yapacağı yok gibi, üniversite hayatlarını özgürlük-ortam içinde geçirip bir işe girmek insana yetiyor, en güzel çağlarını kız peşinde, oğlan peşinde harcıyor millet, kendini yetiştirmek, düşünmek, bir şeyler üretmek yok!

Herkesin kızlara bu kadar düşkün olmasını anlamıyorum; yahu işte görüyorsunuz, sonunda kaybeden siz oluyorsunuz, zamanınızı, gururunuzu. Sevişmek bu kadar da önemli şey değil bence, aşk zaten günümüzdeki kızlardan çok uzak bir kavram, açıkçası kızların aşık olduğuna inanmıyorum, tarihteki ve günümüzdeki tüm dökümanlar (şarkı olsun, kitap olsun, film senaryoları olsun hep erkekler) da bunu gösteriyor. Aşık olmayın demiyorum, ama insanların tek amacının bu olması beni çıldırtıyor. Belki beynim onlardan farklı işliyor diye onlar gibi düşünemiyorum bilemiyorum ama bunun değişmesini ve gençliğin cidden gururunu eline almasını çok isterdim. Üniversite boyunca eve getirdiği kızlara sabaha kadar yapalım yalvaran bir gençle (arkadaşım diyemiyorum bu tiplere) kaldım, sabaha kadar yahu, ay yapma, ay etme. Kızı da anlamıyorum tabi, amacını anlayamıyorsan bir kişinin neden beyin kullanıyorsun? gece gece neden geliyorsun ya da iki erkeğin bulunduğu bir yere. annesi babası arar; sezgi'lerde kalıyorum anne. (isim sallamadır)

neyse işte, sinir olduğum konular bunlar, hiçbir yerde kendime göre arkadaş bulamıyorum, herkes salak geliyor nedense, kendim çok akıllı olduğumdan mıdır? belki.

+sonsuz
    Kelimesi kelimesine benim düşüncelerimi yazmışsın

• ne demiş şebnem ferah "içine girdiğin küçük kaygan deliği yeni bir dünya mı sandın"
  • az gururlu olsa erkekler sorun olmayacak ama kimsenin görmediği yerlerde feci yavşıyorlar sonuç ortada kendilerini yarı tanrı sanan kızlar..

+ bir yorum gördüm kızlar aileden kopunca kendini kaybediyor diye.. Katılıyorum buna zira bahçelievlerde ve çapa civarında bir çok ögrenci kız tanıyorum istanbula okumak için gelmişler hesapta ama her tanıdığım 10 kızdan 7 tanesi para ile erkeklerin altına yatıyor. Memleketteki aileleri de kızları burada okuyup meslek sahibi olacak diye seviniyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 17 Ağustos 2012; 23:46:10 >
  • benimde yaşım 36. bende arkadaşa katılıyorum..
  • kürtaj yasası birçok kızı zorlucak o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: |GzN|

quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Bunlar hep sex işte.

sex yazmak kural dışıymış kendimden biliyorum birazdan kaldırırlar niye söyledim bunu bilmiyorum

kural dısı mesajları alıntılamakta yasak ama bende alıntıladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

az gururlu olsa erkekler sorun olmayacak ama kimsenin görmediği yerlerde feci yavşıyorlar sonuç ortada kendilerini yarı tanrı sanan kızlar..

+ bir yorum gördüm kızlar aileden kopunca kendini kaybediyor diye.. Katılıyorum buna zira bahçelievlerde ve çapa civarında bir çok ögrenci kız tanıyorum istanbula okumak için gelmişler hesapta ama her tanıdığım 10 kızdan 7 tanesi para ile erkeklerin altına yatıyor. Memleketteki aileleri de kızları burada okuyup meslek sahibi olacak diye seviniyorlar.

Kaça naughty.gif

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.