Şimdi Ara

KIZLARA KARŞI BİRAZ EMPATİ YAPIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda sürekli kızlardan yakınıyorsunuz arkadaşlar, sizi duygusal olarak çöküşe uğrattıkları için bir zamanlar bende öyleydim, şaka yapmıyorum 25 yaş altı bir kız karşıma çıktımı direk çöptü gözümde çünkü ne fikir var, ne zeka var ne espri anlayışı, bomboş bir kafa eee tabi yaşadığım duygusal ilişkilerden de tecrübeliyim biliyorum yani ama şimdi biraz daha yaşımı aldım ,az çok anlayabiliyorum ve şöyle düşünmenizi istiyorum:

16-21 Yaş skalası içerisindesiniz ve hayatta hiç bir sorumluluğunuz yok kafanızı meşgul eden hiç bir şey yok. Oldukça sade, basit bir hayatın içerisinde okula giidp geliyosunuz arkadaşlarınızla dışarı çıkıyorsunuz ve sürekli bir ilgiye maruz kalıyorsunuz hem akranlarınızdan hem büyüklerinizden, öğretmenlerinizden, sokakta yürüyen alalade bir insandan, hepsinden size karşı gereksiz bir destek var. Böyle bir yaşantının içerisinde sizi duygusal olarak birine ne bağlayabiir. Hayatınızdan çıkan giden birisini maksimum 3 gün düşünürsünüz çünkü o giden kişinin yerini zaten başkaları doldurmak için hem maddi, hem manevi bir çaba içerisinde o yüzden kızlar hakkında ağlamanın hiç bir mantığı yok, kendimize karşı dürüst olalım. Şahsen böyle şartlarda pişseydim bende umursamazdım kimseyi bu yüzden anlayabiliyorum.

Bu ülkede erkek olarak dünyaya geldiysen max 11,12 yaşına kadar şımartılırsın ondan sonra sorumluluklar katlanarak biner omzuna. Sistemin böyle olmasının sebebi kızlar değil o yüzden boşuna karşı cinse nefret beslemeye gerek yok.

• Güzel tespit şuku

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 15 Mayıs 2020; 12:20:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.