Şimdi Ara

Kızlar niye böyle? yoksa sorun bende mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk tanistigim kızlar asırı samimi güler yüzlü ve sevecen davranıyor.böyle davranmaları beni de rahatlatıyor özgüvenime bile yansıyor.

Ama aradan zaman gectikten sonra numarasini falan aldiktan sonra biseyler oluyor ve o kızın bütün o samimiyeti gidiyor.sonra kendime bakıyorum özgüvenim iyice düsüyor.

Suan bi kızla ilk aşamadayım.2.aşamaya düsmek istemiyorum ne yapmam lazım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kız tokmak istiyor ama sen yapmıyorsan başka tokmakçılara gider sana yüz vermez.

• Rayto kullanıcısına yanıt
    Hocam kız yada erkek ayrımı yapmayacağım fakat erkeklerde de çelişkiler mevcut. İlişki anlamında demiyorum. Arkadaslık üzerine de olabilir. Söyledikleri ile yaptıkları birbirini tutmuyor. Yapacak pek bir sey yok. Herkes hak ettiğini yaşıyor.

• İlk başlarda seni ele geçirebilmek için öyleler

Benim de eşim ilk zamanlarda öyleydi ama sonradan öyle bir hal aldı ki aynı odada bile yatamıyoruz.
  • Anladığım kadarıyla dışarıdan biraz soğuk görünüyorsun. O arkadaşlar da senin yanına yanaşmak için sempatik duruyor. Ama sen ilgi gösterdikçe o soğukluğu kaybediyorsun ve ilgi çekici bir şey kalmıyor. Fazla ilgi gösterme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkını Arayan Serçe -- 19 Aralık 2016; 12:54:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakkını Arayan Serçe kullanıcısına yanıt
    Hmm gayet mantıklı geldi cevabın aklımda buluncak mutlaka eyw

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle yukaridaki arkadasin dedigi gibi banada bi kiz disaridan soguk gorunuyorsun bizle konusmayacak bir tip olarak gozukuyormusum kizla 1 ay arkadas olarak takilip biraz yakin davraninca o büyü gitti bunlar boyle işte denendi onaylandi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soğuk insana kim yanasir ne sacma bir düşünce bu... Adi ustunde soooguuuk. Sicakkanli kisiler muhabbet kurar o yuzden sicakkanli denir. Arkadasin yaşadığı sogukkanlilik degil kesinlikle. Muhabbeti sıkıcı gelmis olabilir. Sürekli kisir dongu yasayan muhabbetler vesaire. Biraz eglenceli komik konusmaya ozen goster. Yaratıcı konus....
  • numarasini alma
  • Deli_Yaban kullanıcısına yanıt
    Neden

• quote:

Orijinalden alıntı: Deli_Yaban

numarasini alma

Ulan şu foruma bayılıyorum ya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.