Şimdi Ara

Kızlar Neden İyi Erkeklere Bakmaz Ki?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
167
Cevap
24
Favori
11.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
108 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her erkeğe 13 erkeğin düştüğü bir forumda sorulacak en iyi soru bu bence ..

Anlam veremiyorum bazen beyler , etrafımda ne kadar kız varsa hep tip tip insanlara aşıklar çıkıyorlar veya hayran oluyorlar .

Bunlara öküz gibi davranan , hanzo gibi davranan erkeklere neden daha sıcaklar ..

Geçen sene bi kız ileri bi cinsel ilişki yaşamak istemişti , ben de senin 18 yaşında pişman olabileceğin şeyleri yapmana sebep olamam 50 lirayı veririm kendi işimi hallederim demiştim , geçen ay öğrendim biriyle herşeyi yapmış öocuk askere gitmiş ve daha yüzüne bakmıyormuş

Yani demek istediğim iyi olmak bir şey kazandırmıyor mu önümüze gelene vur kaç mı yapalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İnşallah öyle sağda solda gencecik kızların bakireliğini bozan erkeklerin kızlarını da öyle bozarlar.

İstersem bırakırım dediğim her şeyin müptelasıyım,iradem zayıf değil tutkularım güçlü
  • Klasik olacak ama Kadınlar kendileri üzen erkeklere aşık oluyorlar,Daha çekici buluyorlar.
    Zamanı gelincede parası ve saf olanı seçerek,Evlenip kurtuluyorlar işte.
    Tabi o zamana kadar yaşayabildikleri kadar macera yaşamaya çalışıyorlar.
    Günümüz kız modeli genelleme yapmıyorum ama bu yöndedir.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler yıllardır hor gördüğümüz, dalga geçtiğimiz, aptal bulduğumuz apaçiler etrafta kız bırakmıyor bütün güzeller bunlara bakıyo biz hala dalga geçek. Yarın şanzelizeye gidip tövbe edip bende apaçi olcam. 2 seneye kalmaz bi arabesk rap parçası çıkarır temizinden bide şahin alıp yoluma bakarım

Daha Fazla Göster
  • Onlar kaybeder boşver, hiçbir kıza bağlanmak veya aşık olmak istemiyorum, hepsi popüler kulturun kalıplaştırdığı boş, süslü ve gereksiz bir kutudan farklı değil süslenmeye gelince onlardan iyisi yokken iş kulture gelince, beyinsel faaliyetlere gelince sınıfta kalıyorlar maalesef
    Hiç kız arıyacam diye kendine yeme işine okuluna odaklan hobi edin öyle vakit geçer zaten, dünyadaki herkes hayatının aşkını bulacak diye bir şart yok nede olsa

Anı yaşamak isteyen kızı gibmemek ona yaptığın iyilik değil kendine yaptığın yanlıştır. Ne bu gurur anasını satayım, san ki tecavüz edeceksin. Kız istedikten sonra ne yaparsan yap önüne geçemezsin. Sen reddedilece sevişmeyecek sanki, başkasına verecek doğal olarak.

• Kızlar macera arar bu yaslarda 18 yaşındayım ve su konudaki yorumlari okuyunca daha yeni dank etti kafama kızlar macera arıyor gercek bir sevgili degil. Bizim gibiler de kaliyor tek başına

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak lisedeki kız arkadaşımı bildiğin dövüyordum beni çıldırtıp arkamdan işler çevirdi bir kaç kere çok aptaldı ama hoşlanıyordum diyebilirim bu kızı dövmediğim zaman mallaşıyordu dövdüğüm zaman ilişkimiz gayet sorunsuz ve bana olan ilgisi normalin 3 katına çıkıyor ve erkeğim modlarında takılıyordu.Kızlar samimi söylüyorum kendilerine eziyet eden erkeklerden hoşlanıyor şuan üni okuyorum sanırım ünideki kızlar da böyle kendisinin afedersin ağzına mıçan erkeğe tapıp ona nazik ve centilmence yaklaşan erkeklere bakmıyorlar.

Samimi söyleyebilirim şunu kızlar erkeklerden zeki diyorlar ya kızlar erkekler 50 kat daha gerizekalılar öyle zeki sinsi takıldıklarına bakma çok ciddiyim çoğu hareketlerine dikkat et mantığa ters amaçsız şeyler.Bu ülkede yaşadım sadece ama sanırım bu ülkedekilerin tek amacı çocuk doğurmak.

Bu 8 kızın 6 sının sevgilisi esrar keş değilse en adi şerefsizim ben

Ancak işler 30 yaşından sonra değişiyor . Heleşükür doğruyu anlıyorlar .

PSN:TheCaliph_TR
    XBOX:ThecaliphTR
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leopard

Onlar kaybeder boşver, hiçbir kıza bağlanmak veya aşık olmak istemiyorum, hepsi popüler kulturun kalıplaştırdığı boş, süslü ve gereksiz bir kutudan farklı değil süslenmeye gelince onlardan iyisi yokken iş kulture gelince, beyinsel faaliyetlere gelince sınıfta kalıyorlar maalesef
    Hiç kız arıyacam diye kendine yeme işine okuluna odaklan hobi edin öyle vakit geçer zaten, dünyadaki herkes hayatının aşkını bulacak diye bir şart yok nede olsa

Güzel konuştun he

• quote:

Orijinalden alıntı: Leopard

Onlar kaybeder boşver, hiçbir kıza bağlanmak veya aşık olmak istemiyorum, hepsi popüler kulturun kalıplaştırdığı boş, süslü ve gereksiz bir kutudan farklı değil süslenmeye gelince onlardan iyisi yokken iş kulture gelince, beyinsel faaliyetlere gelince sınıfta kalıyorlar maalesef

Agzindan bal damliyor ne guzel demissin hocam

kiz bulmak lazim :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelleme yapmamak lazım ama gözlemlediğim kısım hep bu yönde çıkıyor. Ne görüyorlar da bir şeyler hissediyorlar anlamıyorum. Yeri geldiğinde romantik adam ararlar ve erkekleri odun diye nitelendirirler ama hep de odun diye tabir ettikleri kişilere vurulurlar. Bir de şu popüler kültürün etkisi ile kendi deyimleri ile odunluktan prim yapmaya çalışan kızlar var. Onlar ayrı bir kategori zaten. Ne bileyim hayretler içerisinde izliyorum insanları ve gerçekten şunu anladım ki belli bir nesilden sonra bozulmalar iyice arttı erkek kız farketmeden. Sonu gözükmüyor gittiğimiz yolun, merak ediyorum ileride neler göreceğiz acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezio Auditoré -- 24 Haziran 2014; 1:20:16 >
  • sizin yaş grubunuzda o şekilde oluyor üniversite bitene kadar.25 ten sonra artık 35 - 40 - 45 yaşında evi arabası işi olan adamlarla evleniyorlar.garibim adam ne bilsin devir onların devri değilki.artık evlilikten iki gün önce diktiriyorlar.hayat böyle şu an düzen bu.yapacak birşey yok.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.