Şimdi Ara

Kızlar neden hemen unutur?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
4
Favori
9.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 yıl 1 ay oldu hala unutamadım.Bi 5 yıl gecse hala unutamayacagım biliyorum.Belliki o coktan unutmus.Eskiden 1 gun kus kalmaya dayanamaz gelirdi.Şimdi ise sanki ben hiç yokmusum gibi hissettiriyo..Neden bu kızlar hemen unutur..Bence kızlar psikolojik yonden erkeklerden daha guclu..Gece olunca tribe giriyorum kusura bakmayın içimi dokmek istedim.İyi geceler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kişiden kişiye göre değişir bence. Ben hiçbirini hatirlamiyorum :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3619E48C4 -- 7 Aralık 2013; 1:56:29 >
  • Aslında erkekler de hemen unutur.Yanıyorum yanıyorum dersin bakmışsın zaman geçmiş kız koluna sevgilisini takmış sen görüp gülersin öyle diyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: JamesDeen

Aslında erkekler de hemen unutur.Yanıyorum yanıyorum dersin bakmışsın zaman geçmiş kız koluna sevgilisini takmış sen görüp gülersin öyle diyeyim

hayir kardesim bu diger kizlardan cok farkli sadece guzellik meselesi degil

• 4 yıl süren bir ilişkim oldu. 1 seneyi geçti ayrılalı. ben hala unutmadim kimseyle de cikmadim. ama hanimefendinin sevgilisi var. garip olan aslında huy olarak baktığımızda tam tersi olmalıydı. benim ruhumda biraz piclik var. Ama ondan öyle bir şey beklemiyordum. yine de kızgın değilim ayrılığın tek sorumlusu bendim.

• bence de öyle unutuyorlar bakıyorum senede 10 kişiyle çıkıyorlar biz 1 sevdiğimizi 3 senede unutamıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weightless

bence de öyle unutuyorlar bakıyorum senede 10 kişiyle çıkıyorlar biz 1 sevdiğimizi 3 senede unutamıyoruz
    @Weightless O ne alaka la -.- Ayrıldıktan sonraki gün benim için bitmiştir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu kızlar
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crixus01

quote:

Aslında erkekler de hemen unutur.Yanıyorum yanıyorum dersin bakmışsın zaman geçmiş kız koluna sevgilisini takmış sen görüp gülersin öyle diyeyim

Alıntıları Göster
    Kişiden kişiye göre değişen bir durum bu. Ama senin söylediğinin aksine erkek daha kolay unutur.
    Yalnız erkekler 10 kızı unutsa birine öyle bir takar ki hiç bir kız bir erkeği o kadar uzun süre unutmaz.
    Demek istediğim şu, sen çıktığın 9 kızı ortalama 1 ayda unutursun ama 10.yu 5 yılda unutamazsın. Aynı durum kızlarda şöyle olur: 9 unu 5 ayda unutur 10.yu en fazla 2 yılda tarihe gömer Yani sen bir kızın 10 kişnin ardından yaktığı ağıdı sadece bir kişi için yaktığın için sana öyle gelir.

Ayrıca kızlar ne kadar çirkin olursa olsun her daim beğeneni ve etrafında döneni vardır. Senden ayrıldığı an bi bakar face de beğeneni var, azcık elektrik alırsa gelen mesaj da abazanca(benim buluşum) değilse başlar onla konuşmaya. Ve insanoğlu yeni olan herşeye her zaman heyecan duyar. O heyecanla seni bir süre unutur, askıya alır. Sen de ona, onu unutamadığın mesajını verdiğini an pilin biter.

Sana tek önerim var, yeni bir kız bul, sen de o yeni şeyin heyecanına kapıl. Eğer gerçekten aşıksan, bir başkasına aşık olana kadar asla unutamazsın ama biriyle çıktığında aklına çok az gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Weightless

bence de öyle unutuyorlar bakıyorum senede 10 kişiyle çıkıyorlar biz 1 sevdiğimizi 3 senede unutamıyoruz
    Ben açıkçası sadece kızla değil normal arkadaşlarla olan durumları bile unutmuyorum diyebilirim bu yüzden de sevgiliyi unutamıyorum.
  • Cunku, erkekler salak gibi kiza sonsuz guveniyorlar. Ve iliskinin son kullanma tarihi oldugunu unutuyorlar. Bir iliskinin maksimum suresi 1 yildir. Sonrasi sarpa sarar. İster evli olun ister sevgili.

Arada eline gecirdigi firsatlari degerlendirmiyorlar. Kacamak yapmiyorlar.

Kiz o 1 yil icinde gunde en az 2-3 mesaj facebooktan aliyor, onun disinda size kiskanmaniz icin soyledigi teklifler, soylemedigi bakismalar vsvs neler var neler.

Eger bir de ipleri kizin eline vermisseniz, cekiciliginiz bitmisse kiz sizi tabi unutur.

Ondan sonra sosyal cevresini, arkadaslarini, firsatlari, bir kiz icin kaybeden erkek de dogal olarak o eski hatunu unutamaz.

Yapmaniz gereken ;

Sosyal cevrenizi kaybetmeyin.

Her seyinizi anlatmayin.

İpleri kendi elinizde tutun.

Her dedigine evet demeyin.

Ve bitecegini kabullenin. Sadece anin tadini cikarin. Bir gun bitecek. O yuzden her zaman kizlari kovalayin.

Yedege 1-2 tane kiz atin. Arada mesajlasin, bulusun.

1 kiza baglanirsaniz, sonunda hep aglarsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Crixus01

quote:

Yediklerini icinde mi ögütüyor ?

3 gögsü mu var ?

Cami mi yaptirmis ?

Osurukla piyano mu caliyor ?

Farkli olan ne ? Bu kizin digerlerinden farki ne ? (Diger milyonlarca kizdan)

• Bir kadının alıcısı çoktur. Ondan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CurtisHype -- 7 Aralık 2013; 5:02:27 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CurtisHype

Bir kadının alıcısı çoktur. Ondan.
    Bende unutuyorum.Bu daha çok kaşarlanmayla ilgili.Yıllar içinde herkes böyle oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

Bende unutuyorum.Bu daha çok kaşarlanmayla ilgili.Yıllar içinde herkes böyle oluyor.

Alıntıları Göster
    +1
  • Kızlar hemen unuttuğu için erkekleri parmağında çeviriyor zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Cunku, erkekler salak gibi kiza sonsuz guveniyorlar. Ve iliskinin son kullanma tarihi oldugunu unutuyorlar. Bir iliskinin maksimum suresi 1 yildir. Sonrasi sarpa sarar. İster evli olun ister sevgili.

Arada eline gecirdigi firsatlari degerlendirmiyorlar. Kacamak yapmiyorlar.

Kiz o 1 yil icinde gunde en az 2-3 mesaj facebooktan aliyor, onun disinda size kiskanmaniz icin soyledigi teklifler, soylemedigi bakismalar vsvs neler var neler.

Eger bir de ipleri kizin eline vermisseniz, cekiciliginiz bitmisse kiz sizi tabi unutur.

Ondan sonra sosyal cevresini, arkadaslarini, firsatlari, bir kiz icin kaybeden erkek de dogal olarak o eski hatunu unutamaz.

Yapmaniz gereken ;

Sosyal cevrenizi kaybetmeyin.

Her seyinizi anlatmayin.

İpleri kendi elinizde tutun.

Her dedigine evet demeyin.

Ve bitecegini kabullenin. Sadece anin tadini cikarin. Bir gun bitecek. O yuzden her zaman kizlari kovalayin.

Yedege 1-2 tane kiz atin. Arada mesajlasin, bulusun.

1 kiza baglanirsaniz, sonunda hep aglarsiniz

Cok dogru sanirim bunu benimde yapmam lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commandoer -- 7 Aralık 2013; 8:51:36 >

• ortaliktaki abazan her kiza saldiran erkeklerin coklugundan unutuyorlar. bir kiza bir suru erkek teklif ediyor. hele yeni ayrildiysa işte o zaman les kargasi gibi kizin basina bir suru erkek ususuyor :) kizlarda eleme usulu yaparak secip birini seni unutuyorlar. olay bu kadar basit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i run each teen me -- 7 Aralık 2013; 9:37:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: i run each teen me

ortaliktaki abazan her kiza saldiran erkeklerin coklugundan unutuyorlar. bir kiza bir suru erkek teklif ediyor. hele yeni ayrildiysa işte o zaman les kargasi gibi kizin basina bir suru erkek ususuyor :) kizlarda eleme usulu yaparak secip birini seni unutuyorlar. olay bu kadar basit
    İrade+ oto kontrol, herşey bu ikisinin içinde gizli
  • quote:

Orijinalden alıntı: ölümperisi

Kişiden kişiye göre değişen bir durum bu. Ama senin söylediğinin aksine erkek daha kolay unutur.
    Yalnız erkekler 10 kızı unutsa birine öyle bir takar ki hiç bir kız bir erkeği o kadar uzun süre unutmaz.
    Demek istediğim şu, sen çıktığın 9 kızı ortalama 1 ayda unutursun ama 10.yu 5 yılda unutamazsın. Aynı durum kızlarda şöyle olur: 9 unu 5 ayda unutur 10.yu en fazla 2 yılda tarihe gömer Yani sen bir kızın 10 kişnin ardından yaktığı ağıdı sadece bir kişi için yaktığın için sana öyle gelir.

Ayrıca kızlar ne kadar çirkin olursa olsun her daim beğeneni ve etrafında döneni vardır. Senden ayrıldığı an bi bakar face de beğeneni var, azcık elektrik alırsa gelen mesaj da abazanca(benim buluşum) değilse başlar onla konuşmaya. Ve insanoğlu yeni olan herşeye her zaman heyecan duyar. O heyecanla seni bir süre unutur, askıya alır. Sen de ona, onu unutamadığın mesajını verdiğini an pilin biter.

Sana tek önerim var, yeni bir kız bul, sen de o yeni şeyin heyecanına kapıl. Eğer gerçekten aşıksan, bir başkasına aşık olana kadar asla unutamazsın ama biriyle çıktığında aklına çok az gelir.

Isin ehli konusmus bize laf dusmez.

• Kör kütük asikda olsan yedekde bi tane bulunduracaksin ayrildinmi sevgilinden yedege gitmiycen hemen onunda yedegini ayarlayip oyle gidicen yoksa uzak durucan

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.