Yüzbaşı
19 Haziran 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme
Toplam: 88 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba Arkadaşlar ;
8000 TL civarına kadar 4K, 65 inç ve CURVED model televizyon arıyorum. Tv konusunda çok bilgim yok. Tavsiye edebileceğiniz model var mıdır ?
Samsung 65NU7500 Modelini Samsung un sitesinde 7499 TL ye buldum yanında 1TL bedelle SM-T560 model tablet hediye ediyor.https://shop.samsung.com/tr/65nu7500-65-uhd-curved-smart-tv-2018
Bu cihaz alınır mı ?
SORUN ÇÖZÜLMÜŞTÜR. UFAK BİR CAM İZOLASYONU İLE ÇÖZÜLDÜ.
Arkadaşlar MSI GL62 İ7-6700HQ 2 GB GT 950M 8GB RAM modelini satın aldım. Bu cihazı detaylı olarak akşam saatlerinde inceleyeceğim modeli BURDAN SATIN ALDIM . Bu modeli düşünenler takipte kalabilir.
Önceden kutu açımı ve yükleme ekranı ile ilgili birkaç resim yükledim.

Öncelikle ekran kalitesine değinmek istiyorum, zira ekran kalitesine önem veren biri olarak almadan önce muallaktaydım. Daha önce yine msı'ın ge serisini ve ülkemize yeni gelmiş olan asus rog gl552 modelini bizzat test etmiş biri olarak gl62'nin ekranını beğendiğimi söyleyebilirim. Elbetteki bir ips ekran ile eşit renk skalasına ve contrast oranlarına sahip değil fakat; özellikle sağ ve sol açılardan 178 dereceye kadar rengini kaybetmeyen bir ekrana sahip. Ne yazikki alttan ve üstten bakıldığında aynı kaliteyi yakalayamıyor. Yine de Tn ekranlar için oldukça iyi diyebilirim, ben beğendim...
Panel olarak Full hd, cmn n156hge eal adında bir panel kullanıyor. Detaylara google'dan bakabilirsiniz.

Ekran çerçevesi kasanın bütününde olduğu gibi plastik materyale sahip eğip bükmek kolay fakat yine plastik kalitesine oranla dayanıksız denilemez.

Kasası plastik, kalite olarak orta düzey denilebilir, klavyenin ortasına bastırdığınızda bir miktar bükülme oluyor fakat her şeye rağmen kalitesiz bir yapıda denilemez. Kasa plastik olmasına rağmen fazlasıyla parmak izi tutuyor bunu da belirtmeden edemeyeceğim.

Klavyesi msı'ın kült'ü haline gelmiş steelseries klavyee kullanıyor,fakat diğer modellere göre aydınlatmasız bir klavye kullanılmış.

Yalnızca Sol tarafta tek fan olmakla birlikte msı turbo fan özelliğine sahip, günlük kullanımda pek fazla ısınmaya denk gelmedim yalnızca pad'in üst kısmında bir miktar sıcaklık hissettim.

Pil notebook'a gömülü vaziyette ve arka kapak upgrade yapmaya müsait değil. Herhangi bir ekleme için Arka kapağın tamamını sökmeniz gerekmekte fakat tek problem bu değil, vidaların birinde garanti stickeri mevcut. Kısacası teknik servisten habersiz upgrade mümkün değil, açıkçası beni en çok şaşırtan kısmı bu oldu.

Tek modül samsung ddr4 8gb'lık bir rama sahip.

Ürünün içinde 1TB Hitachi marka 7200 rpm hardisk kullanılmış.

Henüz oyun performansını deneyimleyemedim, fakat ürün GTX950' e sahip az çok oyun performansı bellidir, fakat en kısa zamanda ürünün oyun performansı ve sıcaklığı konusunda daha detaylı bir inceleme yapabileceğim.

TouchPad beklediğimden iyi ve tırtıklı bir yapıya sahip, click tuşları ise pad'dan ayrı yapıda ve kullanışlı.

Arkadaşlar Kazasız sorunsuz tercihen Sport Pack belki Tekna Versiyon Düşük Km Bordo yada Kırmızı Renk Dizel Juke arıyorum.
Bütçe 46000 Tl Civarı...
Arkadaşlar Kazasız tertemiz aracımı satıyorum. 2009 model ithal olan Dynamique modeldir. 1.5 DCI Dizel Motor 105 Hp Beyaz Renktir.
Hız Limitörü,Hız sabitleme sistemi,Yağmur Sensörü,Far Sensörü,Start Stop,Kartlı Sistem Anahtarsız giriş çıkış full olan pakettir.
114.500 Km'de değişensiz orjinal sadece sol ön kapıda lokal boya vardır.
Fiyat 35.750 TL
Pazarlık payı temsili olarak vardır.

Arabam.com
Arkadaşlar Kazasız tertemiz aracımı satıyorum. 2009 model ithal olan Dynamique modeldir. Beyaz Renktir.
Hız Limitörü,Hız sabitleme sistemi,Yağmur Sensörü,Far Sensörü,Start Stop,Kartlı Sistem Anahtarsız giriş çıkış full olan pakettir.
114.500 Km'de değişensiz orjinal sadece sol ön kapıda lokal boya vardır.
Fiyat 36,900 pazarlık payı azda olsa vardır.

Sahibinden.com İlanı İçin Tıklayın
Merhaba arkadaşlar Tercihen Beyaz renk,temiz, 2009 ile 2011 model Megane 3 Hb satılık araç arıyorum...
Arkadaşlar merhaba. Uzun zamandır modem arayışları içerisindeydim ve çok kararsızdım. TD8961ND ve Asus DSL-N12E modelleri arasında gidip geliyordum. Bundan önce İnca IM310NX modelini aldım ve ertesi gün modemi iade ettim. Wireless'i güçlü bir modem arıyordum ve incanın çekim gücünün çok iyi olduğu söyleniyordu bende tercihimi İncadan kullandım. Emektar Airties RT-205 modemimle zaman zaman aynı çekim gücü,zaman zaman ise daha kötü çekiyordu. Bende iade edip TP-Link 8961ND aldım. Gelelim Tp-Link TD8961ND modemine..

Modemin kurulumunu gerçekleştirdikten sonra Download Hat zayıflama oranım 22'den 19'a düştü.
Wireless çekim gücüne geldiğimizde eski modemim'de 3 çizgi çeken yerde 5 çizgi ile çekiyor ve 5 çizgiden hiç düşmedi. Modemin bulunduğu oda ile benim Laptopumun bulunduğu yer arasında 2 oda var.Modem nerdeyse yerde olmasına rağmen 5 çizgi. Gerçekten çok hoşuma gitti çekim gücü, duvarların kalınlığı göz önüne alınırsa. En son sinyal testi için WirelesMon programıyla teste başladım. Önceki modemlerde %25 sinyal gücüyle çekmesine rağmen şuanda oran %50 ye çıkmış durumda. Resimleride ekliyorum modemi almayı düşünenlerede bu yazdıklarım bir fikir oluşturur umarım. Ayrıca modemin antenleri çıkarılabiliyor, isteğe görede yeni anten alıp çekim gücünü biraz daha yükseltebilirsiniz.

Resimde kırmızı bölümle gösterdiğim kanal listelerine bakarak civarınızdaki modemlerin kanallarına göre kanalınızı ayarlıyabilirsiniz. Genelde 1-6-11 nolu kanallar kullanılıyor. Sinyal karışıklıklarınızı en aza indirmek için değiştirmenizde fayda var.
Resimde -50 dBm %50 sinyal gücüyle bağlandığım gözüküyor. Bu değerde modemle bilgisayar arasında 2 oda vardır. Bana göre çekim gücü gayet iyi.

Arkadaşlar bu resimde ise modemin çekim gücünü 2 kat aşağıda modemin bulunduğu yere göre çapraz bir odada denedim.Bulunduğum yerde 2 diş çekiyor.
Görüldüğü gibi -78 dBm %15 seviyesinde sinyal durumu.
Bu incelemeleri yaparken modemin nerdeyse yerde olduğunu belirtmek isterim.Modemi biraz daha yükseğe koyarsam oranlar dahada iyi olucaktır.

Modemi almayı düşünenler ve Wireless çekim gücü nasıl vs bilgileri bulamayan arkadaşlara ufakta olsa bir fikir vermiştir umarım...
arkadaşlar 2 gün önce canon mp252 yazıcı aldım 2 tane. kendime seçtiğim yazıcıda scan tuşuna basınca hiçbirşey olmuyordu sadece programı açıp tara tuşuna basınca tarayıcı çalışıyordu. fakat dün dayıma ayırdığım yazıcıda solution programını çalıştırdıktan sonra scan tuşuna basınca tarayıcı çalışıyor bende bu olmadı okadar tekrardan yüklememe rağmen sizce problem nedir. d aha 2 günlük yazıcı sadece dijatel kadranda yılan gibi çizgiler birbirini takip ediyor iki ses çıkıyor okadar lütfen yardım !!!!
2006 Model,K210s Sınıfının En dolusu, 72.000'de, Çift Sürgülü Kapı,Temiz Aile Aracı,Camlar Perdeli, Aksesuarlı Yan Basamaklar Vs,Aküsü Ve Lastikleri Yeni Değişti,Siyah Renk. Yüzeysel Olarak Böle Fiyat 18.750 Pazarlık Payı Vardır. İlan Linki:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-ford-otosan-tourneo-connect-temiz-aile-arabasi-cift-surgulu-75-hp-sahibinden-bakmadan-gecme-32859056/detay
Hakkında
Forum İmzası:
Michael Schumacher
Forum İkinci El İmzası:
Michael Schumacher
Hakkımda:
Michael Schumacher

Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Otomobil
jaguar
Mobil cihaz
Apple
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 591
İkinci El Bölümü Mesajları: 131
Konularının görüntülenme sayısı: 26.835 (Bu ay: 98)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 222 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.