Şimdi Ara

Kızlar neden esmer erkek sever ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayır anlamıyorum ülkenin %80inden fazlası esmer değil mi zaten ? Sarışınım (gerçi saçlarım koyulaştı) bunun bi ayrıcalık olması gerekmez mi ?

• Erkek dedigin esmer kasli gozlu olur sarisinlar biraz sey gibi anliyor musun

Bana sorarsan esmerin de yakisiklisi var sarisinin da iki tarafta da cirkin olanlar var pek takilmamak lazim ten rengine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sturmfahrt -- 19 Aralık 2014; 18:54:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sarışın kadınlarda daha çok tercih ediliyo ondandır belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrGöksel

Erkek dedigin esmer kasli gozlu olur sarisinlar biraz sey gibi anliyor musun

ne alakası var hocam ben sarışınım yani vücut geliştirme yapıyorum gördüğüm esmerleğin çoğundan kaslıyım demek istediğini anladım ama erkek şöyle olur böyle olur diyemezsinki hekesin bi tarzı vardır ama neden genellikle esmer tercih ediyorlar
  • Yo. sana hep esmer sevenler denk gelmiş..
  • Cunku kızlar yalancıdır dostum. Boyle soyler sarısın mavı gozlu erkege asık olurlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Platen

quote:

ne alakası var hocam ben sarışınım yani vücut geliştirme yapıyorum gördüğüm esmerleğin çoğundan kaslıyım demek istediğini anladım ama erkek şöyle olur böyle olur diyemezsinki hekesin bi tarzı vardır ama neden genellikle esmer tercih ediyorlar

kaslı demek istememiş kaşlı demiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • süt beyaz bir insan olarak sevmediğim bir konu oldu bu...
  • Orijinalden alıntı: nbacıshaquılle

Orijinalden alıntı: Platen

kaslı demek istememiş kaşlı demiş

ikiside olabilir ama kaslı daha mantıklı

Orijinalden alıntı: Muzun içinde gelen böcek

Yo. sana hep esmer sevenler denk gelmiş..

umarım öyledir ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Platen -- 19 Aralık 2014; 19:00:38 >
  • Sarışın erkek seven kızlar genelde kendileri esmer oluyor. Sarışın kızlar genelde esmer erkek sever

Not: esmerim, eski kız arkadasim sarisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.