Şimdi Ara

Kızlar neden erkeğin geçmişini sorgulamaz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok saçma değil mi? Bir erkek kadının geçmişini merak ediyorsa onunda etmesi lazım.Evlenirken bile daha önce kaç sevgilisi olduğuna cinsel ilişkiye girdiğini sormuyor.Sebep erkekte kızlık zarı olmadığı içinmi? Yada namus kavramından etkilenmedikleri içinmi? Hiçmi rahatsız olmuyorlar? Benden önce kimlerle yattı öpüştü diye.Garip aklıma takıldı.Ben kız olsam sorgulardım ve o işleri yapmışla evlemezdim.Bu kadar geniş rahat ve midesiz olamam.Daha önce birlikte olduklarını söylemesede bilmek dahamı haz ve zevk veriyor anlamıyorum ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtüöz -- 29 Nisan 2020; 16:4:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Net vurduruyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasko92 -- 29 Nisan 2020; 15:5:54 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Burada haklı olabilmen için dediklerinin hiçbirini yapmamış olman lazım evlenme koşulunda.

Ama ben her haltı yemişim evleneceğim kız sütten çıkmış ak kaşık olmazsa olmaz,, böyle bir mantık var mı ya

Bu evleneceğin karı ne yapmış meselesi bana biraz bastırılımış sinir gibi geliyor, ben yapamadıysam kimse yapamaz gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

Burada haklı olabilmen için dediklerinin hiçbirini yapmamış olman lazım evlenme koşulunda.

Ama ben her haltı yemişim evleneceğim kız sütten çıkmış ak kaşık olmazsa olmaz,, böyle bir mantık var mı ya

Bu evleneceğin karı ne yapmış meselesi bana biraz bastırılımış sinir gibi geliyor, ben yapamadıysam kimse yapamaz gibi
    Ben zaten yapmadım.

Yapmadığım için sütten ak kaşık istiyorum..

Yok tek sinirlendiğim kısım temiz kızları kandırdıkları için benim gibi temizlere seçenek azaldığındandır.

• Sorguluyorlar dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorguluyorlar. Eskilerimin isimlerinden bahsetmiştim gitmiş bulmuştu 2 sinede takip atmıştı allahın manyağı

• Sorgulamayı geçtim daha çok sevgili yapman daha iyi diyenler var.En az 4-5 tane sevgili yapmış olmsaı lazım diyen var. :D
    Yani bir kız sana daha önce sevgilin oldu mu derse hiç olmadı deme.Direkt seni gözünde siler ona göre.Buradan da size tavsiye.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sorguluyorlar ama erkekler kadar belli etmiyorlar kendilerinin vazgeçilmez olduklarından emin imajı vermek için.
  • Virtüöz V kullanıcısına yanıt
    yapmadın değil yapamadın
  • Sorguluyorlar gayet ama kafaya takmıyorlar. Bir kızın hiç bakir olmazsa evlenmem dediğini duymadım.
  • mantıken aldatan erkegıde takmamaları lazım ılk degılkı daha oncede takılmıs
  • Aslinda sorguluyorlar en azından benim karşıma çıkanlar hep öyle oldu onlarda sadece kıskançlık huyu oluyor bu durum da ama bir nevi bastirabiliyorlar. Biz ise çok başka açıdan bakıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Virtüöz

Ben zaten yapmadım.

Yok tek sinirlendiğim kısım temiz kızları kandırdıkları için benim gibi temizlere seçenek azaldığındandır.

Alıntıları Göster
    Temizim, temiz olmamayı istiyorum, sonrasında temizini de bulabilirim, adalet aramayın bu işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avatarım Ağır Çekim -- 29 Nisan 2020; 20:28:29 >
  • Benim görüştüğüm kizlarda hep sordu . Genel olarak sorguluyorlar yani.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Virtüöz

Ben zaten yapmadım.

Alıntıları Göster
    Kardes öyle kiz kalmadi bosuna bekleme inancina gore yapicakmisin yapmayacakmisin ona karar ver.Evlenecegin kadinda %98 bakire olmayacak.Tecruben olmadigi içinde anca görücü usulu evkenirsin.

• Kizlar tecrubeli ister.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fallen Angel by A.C

yapmadın değil yapamadın
    Hayır alakası yok evlenmeyeceğim kadınla yapmam fırsat olsa dahi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtüöz -- 29 Nisan 2020; 20:57:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avatarım Ağır Çekim

Temizim, temiz olmamayı istiyorum, sonrasında temizini de bulabilirim, adalet aramayın bu işte.

Alıntıları Göster
    Neden? Temizim ve temiz istemek hakkım.Bu benim adaletim değil ki Allahın takdiri.Temiz olmamayı hiçbirzmn istemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtüöz -- 29 Nisan 2020; 20:41:55 >
  • Geçmiş diye bir şey yoktur.Sadece gelecek vardır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.