Şimdi Ara

kızlar neden çoğunlukla bilgisiz? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
27
Favori
11.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
444 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 1881
    Senin yolun yol değil evlat.

Sizin yol hangisiydi?

Orijinalden alıntı: enoiciyiz

Seni kınıyorum Egolu kezban dolu izmir.

YOK YAW ONLAR DIŞARDAN GELENLER OLMASIN?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birisi kızların kızları daha çok incelediğini söylemiş.Katılıyorum ama bizim gibi yapmıyorlar bodoslama bakıyoruz ama onlar yöntem geliştirmişler o yöne bakıp fotoğraf gibi kafalarına kazıyorlar sonra başka yöne bakarken inceliyorlar.
    Mesema...Bak küpesi şöyle aa sivilce varmış,zoom yapayım, çocukluk yara izi falan

Orijinalden alıntı: ENİGMA.

bence yanlış düşünüyorsunuz biz asosyal olduğumuz için bize ters geliyor onlar babaları onlara telefon alıyor ve onlar sadece facebook twitter whatsapp gibi yüzeysel kullanıyorlar.laptopu yatağın üstüne koyuyorlar hemde ısınabileceğini hiç düşünmeden !! işte bunlar beni tav ediyor ve kızlardan uzaklaşıyoru biz böyle şeyleri düşünürken onlar telefonu sürekli şarjdan çekip geri takıyorlar :( :(
    quote:

Orijinalden alinti: ENIGMA.

bence yanlis düsünüyorsunuz biz asosyal oldugumuz için bize ters geliyor onlar babalari onlara telefon aliyor ve onlar sadece facebook twitter whatsapp gibi yüzeysel kullaniyorlar.laptopu yatagin üstüne koyuyorlar hemde isinabilecegini hiç düsünmeden !! iste bunlar beni tav ediyor ve kizlardan uzaklasiyoru biz böyle seyleri düsünürken onlar telefonu sürekli sarjdan çekip geri takiyorlar :( :(

Evet kızlar teknolojiyi sadece basit amaçları için kullanırlar, biz erkekler ise onun nasıl işlediğini düşünürüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omisis046 -- 11 Ocak 2015; 13:46:56 >

• Geçende 4 erkek 1 kız yılbaşı gecesi geçiriyoruz, kafalarda güzel tabi, bi anda konu felsefeye döndü, biri bir konu atıyor herkes fikrini söylüyor, baya iyi bi ortamdi, arkadaş ne zaman kıza gelse konu bir cıvıyor, ciddiyetini bir kaybediyor, yani o ortamda olsaniz çok iyi anlarsiniz, kadınlar yüzeysel düşünüyor, farklı açılardan bakmayi bilmiyorlar. Farkındaysanız 1 tane bile kadın filozof yok

Orijinalden alıntı: Rain.Man

quote:

Senin yolun yol değil evlat.

Sizin yol hangisiydi?

Karşı cinsin farklı kafa yapısı, zevkler, ilgi alanları olabileceğini düşünen, bunu bilen erkeklerin yolu. Maalesef az kişiyiz ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881 -- 11 Ocak 2015; 13:53:46 >
    Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
  • Boşuna bilimadamı dememişler.

Karşı cinsin farklı kafa yapısı, zevkler, ilgi alanları olabileceğini düşünen erkeklerin yolu. Maalesef az kişiyiz ama

Ben öyle değil demedim.Önceki mesajda oje sürmeyi falan üstün yetenek ve bilgi gerektiren bir şey gibi yazmışsınız onu dedim.Ve farklı kafa yapısı ve zevkleri olması bilgili olduklarını göstermez.

quote:

Karşı cinsin farklı kafa yapısı, zevkler, ilgi alanları olabileceğini düşünen erkeklerin yolu. Maalesef az kişiyiz ama

Ben öyle değil demedim.Önceki mesajda oje sürmeyi falan üstün yetenek ve bilgi gerektiren bir şey gibi yazmışsınız onu dedim.Ve farklı kafa yapısı ve zevkleri olması bilgili olduklarını göstermez.

Yooo özel yetenek değil elbette ama tüm gün andaval gibi forumda pinekleyip hasbelkader bir kaç teknolojik, bilgisayarla ilgili, cep telefonuyla ilgili gelişmeleri takip etmek de bilgelik değil.

Üstte bir arkadaş da ''kızlar yüzeysel bakıyor'' demiş.
    Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)

• ojeyi falan niye sürüyolar arkadaş?, hayattaki tek amaçları erkeklerin ilgisini çekebilmek için dış görünüşünü güzelleştirmek. ama içlerini geliştirmiyorlar. sanırsam biz erkekler yüzüden oluyor tüm bunlar. arz-talep. tabi kadınlarında başını kaldırıp ben niye erkeğe kendimi beğendiriyorum, ben istediğimi seçerim demesi lazım.( burda bahsettiğim ortamın en popüler, en yakışıklı çocuğu değil, kendine göre bu çocuk beni çok iyi anlıyor onunla çok güzel eğlenceli vakit geçirebilirim diyebilceği erkek)

varsa yoksa demet akalın, gülşen, tarkan işte kuzu kuzu. hiç breaking bad izleyen görmedim, anca o hayat benim, lale devri, deniz yıldızı.

Yooo özel yetenek değil elbette ama tüm gün andaval gibi forumda pinekleyip hasbelkader bir kaç teknolojik, bilgisayarla ilgili, cep telefonuyla ilgili gelişmeleri takip etmek de bilgelik değil.

Bizde bilgelik olduğunu söylemedik zaten.Genelleme yapıyoruz "Türkiye'de" kızların geneli "erkeklere göre" bilgisiz ve erkeklerin geneli "kızlara göre" bilgili dedik.Her erkek forumda mı takılıyor?

Bayım ben kitapda okuyorum

Ve bilgi demişken buda genel anlamda yani sadece teknolojik olarakda demedik.

Ve evet kızlar teknoloji özürlüsü.

• detaylara girmicem ama konu açan arkadaşa katılıyorum özellikle 92 ve üstü kızlar giderek daha da sığ
  • bu soruyu KızlarSoruyor'a açtım. erkekler iman konuşurlar sanane sensin cahil yazdı. kızlarda bana saldırıyor bakalım ne olucak

http://www.kizlarsoruyor.com/diger/q2336307-kizlarin-cogu-neden-bilgisiz

quote:

Bizde bilgelik olduğunu söylemedik zaten.Genelleme yapıyoruz "Türkiye'de" kızların geneli "erkeklere göre" bilgisiz ve erkeklerin geneli "kızlara göre" bilgili dedik.Her erkek forumda mı takılıyor?

Bayım ben kitapda okuyorum

Ve bilgi demişken buda genel anlamda yani sadece teknolojik olarakda demedik.

Ve evet kızlar teknoloji özürlüsü.

Oku tabii, zarar gelmez.

Teknolojiye meraklı kızlara da ''elinin hamuruyla erkek işine karışma'' diyen erkekleri de biliyoruz. Daha 10 gün önce bu memlekette ''kadının tek kariyeri annelik olmalıdır'' sözleri söylendi. Bırakın kızlar Demet Akalın dinleyip Kurt Seyit izlesin. Erkekler de Prison Break, Metallica takılsın. Bu kadar kasmanın ve karşı tarafı aşağılamanın mantığı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ofsaytı Bozan Stoper

bu soruyu KızlarSoruyor'a açtım. erkekler iman konuşurlar sanane sensin cahil yazdı. kızlarda bana saldırıyor bakalım ne olucak

"Nerden çıkardın şimdi uydurma lütfen bunları biz herseyden cok iyi anliyoruz" dan sonrasını okumadım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ofsaytı Bozan Stoper

bu soruyu KızlarSoruyor'a açtım. erkekler iman konuşurlar sanane sensin cahil yazdı. kızlarda bana saldırıyor bakalım ne olucak

"Nerden çıkardın şimdi uydurma lütfen bunları biz herseyden cok iyi anliyoruz" dan sonrasını okumadım

Bunlar olmazsada olur, İmandan konuşsunlar, namaz niyazdan konuşsunlar, sen sohbet etmeye kız arıyorsunuz, entel görünmeye çalışan cahil.

2 tane kızda bu yorumu beğenmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

quote:

Orijinalden alinti: ENIGMA.

bence yanlis düsünüyorsunuz biz asosyal oldugumuz için bize ters geliyor onlar babalari onlara telefon aliyor ve onlar sadece facebook twitter whatsapp gibi yüzeysel kullaniyorlar.laptopu yatagin üstüne koyuyorlar hemde isinabilecegini hiç düsünmeden !! iste bunlar beni tav ediyor ve kizlardan uzaklasiyoru biz böyle seyleri düsünürken onlar telefonu sürekli sarjdan çekip geri takiyorlar :( :(

Evet kızlar teknolojiyi sadece basit amaçları için kullanırlar, biz erkekler ise onun nasıl işlediğini düşünürüz.

internet şifresini paylaştığında paylaştığı pc den virüs gelebileceğini düşünmeleri yok mu beni öldürüyo

• quote:

Oku tabii, zarar gelmez.

Teknolojiye meraklı kızlara da ''elinin hamuruyla erkek işine karışma'' diyen erkekleri de biliyoruz. Daha 10 gün önce bu memlekette ''kadının tek kariyeri annelik olmalıdır'' sözleri söylendi. Bırakın kızlar Demet Akalın dinleyip Kurt Seyit izlesin. Erkekler de Prison Break, Metallica takılsın. Bu kadar kasmanın ve karşı tarafı aşağılamanın mantığı yok.

Doğruları söylüyoruz bu aşağılamak değil.Teknolojiden anlayan kızlar her zaman öndedir.Ben elinin hamuruyla erkek işine karışma demem.Anlıyorsa daha iyi hatta .Kadının tek kariyeri de annelik olmamalı.Ben onada karşıyım.Biz sadece şu an varolan durumu söyledik.Doğru bu bayım.Yapacak tek şey onlarında bilgilenmesi.Saygılarımla.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.