Şimdi Ara

Kızlar neden bu kadar acımasızlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha dün sarıldığım sensiz yapamam diyen sevdiceğim bana bu gün eski sevgilimi seviyorum ve senile sadece seni değiştirmek için konuşuyorum dedi arkadaşlar açıklar mısınız lütfen NEDEN ? Anlayamıyorum çok kızgınım kırgınım karşı cinse. ve birde şey var bana bunları söyledikten sonra üzüldün mü diye sorduğunda hayır dediğim için bana senin aşkın yalanmış dedi iyice sinirlendim hani eski sevgilini seviyorsan senden nefret etmek yerine neden üzüleyim ki daha çok bunuda bi açıklarsınız efsane olur

• karakter meselesi,cinsiyet değil
  • Hocam bunu 3 tane kızdan yiyince hani bu kadar olur mu diyor insan ister istemez cidden bu kadar şanssız mıyım ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızlar o.dur net. Egolari gotlerinden büyük varlıklar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha güzel açıklanamazdı hocam çok sağolun

• Onceki calistigim yerde bir adam vardi. Adamla ayni yerde calistigimiz icin bi muhabbet olusuyordu. Zamanla samimi olmaya basladik, adam surekli telefondan birileriyle gorusuyor. Whatsapp ve tangodan. Zamanla ne yaptigini anlatmaya basladi, adam sadece cinsel iliski icin kadinlarla bulusuyor. Bu kadinlarin cogu evli. Hatta bana goruntuleride gosteriyordu, tek kelimeyle igrenc. Bu kadinlarin arasinda kuran kursu hocasi, sanayici karisi, uzun yol soforlerinin karisi vardi, is adami karisi vs her kesimden vardi, dindari ve dinsizi, acik ve kapali, egitimli cahil ne ararsan var. Adam hergun baska bir kadina gidiyordu.. Ve ne yaptiginida videoya aliyor ve bana gosteriyordu is yerinde. Annesinin cenazesinde dahi komsu karisini ayarlamis ertesi gun iliskiye girmis kadin evli. Adam ayni zamanda evli. Tabi bunlari ogrendikten sonra adamla konusmamaya basladim. Yerimi degistirmek icin mudure gittim.

Butun bunlari gordukten sonra hayata insana bakisim degisti. Gunlerce dusundum, moralim bozuldu. Biz ne zaman bu hale geldik? Biz kadinlarimiza annelerimize kardeslerimize karimiza guvenemezsek kime guvenecez be kardesim. Artik kimseye guvenmiyorum. Ozellikle bayanlara guvenmiyorum. Ihanete ugramaktan korkuyorum. Sevgilim var ama onada guvenmiyorum.

Bu yuzden yazdiklarina sasirmadim.

• O kadar acımazsızdı ki hocam giderken sanki dün o güzel şeyleri söyleyen kız ölmüştü ve yerine başkası gelmişti

• Bu yönden değerlendirmemiştim hiç hocam çok ilginç geldi bana ama haklısınız gibi de

• Kadınlar istediklerini almak için herÅŸeyi yapabilecek canlılardır, öyle ÅŸeyler yaparlar ki inanamazsınız ama sonuçta elde etmeyi baÅŸarırlar.

Sonuç olarak fark şurada oluşuyor: Aldatmayı, onla bunla takılmayı isteyen kızlar/kadınlar ve istemeyen kızlar/kadınlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.