Şimdi Ara

Kızlar ne isterler çok soruldu Peki, erkekler ne ister? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: urfalı

ben bir erkek olarak kadınımdan bunları beklerim yaptırrım
    teni beyaz olsun saçı sarı esmer filan farketmez yav aslında gözüme güzel görüksün karga yavbrusu gibi.
    kendini kucaklayıp kaldıracagım kadar zayıf olsun balık et veya zap zayıf olması tercih sebebi,
    manevra kabiliyetimi engelleyecek kadar şişko olmamamlı
    elimi öpecek kadar bana itaat etsin arada nazda yapsınki usanmayım
    tartıştıgımız zaman hadi bir çay demle dedigim zaman aradaki buzlar erisin
    yolda yürüdügümde koluma girdiginde onun benim oldugunu onun erkeyi ben oldugumu sahibi ben oldgumu istesin kabul etsin şöle sarıldıgım zaman işte bu benim diyebiliym
    istedigim zaman istedigimi giyebilecek kadar alafıranga, ayagımı yıkayacak kadar alaturka olsun
    anam gile gettigimde öteki gelkinlerden önce mutfaga o gitmeli yani hamarat olsunki anam lafı sokmasın bana babamın yanında havamı atiym
    ona çok sinirlendigimde bir tokat atarsam kedi gibi hemen mavlayıp karşılık vermesin bana öle bir baksınki o tokadı bir daha atmayım

Ayak olayını yaptırabilirsen helal sana

• Nabza göre şerbet verecen iş tamamdır.
    Kılıçla herşeyi yaparsın ama üstüne oturamazsın
    Talleyrand

• önemli olan benim kızdan beklentilerim bu da duruma göre farklılık gösteriyor tabi

yani amacıam göre beklenti
    Benle alakası yok bir anda aklıma geldi.
    Biriniz açında tartışalım nede olsa en önemli ülke meselesidir

Orjinalden alıntı: metalok

Neden biri cesaret edipte gay ler ile ilgili bir konu açmıyor...
    Merak ettim!
    Benle alakası yok bir anda aklıma geldi.
    Biriniz açında tartışalım nede olsa en önemli ülke meselesidir

gayler ne ister

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasaell -- 28 Mayıs 2007; 0:30:49 >

sıfırın sıfıra bölümü herşey olabilir

• Şimdiii ben size istediğim kızı yazmaya başlayım aslında çok şey istemediğimi göreceksiniz. Ama niyeyse bu yazdıklarımın hepsi bir kızda yok

1-) Sadakat. Ben sadıksam karşımdakinden de aynısını beklerim.
    2-) Güven. Bu karşılıklı olucak. Ben ona, o bana.
    3-) Soru sorduğumda yanıtlayacak diolog şart. Ben basitce o çocuk kim dediğimde adam gibi cevap verecek bilmem kim diye. Seni ilgilendirmez diye kapris yapmayacak yoksa direk şuuut.
    4-) Sesi güzel olmalı. Konuşurken sakinleştirmeli mutlu olmalıyım. Sürekli bir tartışma hali sürekli bir yüksek ton olmamalı.
    5-) Ben nasıl onu dinliyorsam bir derdim olduğunda oda beni dinlemeli beraber üzülmeli beraber sevinmeliyiz.
    6-) Ya çevreden ne derler demiycek zaten yanlış olduğunu düşündüğüm şeyi başta ben yapmam.
    7-) Yeri gelince elini de tutarım sarmaş dolaşda olurum kapris yapmamalı. Zaten ben b..unu çıkarmam.
    8-) Bu maddeye çok diiiiikkat kız dediğin ök.z olmayacak arkadaş. Sen süpriz yapıp onu görmeye gittiğinde sevinmeli aa senin burda ne işin var gibi sal.kca bir şey söylememeli.
    9-) Arkadaşlarıyla sevgili arasındaki farkı bilmeli. Arkadaşlarını benle tanıştırmalı ki bu da karşılıklı.
    10-) Ne istediğini SÖYLEYEBİLMELİ. Ben müneccimmiyim herşeyi tahmin edemem ki. Birşeye üzülür nedenini söylemez böyle olmamalı hatun kişi. Konuşabilmeli.
    11-) Yiyici olmamalı. Erkek ısmarlar ama yeri gelir erkekde zora düşer neticede hala üniversite öğrencisim. O durumu anlayıp gerekeni yapabilmeli.
    12-) Hasta olduğum hiç olmazsa bana kendi elleriyle meyve yedirmeli ki bunu yapan bir kızı ben asla terketmem.
    13-) Yeri gelince ben nasıl onu güzelsin diye poh poh luyorsam oda beni pohpohlamalı. BANA ÖZEL OLDUĞUMU HİSSETTİRMELİ.
    14-) Ben nasıl onun için kapıda yatmayı göze alabiliyorsam oda beni yeri gelince görmeden aylarca beklemeyi hanım hanımcık oturmayı bilmeli.
    15-) Onun dışında çok güzel olmasına gerek yok düzgün olsun yeter. Çok makyaj yapmasın ama bakımlı olsun.
    16-) Ben bir konuda ÇOK NET KONUŞTUYSAM dinlemeli itiraz etmemeli. Zira çok net konuşursam o konu hakkında eminimdir.
    17-) Bu çocuk p.st, zibi.di takımından onunla görüşme dediğimde görüşmeyecek görüşürse yine şuuuuut. Tabi onun güvenmediği insanlarlada ben görüşmem. Tabi bunu ayrıntılı konuşup karara bağlıycaz.

Ha bunları isterim ama yağmurun altında gözümü kırpmadan saatlerce beklerim. Birşeye ihtiyacı olur, beni özler iki elim kanda olsa giderim. Biri ona zarar vermeye kalkar hayatımı ortaya koyarım. Ama yukarıdakilerden biri bile eksik olsa (fiziksel durumlar hariç) kılımı bile kıpırdatmam umrumda olmaz. Örneğin benim görüşme dediğim bir arkadaşından kazık yerse gram üzülmem ve yardım etmem. Benle buluşmak yerine arkadaşlarıyla buluşursa benden yardım istediğinde arkadaşların yardım etsin derim. Zaten o ilişkide biter.

• 2 meselesi nedir biri pm den açıklayabilirmi hemen cecik yatcam da
  • ABiCiM EN BÜYÜK OLAY SEVGi SEVMEK BAZI INSALAR ACIZ BUNDAN DAHA DOGRUSU BiÇOK INSAN YOK 2 HARF YOK 3 BUNLAR EVLENDIKTEN SONRA OLACAK ABiCiM DiGER TARAFTA 2 DAKKANIN HESABI BILMEM KAÇ KAT CIKACAK AKILLI OLUN BENCE
    dıgıdık dıgıdık dıgıdık iihühühü
  • kibirsiz alçakgonullu olacak...
    boş polemiklere girmeyecek car car car....

bi de tabiki güsel olsun.....
  • EGE li KIZ ALMAYIN ONLAR KADAR KİMSEDE ÇENE YOK ANNEMDEN BİLİYOM BENDEN SİZE TAVSİYE BASIM AGRIYO ya
  • ilk başta fiziksel çekimin önemi yadsınamaz..Bu da bir kızın davranışlarının kalitesi demektir,bakımlı olması demektir....Güzellik..Bir kız kendine bakıyorsa ve davranışları kaliteli ise ve NE YAPTIĞINI BİLİYORSA o kız tamamdır....Adına GÜZEL deyin ÇEKİCİ deyin...
    dıgıdık dıgıdık dıgıdık iihühühü
  • eksiklerimi tamamlasin yeter bi adimda geriden gelirse iyi olur govdemi ona siper edebileyim diye:)
    güzel olsun bi de (fazla değil ama

Orjinalden alıntı: temizdeniz

quote:

Orjinalden alıntı: ufukweb

quote:

Orjinalden alıntı: Baran-06

quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

3 harfli olduğu kesin.

2 Harfliside var

kasteddiğiniz şey düşündüğüm şey ise hayvansınız diyorum... kendinize gülün siz...

Vay be yazık forum ne hallere geldi.Ne olursa olsun karşınızdaki bir bayan en önemlisi de bir insan.Ben bu topici okurken utandım da siz yazarken utanadınızmı bir de pişkin pişkin cevaplar verenler var.Laf geldiğinde de bu forumda neden bayan yok hep erkekler mi var denir de bu tür bir yerde bayanların ne işi olur.
    Pek eski bir üye olmasamda bildiğim 2 sene içinde form çok değişti eski kalite yok bakalım sonunda ne olacak

• quote:

Orjinalden alıntı: temizdeniz

İki harli şey isteyenler; şunu unutmayın sizinde kız kardeşiniz, sevgiliniz var. Başkaları da onlardan sizin istediğiniz şeyi isteyebilir!

Aslında burada çok güzel cevap vermiş

Orjinalden alıntı: metalok

Ben bir ferrari, bir yat bir petrol istasyonu isterim.
    Sonrasında bütün kızlar zaten benimdir....

Çok güzeL açıklamı$sın durumu.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.