Şimdi Ara

Kızlar ne isterler çok soruldu Peki, erkekler ne ister? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: temizdeniz

quote:

Orjinalden alıntı: urfalı

ben bir erkek olarak kadınımdan bunları beklerim yaptırrım
    teni beyaz olsun saçı sarı esmer filan farketmez yav aslında gözüme güzel görüksün karga yavbrusu gibi.
    kendini kucaklayıp kaldıracagım kadar zayıf olsun balık et veya zap zayıf olması tercih sebebi,
    manevra kabiliyetimi engelleyecek kadar şişko olmamamlı
    elimi öpecek kadar bana itaat etsin arada nazda yapsınki usanmayım
    tartıştıgımız zaman hadi bir çay demle dedigim zaman aradaki buzlar erisin
    yolda yürüdügümde koluma girdiginde onun benim oldugunu onun erkeyi ben oldugumu sahibi ben oldgumu istesin kabul etsin şöle sarıldıgım zaman işte bu benim diyebiliym
    istedigim zaman istedigimi giyebilecek kadar alafıranga, ayagımı yıkayacak kadar alaturka olsun
    anam gile gettigimde öteki gelkinlerden önce mutfaga o gitmeli yani hamarat olsunki anam lafı sokmasın bana babamın yanında havamı atiym
    ona çok sinirlendigimde bir tokat atarsam kedi gibi hemen mavlayıp karşılık vermesin bana öle bir baksınki o tokadı bir daha atmayım

Sen bunları istiyorsunda, bu dediklerini yapmak isteyecek bir kız var mı o da başka konu?
    Aslında vardır. ilkokul mezunu kendini yetiştirmemiş. Evleneyim de nasıl olursa olsun tipler var ya onlardır.
    Kendi fikri olmayan sürekli senin düşüncen ve fikirlerinin altında ezilcek bir kız arıyorsun!
    Peki bu hayatta onunla neyi paylaşacaksın!
    Sadece vücudunu mu?
    Evde otursun sana yemek yapsın çocuklarını yetiştirsin değil mi?
    Senden ne güzel bir söz, ne de güzel bir jest, hareket beklesin değil mi?

bak ben öle kötü bir insan degilim yavru kedi gördügümde başını okşarım anlıyomusun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urfalı -- 29 Mayıs 2007; 21:26:30 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.