Şimdi Ara

kızlar ne giyse yakışır erkekler ne giyecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • lan moda tasarımcıları kafasına göre yazıyor çiziyor kızlara ne giysen yakışıyor erkek giyse ne derler allah bilir kot gömlek t shirt takım dan başka bişi mi var bune be

• Kızlar ne giyse yakışmıyor. Sen yakıştırıyorsun. Az bi genel bak kıza, vücuduna uymayan bişey giydikleri zaman mok gibi görünüyorlar. 150, tötü olmayan kız göbek deliğinin üstüne kadar yüksek bel pantolon giyince yakistiriyor musun acaba ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Leame

Kızlar ne giyse yakışmıyor. Sen yakıştırıyorsun. Az bi genel bak kıza, vücuduna uymayan bişey giydikleri zaman mok gibi görünüyorlar. 150, tötü olmayan kız göbek deliğinin üstüne kadar yüksek bel pantolon giyince yakistiriyor musun acaba ?

Çok derin düşünüyosun hocam mesela ben bi kıza baktığım zaman tek önemli şey hücrelerinde 2 tane x kromozomu olmasıdır

• Eğer umursamaz hallerimden birinde isem elime geçen herhangi bir pantolon ve elime geçen herhangi bir gömleği giyer sokağa atarım kendimi zaten tipim görünüşüm filan o zamanlarda hiç umurumda olmuyor.

Ama kendime çeki düzen verip biraz özendiğim zaman yapacağım tek şey takım giymek olur. Erkeklerde klasik giyimden başkası iyi durmuyor bana göre. Ne kadar bakarsam bakayım ciddi bir havayı sadece klasik takım elbise veriyor.

Orijinalden alıntı: knosy

quote:

Orijinalden alıntı: Leame

Kızlar ne giyse yakışmıyor. Sen yakıştırıyorsun. Az bi genel bak kıza, vücuduna uymayan bişey giydikleri zaman mok gibi görünüyorlar. 150, tötü olmayan kız göbek deliğinin üstüne kadar yüksek bel pantolon giyince yakistiriyor musun acaba ?

Çok derin düşünüyosun hocam mesela ben bi kıza baktığım zaman tek önemli şey hücrelerinde 2 tane x kromozomu olmasıdır

Yapma be kardeş, biraz seçici olun yav
    2 tane x kromozomuna kanmayin böyle. Ya da 250 gram için olmayacak şeyler yapmayın
    Bahsettiğim kişilerden birsürü çıkma teklifi geldi bana. Ha belki iyi kizlardir orasını bilemem. Ama biraz dış görünüşte önemli yani. Arkadaş kalalım diyince de hemen bozuluyorlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Erkek Adam Pembe Giyer mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hırka al kardeş güzel hırkalar var

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.