Şimdi Ara

Kadınlar mı erkekler mi görünüşe önem verir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kadınlar daha çok önem verir. Basit bir örnek vereyim. Biriyle herhangi bir sosyal mecradan tanıştınız. Gittiğinizde kızı beğenmeseniz bile doğrudan iletişimi koparmak yerine az konuşmaya sonra yazmamaya başlayarak iletişimi durma noktasına getiriyorsunuz, genellikle erkekler bunu karşı tarafı kırmadan yapma ya çalışıyor. Kadınlar ise eğer sizi beğenmez ise bunu hemen hissettiriyor. Ya sosyal medyadan takipler bırakılıp mesajlara cevap verilmiyor yada mesajlara birkaç gün sonra dönüş oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla hacım bendede oldu ben diyemem yani genellikle seni beğenmedim diye, kırmak istemedim zamanla iletişimi yavaş yavaş azalttım.

Bunun özgüvenle alakası yok birazda nezaket bu. Kadınlarımız nezaketten uzak barzolar bu sebeple kendi gibi olan erkeklere hayran olup evlenip bize gazetelerde sıkça şiddet haberleri okutuyorlar.
  • Neden biliyon mu kanka kadinlarda özgüven var erkekler ise kadinlarin yaninda ezik hissediyor kendisini
    Tabi herkes icin gecerli degil bu ama genel böyle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Neden biliyon mu kanka kadinlarda özgüven var erkekler ise kadinlarin yaninda ezik hissediyor kendisini
    Tabi herkes icin gecerli degil bu ama genel böyle
    Valla hacım bendede oldu ben diyemem yani genellikle seni beğenmedim diye, kırmak istemedim zamanla iletişimi yavaş yavaş azalttım.

Bunun özgüvenle alakası yok birazda nezaket bu. Kadınlarımız nezaketten uzak barzolar bu sebeple kendi gibi olan erkeklere hayran olup evlenip bize gazetelerde sıkça şiddet haberleri okutuyorlar.

Bu üye 3 Bant Bilardo aşığıdır..!
  • quote:

Orijinalden alıntı: r.H

Kızlar kendi görünüşüne erkekler de kızların görünüşüne önem verir.
    Buda farklı bir bakış açısı tabi lakin katılmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buy>akip_giden_yillarim -- 4 Aralık 2018; 11:9:22 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buy>akip_giden_yillarim

Ezik hissettiklerinden değil amaç insan kırmamak ama kadınların umrunda değil öyle şeyler.
    Bizim erkekte suç içi dolması gereken parça kadında o senin peşinden koşsun.
    Dikine dikine gittikçe bu sosyal medya bitmedikçe bunlarda bitmez.
    Haklısınız kesinlikle hocam. Bu durum birazda ülke erkeklerin maymun gibi davranmasından kaynaklanıyor her kadına yürüyorlar ya bırakın biraz kendilerini değersiz hissetsinler kimsenin bakmadığını falan düşünsünler

Orijinalden alıntı: Ohol Oula

Valla bir erkek olarak dış görünüşe önem verseydim nerede muşmula suratlı bir gacı var onla beraber olmazdım. :(
    Aslında o tip kadınlar ilgiye aç oldukları için ilişkiye daha fazla bir değer veriyorlar

Orijinalden alıntı: Moueson

Sende başımıza psikolog kesildin!
    Konuşmayı seviyorum, görmek istemiyorsan blocklayabileceğini biliyorsun genç adam

İşte onu demek istiyorum bende hocam. Erkeğin kadına ihtiyacı yok aslında hayatını tek başına devam ettirebilir, ama kadın öyle değil erkeğe ihtiyacı vardır. Kendisini güvende hissettiricek, destekleyecek birini arar. Bizim ülke erkeklerine gelince en güzelinden en çirkinine kadar yürüdükleri için yürüdüklerine seçme lüksü vermiş olmuş oluyo, bu seferde kadın diyorki; lan zaten benim seçme gibi bir lüksüm var yazan yazıyo zaten önüme gelen en iyi fırsata göre bir şeyler yaparım. Erkek bunu yaptıkça kadının ego tavan, ben olsam benimde tavan olur hak vermiyo değilim. Lan onun sana ihtiyacı var sen neden seçenek sunuyosun ?

Tüm suç şuursuzca ve düşüncesizce çirkin, güzel ayırt etmeden kadınların egosunu şişiren bizlerde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buy>akip_giden_yillarim

İşte onu demek istiyorum bende hocam. Erkeğin kadına ihtiyacı yok aslında hayatını tek başına devam ettirebilir, ama kadın öyle değil erkeğe ihtiyacı vardır. Kendisini güvende hissettiricek, destekleyecek birini arar. Bizim ülke erkeklerine gelince en güzelinden en çirkinine kadar yürüdükleri için yürüdüklerine seçme lüksü vermiş olmuş oluyo, bu seferde kadın diyorki; lan zaten benim seçme gibi bir lüksüm var yazan yazıyo zaten önüme gelen en iyi fırsata göre bir şeyler yaparım. Erkek bunu yaptıkça kadının ego tavan, ben olsam benimde tavan olur hak vermiyo değilim. Lan onun sana ihtiyacı var sen neden seçenek sunuyosun ?

Tüm suç şuursuzca ve düşüncesizce çirkin, güzel ayırt etmeden kadınların egosunu şişiren bizlerde.
    Kesinlikle haklısın hocam yazdıklarının noktası virgülüne kadar katılıyorum sana

• +1

İnsanların uğraşacak işi yok bence, o yüzden güzel-çirkin demeden her kıza yürüyorlar. Fake kız hesabı açıyorsun, ona bile yürüyen çıkıyor..
    Bu zihniyet de kolay kolay değişmez ne yazık ki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.