Şimdi Ara

Kızlar için değmez arkadaşlar yapmayın çok seven kaybeder. (Ciddi konu) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
2
Favori
1.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sağolasın hocam 2 senede elimden geleni yaptım
  • Tanistik, ciktik, ayrildik sorun degil biraz uzuluyor insan sonra hayati normale donuyor ama insanlarin ben yapmam, etmem dedikten sonra sirf o seylerden dolayi ayrilmasi insanin zoruna gidiyor. Ben nasil kandim diye. Gozden uzak olan gonulden de irak olur bu cok dogru eskilerde kaldi o evlenmek icin para biriktirmeye giden sevgiliyi beklemeler. Araya biraz mesafe girdiyse aski birak arkadasliklar bile bitiyor. Vakti zamanin da eger x kiziyla cikarsan ve o kiz benle konusmani istemezse cok ayip etmis olursun diyen kizla suan sevgilisi var diye konusamiyoruz. Insanin hayati donum donumdur. Bu her donum de insan bir seyler ogrenir ve cevresi her yonden degisime ugrar. Universiteye baslar lisedeki arkadaslarindan coguyla muhabbeti kesilir ve yeni sehre alismaya baslar, universite biter is bulur bu sefer de universitedeki arkadasliklari azalir is cevresine alisir gibi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

Tanistik, ciktik, ayrildik sorun degil biraz uzuluyor insan sonra hayati normale donuyor ama insanlarin ben yapmam, etmem dedikten sonra sirf o seylerden dolayi ayrilmasi insanin zoruna gidiyor. Ben nasil kandim diye. Gozden uzak olan gonulden de irak olur bu cok dogru eskilerde kaldi o evlenmek icin para biriktirmeye giden sevgiliyi beklemeler. Araya biraz mesafe girdiyse aski birak arkadasliklar bile bitiyor. Vakti zamanin da eger x kiziyla cikarsan ve o kiz benle konusmani istemezse cok ayip etmis olursun diyen kizla suan sevgilisi var diye konusamiyoruz. Insanin hayati donum donumdur. Bu her donum de insan bir seyler ogrenir ve cevresi her yonden degisime ugrar. Universiteye baslar lisedeki arkadaslarindan coguyla muhabbeti kesilir ve yeni sehre alismaya baslar, universite biter is bulur bu sefer de universitedeki arkadasliklari azalir is cevresine alisir gibi...

İşte hocam çok haklısınız gerçekten sizi anlıyorum. Gözden ırak olunca direk insanlar değişime başlıyorlar. Dönüm noktalarımızda neden hep acı çekmek zorunda kalıyoruz bunu anlamıyorum gerçekten. Üniversiteye başladım çoğu arkadaşım unuttu gitti beni, doğru bende unuttum. Yeni şehir yeni insanlar evet ama dediğiniz gibi üniversite bitince yeni dönüm noktaları bizi bekliyor olacak. En iyisi kararlarımızı doğru ve yerinde vermemiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lego95

quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

Tanistik, ciktik, ayrildik sorun degil biraz uzuluyor insan sonra hayati normale donuyor ama insanlarin ben yapmam, etmem dedikten sonra sirf o seylerden dolayi ayrilmasi insanin zoruna gidiyor. Ben nasil kandim diye. Gozden uzak olan gonulden de irak olur bu cok dogru eskilerde kaldi o evlenmek icin para biriktirmeye giden sevgiliyi beklemeler. Araya biraz mesafe girdiyse aski birak arkadasliklar bile bitiyor. Vakti zamanin da eger x kiziyla cikarsan ve o kiz benle konusmani istemezse cok ayip etmis olursun diyen kizla suan sevgilisi var diye konusamiyoruz. Insanin hayati donum donumdur. Bu her donum de insan bir seyler ogrenir ve cevresi her yonden degisime ugrar. Universiteye baslar lisedeki arkadaslarindan coguyla muhabbeti kesilir ve yeni sehre alismaya baslar, universite biter is bulur bu sefer de universitedeki arkadasliklari azalir is cevresine alisir gibi...

İşte hocam çok haklısınız gerçekten sizi anlıyorum. Gözden ırak olunca direk insanlar değişime başlıyorlar. Dönüm noktalarımızda neden hep acı çekmek zorunda kalıyoruz bunu anlamıyorum gerçekten. Üniversiteye başladım çoğu arkadaşım unuttu gitti beni, doğru bende unuttum. Yeni şehir yeni insanlar evet ama dediğiniz gibi üniversite bitince yeni dönüm noktaları bizi bekliyor olacak. En iyisi kararlarımızı doğru ve yerinde vermemiz.

Hocam aci cekmek degil de insan olacaklari onceden bilir ona gore hareket ederse bu donum noktalarinin basinda ona gore hareket edip sona dogru o sekilde yaklasmi. Universiteye basladin diyelim lisedeki arkadaslarim aramiyor, burada kimse onlar gibi degil diye aglamak yerine yeni ortam, yeni insanlar vakti zamaninda lisedekiler de boyleydi deyip bardagin dolu tarafina bakmaliyiz. Ben de deger verdigim bir insani bu sekilde kaybettim guzelligi filan bir yana hayata bakis acisi, birlikte egleniyor olabilmemiz, zeka seviyesi filan bana da olumlu etki yapmisti.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sufferingismagic

tam 6 senedir benzer bi durumda bir kızla beraberiz. Hiç bi zaman kasmadım, beklenti içine girmedim, o da hiç bi zaman beni bu duruma sokmadı, sevdigin kızı görebilmek ; mutluluğunda, üzüntüsünde yanında olabilmek bile yeterlidir bazen.

Hocam sanırım kullanılıyorum artık bunu anladım. Nedeni bu kız benimle mutluluğunu genelde paylaşmadı. Ne zaman bir tarafı sıkışsa bana koşar gelir ben moral verir teselli ederdim. Bende girmek istemezdim böyle bir yola ama beni kendine bir şekilde bağladı. İnsanın en iyi arkadaşı = sevgilisi yada eşidir.

benimkisi öyle olmadı hiç, ama anlattıklarına bakarsak artık senin bu işi bitirmenin vakti gelmiş de geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sufferingismagic -- 9 Haziran 2014; 14:52:24 >

• benzer bir süreci bende yaşadım,nice kavgalar ettim yaptıklarını hep yüzlerine vurdum ama değişen bir şey olmuyor,katranı kaynatmakla olmaz ki şeker diye bir söz vardır malum.. Finaller bitince bende başıma gelenlerin bir bölümünü (tecrübe de diyebiliriz artık) yazayım diyorum buraya,tabi öz eleştriler eşliğinde.biz iyi niyetten yandık başkaları da yanmasın be hocam.
  • Benzer olmasada bu süreci ben de yaşadım.Benimde yaşım 19.2 senemizi beraber geçirdik sözler verdik.2 ay önce başka birinden hoşlandığını söyledi ve beni terk etti.Çok zor günler geçirdim ama şu an ayaktayım,yaşıyormuyum yaşıyorum.....Bizim suçumuz çok sevmek, çok değer vermek....
  • Çok güzel yedek olmuşsun hocam kusura bakma
    Bu onların seçme şekli.Kızların seçme şansı kendine gelenler arasından olur.
    3-5 yıl sonra bile daha iyi gördükleri biri gelir şımartırsa peşinden koşarsa kapıda bulursun kendini.
    Ben daha ağırını yaşadım üstelik melek gibi diyebiliceğim bi kızdan.Etrafındakilere hayır bile diyemeyen kimseyi kırmayan birinden.
    Öğrendiğim tek şey ilerde hanımına bile güvenme.Sev mutlu ol ama güvenme kardeşim.O seni gelenler arasından seçti,ne zaman kimin geliceği belli olmaz
  • Jorge Jesus kullanıcısına yanıt
    Bende her yaptığını yüzüne vurdukça kötü konuma düşüyorum. İyi niyetimizden kaybediyoruz hocam ne yapalım kader
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgado505

Benzer olmasada bu süreci ben de yaşadım.Benimde yaşım 19.2 senemizi beraber geçirdik sözler verdik.2 ay önce başka birinden hoşlandığını söyledi ve beni terk etti.Çok zor günler geçirdim ama şu an ayaktayım,yaşıyormuyum yaşıyorum.....Bizim suçumuz çok sevmek, çok değer vermek....

Aynı şekilde bana da yaptı hocam yapmaya da devam etmekte. Olmayacağı belli evet ama yine gelse yine kabul edecek gibi hissediyorum kendimi.... Çok sevgi ve çok değer vermek bizi kalitesizleştiriyor onlara karşı bu açık ve net.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: delgado505

Benzer olmasada bu süreci ben de yaşadım.Benimde yaşım 19.2 senemizi beraber geçirdik sözler verdik.2 ay önce başka birinden hoşlandığını söyledi ve beni terk etti.Çok zor günler geçirdim ama şu an ayaktayım,yaşıyormuyum yaşıyorum.....Bizim suçumuz çok sevmek, çok değer vermek....

Aynı şekilde bana da yaptı hocam yapmaya da devam etmekte. Olmayacağı belli evet ama yine gelse yine kabul edecek gibi hissediyorum kendimi.... Çok sevgi ve çok değer vermek bizi kalitesizleştiriyor onlara karşı bu açık ve net.

Nasıl hissettiğini anlayabiliyorum, insan tabikide sevdiği kişi de onu seviyorsa birlikte olmak ister fakat sonunu bile bile lades dememek lazım bazen doğru olanı yapmak gerekir.

• O yaşta hele ki sizin kuşaktaki kızlar eğlencesine bakar takılır eğlenir ciddi ilişki düşünmez ayrıca kızlar için sevmek hoşlanmak başka kavramdır aşık olmak başka hoş çocuk diye bile sevgili yaparlar aşık olduğu için değil.

• Ortaokul 6'da Tanıştık.
    Aynı Binada Oturuyorduk.
    Her Anımız Birlikte Geçiyordu.
    Zamanının Verdiği Saflıkla İkimizde Birbirimizi Diğerlerinden Farklı Görüyorduk.
    7. ve 8. Sınıfta İsmini Koymadığımız Bir Şekilde Yıllarca Farklı Davrandık Birbirimize.
    Ardından Ben Liseyi Kazandım.
    Bende O da Farklı İllere Taşındık. ( İkimizin Babası da Polis. Hatta Öyle ki , Babam Babasının Üssü. )
    Neyse 9. Sınıfta Ne O Bana Mesaj Attı , Ne Ben Ona Mesaj Attım.
    Sonra 10. Sınıfın Ortalarında Bana Sitemkar Bir Mesaj Attı , Hiç Yazmadığıma Dair.
    O Günden Sonra Ben Ona O Bana Derken , Yine Geceleri Sabah Etmeye Başladık.
    Sevgilisi Vardı , Sorunlarını Anlatıyordu.
    Bende Ona Yol Çiziyordum , Git Barış Diye.
    Aradan 1 Sene Geçti. Ben 11. O 10. Sınıftayken Ayrıldılar.
    Ben Yine Barışmalarını Söyledim Bana Sert Çıkıştı.
    Aradan 2 Ay Geçti. Teklif Ettim , Reddetti.
    Konuşmaya Devam Ettik , Aylar Sonra O Bana Teklif Etti Bu Sefer Ben Onu Reddettim.
    Onunla Konuşurken , Samimi Olduğum Bir Kız Arkadaşımdan Hoşlandım.
    Ona Anlattım , Ondan Taktikler Aldım ve En Sonunda O Kız Tarafından Reddedildim.
    12. Sınıfa Geçtik. Yıllarca Konuştuk , Konuştuk.
    Üniversite Sınavı Mevzusuna Konuşmayı Kestim.
    En Fazla Haftada Bir Gün İki Saat Telefonda Konuşuyorduk.
    Üniversiteyi Kazandım.
    Konuşmaya Tekrar Başladım. Aramızın Tekrar Eskisi Gibi Olduğunda Ona Teklif Ettim ve Kabul Etti.
    Aradan İki Sene Geçti.
    İki Senedir Birlikteyiz.
    İkimizde Farklı Şehirlerde Yaşıyoruz.
    Birbirimizi Çok Fazla Görme İmkanımız Olmuyor Fakat , İkimizde Halimizden Memnunuz.
    (Bu Sene Yeniden Üniversite Sınavına Giriyor. Bu İkinci Senesi ve Umarım Yaşadığım Şehir Olmasa da Yakın Bir Şehri Kazanacaktır.)
    Hala Bana Kızar , Teklif Ettiğimde Neden Reddettin Diye.

Bunu Neden Anlattım Bilmiyorum Fakat Anlatmak İçimden Geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41635B9FE -- 10 Haziran 2014; 3:53:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hkD

Ortaokul 6'da Tanıştık.
    Aynı Binada Oturuyorduk.
    Zamanının Verdiği Saflıkla İkimizde Birbirimizi Diğerlerinden Farklı Görüyorduk.
    7. ve 8. Sınıfta İsmini Koymadığımız Bir Şekilde Yıllarca Farklı Davrandık Birbirimize.
    Bende O da Farklı İllere Taşındık. ( İkimizin Babası da Polis. Hatta Öyle ki , Babam Babasının Üssü. )
    Sonra 10. Sınıfın Ortalarında Bana Sitemkar Bir Mesaj Attı , Hiç Yazmadığıma Dair.
    Konuşmaya Devam Ettik , Aylar Sonra O Bana Teklif Etti Bu Sefer Ben Onu Reddettim.
    Ona Anlattım , Ondan Taktikler Aldım ve En Sonunda O Kız Tarafından Reddedildim.
    Üniversiteyi Kazandım.
    Konuşmaya Tekrar Başladım. Aramızın Tekrar Eskisi Gibi Olduğunda Ona Teklif Ettim ve Kabul Etti.
    Aradan İki Sene Geçti.
    İki Senedir Birlikteyiz.
    Birbirimizi Çok Fazla Görme İmkanımız Olmuyor Fakat , İkimizde Halimizden Memnunuz.
    (Bu Sene Yeniden Üniversite Sınavına Giriyor. Bu İkinci Senesi ve Umarım Yaşadığım Şehir Olmasa da Yakın Bir Şehri Kazanacaktır.)

Hocam sizin ilişki baya acayip olmuş. Ama neredeyse 6-7 senedir tanışıyorsunuz artık birbirlerinizi iyice tanımışsınızdır. Artık bırakmassınız artık birbirinizi inşallah en hayırlısı olur hocam :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hkD

Ortaokul 6'da Tanıştık.
    Aynı Binada Oturuyorduk.
    Üniversiteyi Kazandım.
    Aradan İki Sene Geçti.
    İki Senedir Birlikteyiz.

Hocam sizin ilişki baya acayip olmuş. Ama neredeyse 6-7 senedir tanışıyorsunuz artık birbirlerinizi iyice tanımışsınızdır. Artık bırakmassınız artık birbirinizi inşallah en hayırlısı olur hocam :)

Amin Hocam.
    Hepimizin Hakkında Hayırlısı Olsun.

• Sen git liverpooldan 8 ye sonra ciddi konu aç kafan güzelmiş kardeş Konu ciddi demesen girmeyecektim eyvallah :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.K.A Askeri

Sen git liverpooldan 8 ye sonra ciddi konu aç kafan güzelmiş kardeş Konu ciddi demesen girmeyecektim eyvallah :D

Yapma bunu hocam olsun canın sağolsun yine de
  • Lego95 kullanıcısına yanıt
    Takılıyorum kardeşim ya kb kalbini kırdıysam ama 8de fazla yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.K.A Askeri

Takılıyorum kardeşim ya kb kalbini kırdıysam ama 8de fazla yani

Canın sağolsun tarihe böyle girmek istemezdik
  • Lego95 kullanıcısına yanıt
    hahahahah sağlık olsun
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.