Şimdi Ara

Kızlar için değmez arkadaşlar yapmayın çok seven kaybeder. (Ciddi konu)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
2
Favori
1.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biliyorum her insanın sevdiği karşılık alamadığı kız zamanında olmuştur yada hala da vardır. Yaşım 19 bunu belirtiyim baştan arkadaşlar ciddi bi konu olmasını istiyorum düşüncelerinizi yazabilirsiniz. Ben başlıyım öncelikle eğer bir kız sizi sevmediğini gerçekten söylediyse boşuna arkasından koşmayın belirtiyim sürünürsünüz ve o sizi asla sevmez. Kızların egoları genelde süründürmeye yönelik çünkü. Dürüst biriyseniz yandınız dürüst erkekleri friendzone yapıp nerde iti kopuk onların peşlerinden koşarlar. Tabi sözüm meclisten dışarıya çok iyi niyetli kızlarda vardır. Herkesin aşk hikayesi var bende çok kısa özetleyip sonuca girmek istiyorum.
    -Liseden çok samimi olduğum arkadaşımdı. Sonradan aşık olduğumu hissettim. Okulda hep beraberdik son sene. Face'de falan gece 11-12 arası en az 1 saat muhabbet ederdik. Tabiki ben mesaj atmazdım o konuşmak isterdi. Sonra lise bitti tabi biz her hafta mümkün olduğunca buluştuk arkadaşça tabiki buluşmaları bile o ayarlardı. Ben söyleyemedim belli edemedim sevdiğimi. O ise sanki beni severmiş gibi yapıp sürekli kıskandı . Düşünün mesaja geç cevap versem hemen 2, 3 , 4 art arda mesaj yollardı. Diğer kız arkadaşlarımla olan fotolarımı gözümün önünde sildi istemiyorum dedi. Benimle hayaller kurdu beni de hayallerin içerisine sokmayı başardı . Ya ne demek senin ileride kızın olacak hatta bana benzeyecek ? Bunu diyen bir kız ne istiyordur siz açıklayın ? Sonra ne mi oldu arkadaşlar ben üniversite kazandım ve o kazanamadı. Sorunlar başladı .
    Gözden ırak olan gönülden de ırak olur derler ya aynı o durum. Gittim okula ve 3 hafta sonra bir tartışma oldu tanıdığım insan direk değişti. İnanın neler yaptığını söylemiyim ama ben hiç bir kıza küfür etmemiştim ona ettim siz sakın böyle hata yapmayın ne olursa olsun. Hediyelerimi gidip geri verdim suratına fırlattım o ise yüzüme bakıp sırıtıyordu sanki şaka yapıyorum.Sonra son bi hediye yapıp not yazdım aşkımı itiraf ettim gül aldım çikolata küçük hediyeler koca bir kutuya koydum verdim.(notu başka bir kız arkadaşım okuyup hüngür hüngür ağladı kimse beni bu kadar sevmedi dedi efsane bi nottu şuan okuyup gülüyorum) Gecenin köründe gelen mesaj ''senden nefret ediyorum'' bu muydu ya insan biraz saygı gösterseydi tek diyeceği seni arkadaşım olarak görüyorum çok zor değil ama demedi .
    Sonra Facesini çaldım inanın çok basit oldu çaldığım zaman elim ayağım birbirine dolaştı nasıl yani ya dedim :) sırf meraktı ki farkettiğim sevgili yapmıştı tamda aramızda sorun çıktığı zaman. Belli olmuştu işin rengi tam 6 ay konuşmadık. Tabi ben her ay dayanamayıp 6 - 7 tane up uzun mesaj atıyordum bi sövmediğim kalmıştı. Tam dedim tamam unuttum artık yoluma bakıcam çat bir mesaj 6 ay sonra. Tabi ben mal olduğum için düşündüğüm ayrıldı çocuktan bana geri geldi. Neyse konuşmaya başladık buluştuk 2 kez. Özlemişti özlemiştim espriler gülmeler havada uçtu sanki bişey olmamış gibi. EE sonra ne mi oldu yine friendzoneye alındım eski sevgilisine geri döndüğünü hissettim ve sordum konuşuyormusun diye evet dedi . Ne oldu olan bana oldu yine kullanıldım niye sırf iyi niyetimden . Sitemim yok ona karşı sevmek zorunda değil beni.
    1 hafta önce aradım ve beni rahatsız etme artık bende seni rahatsız etmiycem dedim yarım saat konuşup kapattık. Suan yani 1 haftadır konuşmuyoruz dediği şey şu oldu ''şuan önemli sınavlarım var 1 ay sonra döneceğim sana ve seni bırakmıycam arkadaşım olarak seni çok seviyorum'' bu ne demek arkadaşlar... Yapmayın kız erkek kim olursa olsun sizi seven birisini sakın ama sakın kırmayın. Ben kırılmadım hala içimden keşke diyip geçiyorum. Ama olmayacağı belli. He ergenler gibi sosyal ortamda saçma sapan sözler paylaşmadım, rütin hayatım devam etmekte. Lütfen siz siz olun samimi bir kız arkadaşına aşık olma gibi bir eylemde bulunmayın ki çok güzel birisiyse. Emin olun gün gelecek bir hiç uğruna yarı yolda bırakılacaksınız. Ama her kız için geçerli değil bunu da belirtmeliyim. Sevdiğinizi hissettiğiniz anda bağlanmadan direk söyleyin kurtulun . Sizlerinde vardır böyle hikayeleri aklınıza gelmemesi için işsizliğinizden kurtulun farklı aktiviteler yapın zamanınızı dolu dolu geçirin.

EKLEME : Birde şehir sorunumuz mevcut. Yaşadığımız ilçe çok küçük ve her an herhangi bir yerde karşılaşma ihtimalimiz sürekli mevcut. 6 ay süre zarfında görmek istediğim çoğu zaman gördüm uzaktan da olsa . Yani çook çekeceğim var bu kızı başkasıyla görmek beni bitirir sanırım .
    Baktım baya uzun oldu kusura bakmayın arkadaşlar istemeyen okumayabilir zorunluluk yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lego95 -- 9 Haziran 2014; 1:51:02 >

• En saf aşk çocukluk aşkıdır . Geri kalanına inanmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackkan

En saf aşk çocukluk aşkıdır . Geri kalanına inanmam.

Hangimizin çocukluk aşkı kaldı ki ?
  • Kusura bakma da sevgilisi oldugunu ogrendigim anda suratina dahi olene kadar bakmazdim ben. sanirim guven benim icin her seyden onemli oldugu icin bazi kararlari alirken arkama dahi bakmiyorum. Bence sen bu kiza cok baglanmissin bu onemli degil onemli olan bunu kizin da bilmesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Scorpioleo

Kusura bakma da sevgilisi oldugunu ogrendigim anda suratina dahi olene kadar bakmazdim ben. sanirim guven benim icin her seyden onemli oldugu icin bazi kararlari alirken arkama dahi bakmiyorum. Bence sen bu kiza cok baglanmissin bu onemli degil onemli olan bunu kizin da bilmesi.

Sevgilisi olduğunu öğrendiğim anda zaten bitmiştim. Ben unutamadım çünkü 2 sene olmuştu aşağı yukarıya . Zaten geri döndüğünde dediğim tek şey güven ver bana . O da gözlerime bakıp bana güven seni bırakmayacağım dedi ama yine gitti. Kızda biliyor tabi ama dönmeyeceğim bi kez daha düşmeyeceğim hataya.
  • quote:

Kusura bakma da sevgilisi oldugunu ogrendigim anda suratina dahi olene kadar bakmazdim ben. sanirim guven benim icin her seyden onemli oldugu icin bazi kararlari alirken arkama dahi bakmiyorum. Bence sen bu kiza cok baglanmissin bu onemli degil onemli olan bunu kizin da bilmesi.

Aynen. Zaten bir kere bitirdikten sonra dönme olayı sonraki sevgilileri ile aralarının olmadığı zamanlara denk gelir genelde. Sen burada "affet beni" dediği zaman "tamam, sen nasıl istersen" dersen yedeğe atılırsın direk. O 6 ay, 1 yıl sonra gelen mesajlara asla cevap yazmayın. Kıza da "hala benim peşimde enayi" dedirtmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ~natre

quote:

Aynen. Zaten bir kere bitirdikten sonra dönme olayı sonraki sevgilileri ile aralarının olmadığı zamanlara denk gelir genelde. Sen burada "affet beni" dediği zaman "tamam, sen nasıl istersen" dersen yedeğe atılırsın direk. O 6 ay, 1 yıl sonra gelen mesajlara asla cevap yazmayın. Kıza da "hala benim peşimde enayi" dedirtmeyin.

Haklısınız hocam bir kız birisinin sevgisinden emin olunca elinden geleni yapıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • senin yaşadığına benzer bi olay yaşadım bende neysee şimdi dostum 1 şansı daha hak ediyor mu sorun burda sen zaten 2.bi şans vermişssin ona ama o gene seni kullanmış tabi insanın güveni sarsılıyor böyle olunca ama eğerki sen bu kızda kendini görüyorsan davranışlarında kişiliğinde kendine yakın hissediyorsan bence hissediyorsundur ki 2.şansı vermişssin o yüzden son bi şans ver derim ımm son olarak bu feys çalma yani nasıl çalınır olayını uygun olduğun bi zaman pmden anlatabilrmisin yaa
  • Kendi düşen ağlamaz kardeşim.Sen kendi kendini üzmüşsün.Böyle bir kızla "sevgilisi olduğunu" öğrendiğin an,irtibatı kesmen gerekirken sen hala polyanna modunda kalmışsın.
  • kardesım bellı bır yerden sonra Allahtan hayırlısını ıstemek gerekıo yanı dua etmek
    bıde kiz eğer cıdden haksızsa emin ol inşallah yanına kalmaz çıkar biryerden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronik33

senin yaşadığına benzer bi olay yaşadım bende neysee şimdi dostum 1 şansı daha hak ediyor mu sorun burda sen zaten 2.bi şans vermişssin ona ama o gene seni kullanmış tabi insanın güveni sarsılıyor böyle olunca ama eğerki sen bu kızda kendini görüyorsan davranışlarında kişiliğinde kendine yakın hissediyorsan bence hissediyorsundur ki 2.şansı vermişssin o yüzden son bi şans ver derim ımm son olarak bu feys çalma yani nasıl çalınır olayını uygun olduğun bi zaman pmden anlatabilrmisin yaa

Hocam 1. şansı verme sebebim benim yaptığım hatalar yüzündendi bu yüzden karşılıklı özür ile halledilip sorun kalmamıştı. Güvenim sarsıldı mı tartışılır çünkü 2.sinde ben sorduğumda doğrusunu söyledi bende dürüst olduğun için sağol dedim. Aslında her davranışı bana zıt diyebilirim uyuz oluyorum çoğu şeyine o da bana gıcık oluyor ama buluştuğumuz zaman çok iyi oluyoruz herşey mükemmel oluyor . Son şans bakalım duruma göre diyeceğim tek şey zaten benim misin değil misin ? Arkadasımsın derse hadi yolun açık olsun derim. Feys çalma olayı şans işi anlatırım hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Albert De Salvo

Kendi düşen ağlamaz kardeşim.Sen kendi kendini üzmüşsün.Böyle bir kızla "sevgilisi olduğunu" öğrendiğin an,irtibatı kesmen gerekirken sen hala polyanna modunda kalmışsın.

Şöyle hocam benle konuşmayı kestikten sonra sevgili yapmış. Bende bunu kaldıramadım zaten . O moda girdim girmedim bilmiyorum durumlar neyi göstericek bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byhtk

kardesım bellı bır yerden sonra Allahtan hayırlısını ıstemek gerekıo yanı dua etmek
    bıde kiz eğer cıdden haksızsa emin ol inşallah yanına kalmaz çıkar biryerden

Zaten benle konuşmayı kestikten sonra pek mutlu olamamış kendisi söyledi Bende mutlu değildim. Haksız olduğu çok konu var ki bizi tanıyanların geneli bana hak veriyorlar . Bırak artık diyen çok kişi olmasına rağmen bırakamıyorum
  • Lego95 kullanıcısına yanıt
    bak sen hata yapmıssın ama o bi tercih yapmıs yani bilerek isteyerek senle konuşmayı kesikten hemen sonra sevgili yapması gerçekten berbat bi durumdur insan düşünür benim ona verdiğim değeri o bana hiç mi vermedide bu kadar basitmiydi diye ama genede nefret edemez iştee aynen dediğin gibi yap bakalım cevabı ne olacak bu sefer baktın arkadaşımsın derse yol vermekten başka çare kalmıyor
  • kronik33 kullanıcısına yanıt
    Doğru hocam zaten böyle yapacağım hatta mesajda değil direk buluşalım diyeceğim ki gelir zaten sorun yok o konuda. Anlatıcam istemesse yolu veririm. Tek çözümüm bu şuanlık. Tek dediği şey ''ben seni arkadaşım olarak çok seviyorum ve sana çok değer veriyorum sen istemesende seni bırakamam''
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lego95

Doğru hocam zaten böyle yapacağım hatta mesajda değil direk buluşalım diyeceğim ki gelir zaten sorun yok o konuda. Anlatıcam istemesse yolu veririm. Tek çözümüm bu şuanlık. Tek dediği şey ''ben seni arkadaşım olarak çok seviyorum ve sana çok değer veriyorum sen istemesende seni bırakamam''

sanırım seni yarabandı olarak görüyor dostum belkide yanılıyorda olabilrim ama benimde fikrim bu yönde bende bi kızı seviyorum oda benzer birşey dedi bana hep arkadaşım kal falan gibisinden şuan konuşmuyoruz 2 düşman gibiyiz arkamdan iş çeviren yavşağın biriyle sevgili neysee dostum hayırlısı olsunn umarım 1 kez daha üzülmessin
  • bu bir istisnadır.

• tam 6 senedir benzer bi durumda bir kızla beraberiz. Hiç bi zaman kasmadım, beklenti içine girmedim, o da hiç bi zaman beni bu duruma sokmadı, sevdigin kızı görebilmek ; mutluluğunda, üzüntüsünde yanında olabilmek bile yeterlidir bazen.

• quote:

Orijinalden alıntı: sufferingismagic

tam 6 senedir benzer bi durumda bir kızla beraberiz. Hiç bi zaman kasmadım, beklenti içine girmedim, o da hiç bi zaman beni bu duruma sokmadı, sevdigin kızı görebilmek ; mutluluğunda, üzüntüsünde yanında olabilmek bile yeterlidir bazen.

Hocam sanırım kullanılıyorum artık bunu anladım. Nedeni bu kız benimle mutluluğunu genelde paylaşmadı. Ne zaman bir tarafı sıkışsa bana koşar gelir ben moral verir teselli ederdim. Bende girmek istemezdim böyle bir yola ama beni kendine bir şekilde bağladı. İnsanın en iyi arkadaşı = sevgilisi yada eşidir.
  • Boşver dostum sen adamlık yapmışsın o anlamamış.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.