Şimdi Ara

Kizlar hoslandigi erkeklere gulerler? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
81
Cevap
0
Favori
8.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AC-130

quote:

Orijinalden alıntı: niksaçmabişeybence

fabrikadan mı çıktı lan bunlar?hepsi tek çeşit mi?

şampiyon?

Alıntıları Göster
    Kızlar kendilerini güldürenlerden hoşlanırlar, ağlatanlara aşık olurlar, yakışıklılara da verirler. Hem yakışıklı hem kaslılarla bacak omza filan yaparlar. Zenginlere ise pahalı clublarda kucak dansı filan yaparlar. Fakir, tipsizlere de gösterip vermezler. Öyle işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: İrem'

Hiç birini okumadım.
    Direk diyorum ki;
    Hoşlandığı erkeğe gülmez, güldüren erkekten hoşlanır.

Teşekküre gerek yok

Pardon;

Ben kızları neredeyse gülmekten ölecek noktaya getiriyorum neden birisi gelipte senden hoşlandım, seni seviyorum demiyor ?

Hatta Cem Yılmaz bile buna benzer birşey söyleyip eleştiriyorsa cidden böyle bir şey yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanç_turasay

quote:

Hiç birini okumadım.
    Direk diyorum ki;

Teşekküre gerek yok

Pardon;

Ben kızları neredeyse gülmekten ölecek noktaya getiriyorum neden birisi gelipte senden hoşlandım, seni seviyorum demiyor ?

Hatta Cem Yılmaz bile buna benzer birşey söyleyip eleştiriyorsa cidden böyle bir şey yoktur.

güldüren erkekten hoşlanıyorsa, hoşlandığı erkeğe gülüyor demektir

Kizlar hoslandigi erkeklere gulerler?

• quote:

Orijinalden alıntı: remiles01

quote:

quote:

Hiç birini okumadım.
    Direk diyorum ki;

Teşekküre gerek yok

Pardon;

ulan çatlayacam gülmekten millet uyanmasın diye kendimi tutmaktan ..

İlk mesajı düzgün okusa millet herşey çözülecek. Bi kız herhengibir erkeğin esprilerine gülebilir ama hoşlandığı adamın en salak esprilerine bile kahkaha atar ayrıca ağzının içine bakar

• quote:

Alıntıları Göster
    Çok saçma gülen oldu da hiç hoşladığını söyleyen olmadı

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hiç birini okumadım.
    Direk diyorum ki;

Teşekküre gerek yok

Pardon;

İlk mesajı düzgün okusa millet herşey çözülecek. Bi kız herhengibir erkeğin esprilerine gülebilir ama hoşlandığı adamın en salak esprilerine bile kahkaha atar ayrıca ağzının içine bakar

Alıntıları Göster
    Onu bunu bilmemde sizden hoşlanan kız siz konuşurken ikide bir dudaklarınıza bakıyorsa hoşlanıyordur bende öyle oldu genelde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Insurrection -- 5 Haziran 2012; 4:03:09 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hiç birini okumadım.
    Direk diyorum ki;

Teşekküre gerek yok

Pardon;

Alıntıları Göster
    Her gülen kız hoşlanıyor diye birşey yoktur eğer yakın olarak görüyosa ki genelde hep öyledir güler çünkü seni kendine yakın görüyodur hoşlandığını şöyle anlarsın yanındayken gözlerine bakıyosa başka bi kız muhabbeti geçtiğinde trip halindeyse ve sürekli mesaj atıyosa telefondan vs. anla ki bu kız sana aşık diğer türlü gülmekten anlaşılmaz bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

önemli olan basit esprileine bile gülünmesi...,
    hem bizim ülkenin kızları aşkından ölse de hoşlandığını söylemez. Bi tane çirkin bi kız(şansıma sçam) arkamdan ağlamış ama suratıma hiç bişey demedi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

önemli olan basit esprileine bile gülünmesi...,
    hem bizim ülkenin kızları aşkından ölse de hoşlandığını söylemez. Bi tane çirkin bi kız(şansıma sçam) arkamdan ağlamış ama suratıma hiç bişey demedi

Alıntıları Göster
    hort

• quote:

Arkadaslar gecenlerde farkettigim bi durumu sizinle paylasayim dedim. Kizlar ya da kadinlar hoslandigi erkeklere guluyorlar. Yoksa kendilerini gulduren erkeklerden hoslanmiyorlar. Hoslandigi erkegin en basit bi esprisine bile kahkaha atiyolar. Hatta dusunme fonksiyonlarini da kaybediyorlar. Bildigin aptal gibi hareket ediyorlar. E hos zaten genelde akillariyla hareket etmiyorlar.

+1

Keşke ona teklif etseydim 5 sene önce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

Kişiden kişiye değişir o olay. seni arkadaşım olarak görüyorum der pat diye yığılır kalırsın olduğun yere.

çok fena bi durum. Mal gibi kalıyosun kızı karşısında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Premium1234

quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

Kişiden kişiye değişir o olay. seni arkadaşım olarak görüyorum der pat diye yığılır kalırsın olduğun yere.

çok fena bi durum. Mal gibi kalıyosun kızı karşısında

n'oluyo lan dedim kendi kendime.

ne hortlatıyonuz konuları!

• quote:

Alıntıları Göster
    kız kardeşim ota b.ka gülüyo lan ne saçma o zaman her esprime gülen kız lan olum bi gidin
  • Yeter ulan amma uzattınız he konu kilit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unchangeable -- 26 Ağustos 2012; 0:51:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhotoShop Man

kız kardeşim ota b.ka gülüyo lan ne saçma o zaman her esprime gülen kız lan olum bi gidin

Alıntıları Göster
    arkadaşın tespiti doğru her türlü ortamda espri yaptım çoğunda ortamdakilerin çoğunu güldürdüm.tabi lise yıllarındaydı neyse okulda yapıyordum herkes gülüyordu ama kızlarla kavgalı olduğumuzdan direk gülmesine rağmen salak aptal diyorlardı. dersanede yapınca zaten zekii çocuk belli felan diyorlardı.matta geoda birde nerdeyse sorulan bütün soruları ben cevaplıyodum ilk. böyle bir profil çizince tabi birazda vurdumduymaz yani cool takılacaksın hani zorla yapıyormuş gibi birde tip felan varsa işte istersen iğrenç espri yap kız öff ne iğrençti diyor ama gene gülüyor yavşıyor gene birşekilde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 26 Ağustos 2012; 0:54:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: semblance

quote:

Arkadaslar gecenlerde farkettigim bi durumu sizinle paylasayim dedim. Kizlar ya da kadinlar hoslandigi erkeklere guluyorlar. Yoksa kendilerini gulduren erkeklerden hoslanmiyorlar. Hoslandigi erkegin en basit bi esprisine bile kahkaha atiyolar. Hatta dusunme fonksiyonlarini da kaybediyorlar. Bildigin aptal gibi hareket ediyorlar. E hos zaten genelde akillariyla hareket etmiyorlar.

Akıllarıyla hareket etmiyorlar mı?
    Delisin seeeeeen.

Yemin ederim en zeki varlıklar bir lafı öyle bir noktaya getiriyor ki 100 yıl uğraşsam o lafı oraya getiremem.
    Mantıklı mantıksızlık nebileyim kardeş .

Ama bir nokta var kadın hoşlandığı erkeğe her zaman güler .

• quote:

Alıntıları Göster
    Kız size gülüyor diye direk sizden hoşlanıyor anlamına gelmez. Eğer siz birşey söylediğiniz zaman söylediğiniz şey çok komik olmadığı halde (oldukça komik de olabilir komiklik derecesi önemli değil) biraz aptalca bir gülmeyse sizden hoşlandığı kesindir (tecrübeyle sabittir).
  • quote:

Orijinalden alıntı: LonelyHunter

Kız size gülüyor diye direk sizden hoşlanıyor anlamına gelmez. Eğer siz birşey söylediğiniz zaman söylediğiniz şey çok komik olmadığı halde (oldukça komik de olabilir komiklik derecesi önemli değil) biraz aptalca bir gülmeyse sizden hoşlandığı kesindir (tecrübeyle sabittir).

İşte beklenen cevap.. Arkadaş da ergen değil galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Striker64

quote:

Orijinalden alıntı: hermayer

ben bi kız tanıyorum tüm erkeklerin espirisine gülüyor şimdi bu kız yollumu oluyor

Senin yazdıklarına güldüm. Şimdi ben gay mı oldum?

• Benimkide bende espiri yapamiyoz birbirimize bakip guluyoruz bu noluyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.