Şimdi Ara

Kızlar Hakkında Bunları Biliyor musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
198
Favori
48.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar; bugün burada kızların ne tür şeytanlıkları olduğunu yazıp paylaşacaz ve bu forumdaki tüm kardeşlerimiz savaşa dolu tüfeklerle gitmesine yardımcı olmaya çalışacaz. ben birkaçtanesini yazıyorum. Lütfen konuyu kirletecek şeyler yazmayın. Güzel bir konu yapalım...

    1- kızların ağlaması yaptıları hatayı ört-bas etmek için en iyi kullanılan yöntemlerden biridir.
    2- kızların size çocuk nasıl yapılır diye sorması sizinle dalga geçtiğinin kanıtıdır. aslında altında çok farklı şeyler yatar.
    3- sizden hoşlanan kız sizden gözlerini kaçırır.
    4- aslında siz kızları iki güzel söze kanan salaklar olarak değerlendiriyorsunuz ama onlar bilinçaltınızdan tutun da kişiliğinizin en kuytu köşelerine kadar öğrenmek için bekliyor.
    5- siz konuştukça yürüdükçe davranızlarınızla sizi analiz ediyorlar.
    6- kendi aralarında erkekler hakkında adeta beyin fırtınası yaparak hatalarını değerlendirir, yeni düşünce paylaşarak erkeği ele almaya çabalarlar.
    7- siz kızdan dediğimi yapsın diye beklentiye girerken o kendime daha iyi hakim olursam onu elimde tutabilirim diye düşünür.
    8- sizin ona aşık olduğunuzu sezdiği an bittiğiniz andır. sizi istediği gibi yönlendirebilir.
    9- kendinden büyük erkeklerle beraber olmalarının asıl sebebi kızların daha erken olgunlaşması veya para. gerek zihinsel gerek fiziksel.
    10- yirmi yaşından sonra kızların maddesel düşündüğü yani parası olan erkekle beraber olma oranı yüzde 50 den çok çok fazladır.
    11- kızlar reddetmeyi severler. acaba benim için peşimden gelecek mi gelmeyecek mi diye düşünürler.
    12- bekletmeyi severler. bu da sizi ele alma konusundaki bilinçaltı hareketlerinden biridir.
    13- siz şikayet etsenizde her yere kadınlık ihtiyaçları için yanında çantasıyla giderler. çünkü sizin hoşunuza gideceğini onun bir kadın olduğunu düşünmenizi isterler.
    14- her insanda saygınlık duygusu ağır bastığı için. onun özel olduğunu hissettirmenizi isterler. iltifatlar vs işte.
    15- sizin sevginizi çeşitli oyunlarla sorgularlar. bi an boşluğunuza geldiğinde eğer ki aldatıyorsanız işgillenir. ve öğrenene kadar bu işin peşini asla bırakmaz.


    ben şimdilik bunları yazdım. daha güzel bilgiler bekleniyor. ama lütfen kirletmeyin konuyu.
    sadece yaptıkları şeytanlığı yazalım ve bırakalım. yanlış anlamayın sadece rica ediyorum sizden...

    =====EKLENENLER=====


    Kızlar kendilerini güldüren erkeklerden hoşlanmazlar hoşlandıkları erkeklere gülerler... (sanalkorsan88)

    Sevdikleri erkekler dışında tüm erkeklerle çok rahat konuşurlar. (Zenci Forvet)

    bir kız bir erkeği elde etmek istiyorsa mutlaka elde eder. dikkatli olun nefsinize hakim olun. (RancStone) *mutlaka demeyelim de dişiliğini gerektiği gibi kullanırsa olur.*

    Kızlar sevdikleri erkeklerle çok konuşmazlar. Sadece onları uzaktan kontrol ederler. (Cool Storm)

    kizlar yakin olduklari her erkekle sevgili olmaya calismazlar. onlar icin uzaktaki her zaman daha caziptir. (gfbekir )

    Beklentileri olsun, beklentilerini karşılayacak olursanız zaten bitersiniz. (TayfunAydin )

    Sevdiklerine gözü kapalı inanmaya programlanmış bir halleri vardır çoğunun. (mbroodH)

    Kızlar acisindan bakarsak hicbir zaman baba sevgisi gormemislerdir ve bunu cok cok iyi kullanirlar, en onemlisi gerektiginde aile durumunu cok iyi kullaniyorlar (AeonFlux™)

    Kadınlar maymunlara benzer yeni bir dalı tutmadan önce ellerindeki dalı bırakmazlar (Roinless~ )

    Kızların erkekler kadar cinsellik düşündükleri bir gerçek ama aradaki en büyük fark kendilerine hakim olabilmeleri. ( Bvlgarı )

    bir kız uzun bir cümle kullanırsa ve cümlenin ortasında '' Ama '' varsa amadan öncesinin asla önemi yoktur. örn; kamil seni o kadar çok seviyorum ki anlatamam AMA biz arkadaşız (emreozkan37)

    *** Her sorulari birer sözleşmedir . Asla unutmazlar. Zamanı gelince dediklerinizi bir koz olarak kullanırlar ve siz coktan kuklaya dönmüşsünüzdür.

    *** Onlari ne kadar umursarsanız onlarda sizi o kadar umursamamaya başlar

    *** Bir kızın size kendini kanıtlamaya çalişmasi için dolaylı yoldan iltifat-hakaret edin . Bu onu size çekicektir ( Neil strauss )

    *** TAnımadiginiz bir kıza 3 saniyeden fazla bakarsanız , siz onun için artik bir abazasınız ( Neil strauss )

    *** Kızla konusurken surekli gözünün içine bakın , ama o konusurken 3 saniyede bir ona olan odaginizi degistirin ( Neil strauss )

    kızlar cinsel ilişkide hazzı duygusal olarak, erkekler fiziksel olarak alır. (Arslan Bey )

    bir kızın en nefret ettiği duygu kendini bir fahişe gibi hissetmesidir. (Arslan Bey )

    bir kızı kaybetmek istemiyorsanız onu doyuma ulaştırmayın. (Arslan Bey )

    özgüvensiz erkekler, kızların gözünde birer hayalettir. (Arslan Bey )

    bir kızı etkilemek istiyorsanız ona bir buket çiçek yerine bir tutam acı verin. (Arslan Bey )

    Kızlar sizin attığınız mesajlara GEÇ cevap veriyorsa, olumlu yada olumsuz kesin bir şey vardır.Geç kalmayın,içinizden geçeni karşınızdakine söyleyin bence. (Ergenekondom)

    Sizin yanınızda başka erkeklerle yakın muhabbet kurarak sizi çıldırtırlar ve bundan çok haz alırlar. (ANTİ BUG )

    Eğer sizden hoşlanıyorsa sizi görmemezlikten gelme umursamaz tavır takınıyorsa bilinki sizden hoşlanıyor veya etkilenmiş bunu belli etmemeye çalışıyor. (ANTİ BUG )

    Arkanızı iyi kollayın kızlar erkeklerin popolarına çok bakarlar yuvarlak ve şekilli bir poponuz varsa kızın hayallerini süslüyorsunuz demektir. (ANTİ BUG )

    yüksek bir çoğunluğunun kafasında okumayı biterene kadar her haltı yiyim sonra iş hayatında uslanır evlenirim düşüncesi vardır. (Pirtav )

    Ay içinde mutlaka 1 hafta şeytana dönerler. (HanRa )

    Kızlar her dediğini yapan kılıbık erkekleri sevmez sadece onları elinde tutmayı severler. Bir kızın size bağlanmasını istiyorsanız sert olun ve ondan kaçın. Bir nevi ona hakim olun... (beko_heko )
    Bir hata yaptığınızda direk size söylemezler. Fakat hiçbir şeyi unutmazlar. En ufak tartışmada yüzünüze vurmaktan çekinmezler. ( S R T )

    Regl dönemlerinde herşeye aşırı tepki verirler. Çok sakinken bir anda celallenebilirler. Nedeni hormonal değişikliktir. (mormic )

    Eğer bir kıza değer vermezseniz, kız, sizden etkilenecek ve sürekli etrafınızda olmaya bakacaktır. Asla bir kıza gereğinden fazla değer vermeyin. Böylelikle acı çeken değil, çektiren taraf olursunuz. (The Elder Scrolls )

    + Olaraktan bir kıza asla her şeyinizi anlatmayın. Gizemli olun, kızlar sizi merak etsinler. Yani onlara ufak sürprizler yapın. ( The Elder Scrolls )

    Kadınlar bindiği dalı kesmez (CMYLMZ) (beyazçikolata )

    Erkekler gibi sevdiklerini sanmayın sakın. Kadınlar erkekler gibi duygusal değillerdir. Onlar için her şey rakamlardan ibaret. Herhangi bir konuda çıkarlarına uygun iseniz kalbinde yeriniz var demektir. Eğer bu durumu koruyamazsanız kaybedersiniz. ( Treth )

    Kızlar o kadar sinsidir ki senin iyiliğini düşünüyor sanarsın fakat o seni sadece kendini tatmin etmek için kullanır. (DehşetBişey )

    Ayrıca kızlar kendilerini yalnız ve mutsuz hissettiklerinde tutunacak bir dal ararlar.Bu oyuna gelmeyin.Size yakınlık gösterip ilgi bekliyor fakat ilgi göstermiyor ise ondan olabileceğine uzaklaşın. (DehşetBişey )

    Kızların bir kısmıda güzelce konuşur gülümser aşk anlamında yeşil ışıkları yakar sonra bir teklif edersin aranız soğuyuverir kız kabul etmez tüm ilişkiyi kesersiniz. (melizcia )
    *amaç= sizi kafaya almak, yani ona her konuda yardımcı olmanızı sağlamak. bazısı bu ayarı çok verir ve sizdede bişeyler varsa sizi kendine körkütük aşık ettirir.

    Çıkmaya başlama aşamasında sakın "senden hoşlanıyorum" gibi cümleler kullanmayın. Hatta öyle bir erteleyinki artık demenizi beklesin yada ilk söyleyen o olsun. Bu tarz cümleler onlar için zafer gibi birşey sayılıyor heralde bunu duyduktan sonra zaten çocuk elimdeymiş gibi düşüncelere kapılıyorlar. (K4JM3R4N1ST )

    Karı milleti menfaati varsa evet cevabı verir. alışveriş hastaliktir onlar için. Cinselliği yaptırım aracı olarak kullanan başka bi canlı yoktur. (mtnkrsln)

    Kızlar size acı veriyorsa , ilişkinizi kesin , onlarla konuşup onlar yüzünden acı çektiginizi , onsuz yapamadığınızı söylerseniz , bir şekilde kendilerini aklarlar , sizi inandırırlar. (_Sniper )
    Ayrıca kadınlar yaratılış gereği,aşka aşıktır,erkeğe değil.Aşkı başka bir erkekte bulduğunda gözü eski sevdiğini görmez.Bu nedenle çokça kişi tarafından nankör olarak bilinir.Onun için her zaman sizden iyi birisi vardır (Görgüsüz Hayvan )

    Ilk adimi her zaman sizden beklerler. Onlar parmak ucuyla gelir sizden adim atmanizi isterler. (Mertdnc )

    Onunla ilk tanışmaya başladığınızda sırf etkilemek amacıyla aşırı iltifatlar etmeyin. ''Çok güzelsin, çok şekersin, çok tatlısın, dünyanın 8. harikasısın'' gibi lafları kızlar itici buluyo tanışma evresinde ve yalan söylediğinizi, sırf onu elde edebilmek için bu tür yapmacık iltifatlar ettiğinizi anında hissediyolar. Yapmayın komik duruma düşmeyin kızıda uzaklaştırmayın kendinizden. İltifat edeceksenizde hafif iltifatlar edin (üstündeki giysi yakışmış vs. gibi ) (Dark Territory )

    Net olun ! Telefon numarası istemek için bahaneye gerek yok . Telefon numaranı verir misin ? Hepsi bu . (wheaston )

    biri sizden hoslaniyorsa, eli ile surekli saci ile oynar. (Turk-Engineer )

    Kızlar gerçek sevgiyi istemezler. Onlar için mutlak doğru; sizin, onlar için neyi yapıp yapamayacağınızdır. (iloveyouhagi)

    Kızlar gülü güzel koktuğu için değil, üzerindeki dikenlerin acısını yaşadıkları için severler. Acı çekmekten haz alan tek canlı, insanoğlunun XX kromozumlu halidir. (iloveyouhagi)

    Erkekler ve kızlar arasında bir çok fark vardır. Ancak en belirgin olanı; biz bir şeye sahip olmak için her şeyi, onlar ise her şeye sahip olmak için bir şeyi feda ederler. (iloveyouhagi)

    Zamanın doğrusal bir çizgide tek yöne gittiği kuramı tamamen yanlıştır. Erkekler zamanı ileriye doğru, kızlar ise geriye doğru yaşarlar. (iloveyouhagi)

    Kızlar; gücü, fiziği ve cüzdanı kuvvetli erkekleri sever. Ama hafızası kuvvetli olan erkekleri daha çok severler, çünkü onlar özel günlerin hiçbirini unutmaz. (iloveyouhagi)

    İnsan metabolizması; gözyaşının oluşumu ve akması için toplamda 5 saniyeye ihtiyaç duyar. Ancak bu süre kızlarda 2 saniyenin altına iner, çünkü onların gözyaşı torbaları her daim doludur. (iloveyouhagi)

    Bir kıza gerçek anlamda sahip olmak için bedenine değil kalbine dokunmanız gerekir. Kalbine dokunduğunuz kızın ruhu da arkadan sizi takip eder. (iloveyouhagi)

    Reddetmek büyük bir hazdır. Kızlar yalnızca bu hazzı yaşamak için bile sevdiği bir erkeğe "seninle çok iyi arkadaşız" cümlesini kurabilir. (iloveyouhagi)

    Kızlara hiçbir sırrınızı açıklamanıza gerek yok, onlar bilmesi gereken her şeyi bilir. Fazladan söyleyeceğiniz her cümle, bir kızla futbol muhabbeti yapmanızdan öteye geçmez. (iloveyouhagi)

    Kadınlar sevmedikleri ama kaybetmek istemedikleri erkekleri; hep şakayla karışık red ederler.. (babayorgun65)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Akif Ersoy -- 30 Eylül 2012; 20:50:57 >







  • takip...

    Ekleme:Kızlar kendilerini güldüren erkeklerden hoşlanmazlar hoşlandıkları erkeklere gülerler...
  • Haklısın takipteyim
  • 5- siz konuştukça yürüdükçe davranızlarınızla sizi analiz ediyorlar.



    Analiz edecek kadar beyin varsa sabaha kadar konuşur ve yürürüm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sanalkorsan88

    takip...

    Ekleme:Kızlar kendilerini güldüren erkeklerden hoşlanmazlar hoşlandıkları erkeklere gülerler...

    haftalardır gördüğüm en mantıklı cümle. ya da bana öyle geldi , eyvallah dostum
  • up up rezerve

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3. Madde dogruysa cok iyi napmaliyim boyle bi durumda gecen sene denedim bi kere oda utangacti falan hayir da demedi yemek teklif ettim arkadaslarimla yiycem sozum var dedi dedi. O gunden bu yana bir birimize bakmiyoruz ama ben kizin en iyi arkadaslarinin hepsiyle dost oldum iclerinden bi kaci beni kesiyor ama brnde onlari kesiyorum o yemek davet ettigim kizin onunde sonra bi anda ona bakiyorum hemen gozu kaciriyor napmaliyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sanalkorsan88

    takip...

    Ekleme:Kızlar kendilerini güldüren erkeklerden hoşlanmazlar hoşlandıkları erkeklere gülerler...

    Nasıl yani hocam, tanıdığım kızların çoğu bana güler yüzlü yaklaşıyor
  • Editlicem burayı :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızların bazıları giyiminiz , tipiniz ve konuşmanız belli bir standartın üstünde olsa bile sizi tercih etmeyip "ay berkecan'a ders notlarını verdim bana mersi dedi kızz inanabiliyo musuuunn aradığım erkeği buldum .d .d" şeklinde garip seçimleri olabiliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Pisagor-

    quote:

    Orijinalden alıntı: sanalkorsan88

    takip...

    Ekleme:Kızlar kendilerini güldüren erkeklerden hoşlanmazlar hoşlandıkları erkeklere gülerler...

    Nasıl yani hocam, tanıdığım kızların çoğu bana güler yüzlü yaklaşıyor

    güler yüz ayrı birşey kahkaha atmak ayrı bişey
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Pisagor-

    quote:

    Orijinalden alıntı: sanalkorsan88

    takip...

    Ekleme:Kızlar kendilerini güldüren erkeklerden hoşlanmazlar hoşlandıkları erkeklere gülerler...

    Nasıl yani hocam, tanıdığım kızların çoğu bana güler yüzlü yaklaşıyor

    öyle değil espirilere gülme olayından bahsediyorum yoksa sana marketteki kasiyerde gülümsüyor
  • Hepsi egosunun kölesi olmuş %100'ü. Davranışlarıda hep egolarını tatmin etmeye yöneliktir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duygusal-adam -- 25 Eylül 2012; 22:42:14 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Pisagor-

    quote:

    Orijinalden alıntı: DepremDede

    quote:

    Orijinalden alıntı: -Pisagor-

    quote:

    Orijinalden alıntı: sanalkorsan88

    takip...

    Ekleme:Kızlar kendilerini güldüren erkeklerden hoşlanmazlar hoşlandıkları erkeklere gülerler...

    Nasıl yani hocam, tanıdığım kızların çoğu bana güler yüzlü yaklaşıyor

    güler yüz ayrı birşey kahkaha atmak ayrı bişey

    Hocam hangi kız durup dururken olur olmadık yerlerde gelip ha-ha-ha-ha-hayt nabeer inaaanç der

    mesela espri yaptğında sadece o gülüyorsa ya da abartıyorsa işte o kesindir




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sanalkorsan88

    takip...

    Ekleme:Kızlar kendilerini güldüren erkeklerden hoşlanmazlar hoşlandıkları erkeklere gülerler...

    Bence bu çağın tespiti denebilir hemen kendine wikipedia'ada bölüm aç özlü söz diye gir değerlenir bu söz gerçekten ibretlik bir söz ve tespit... çok doğru...
  • Sevdikleri erkekler dışında tüm erkeklerle çok rahat konuşurlar.
  • up ve rezerve diyelim. ekleme yapıldıkça bu konu tutar zannımca
  • ulan başlangıçta anadolu lisesine puanım yeterken meslek lisesine gittiğim için üzülüyordum, hiç kız yok diye hayıflanıyordum, şimdi iyi ki yokmuş diyorum hepsi şeytan yahu.Salağa yatıyorlar ama hepsi tilki gibi vallahi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7. maddeden yüzlerce ders çıkarmayı bi çok erkek zamanla öğrenecek.
    yapmıyomu dediğini çekeceksin restini işine gelirse.seviyorum felan yalan gün geçtikçe daha çok yük bindirir sana bu olay.
  • Kızlar sevdikleri erkeklerle çok konuşmazlar. Sadece onları uzaktan kontrol ederler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.