Şimdi Ara

KIZLAR ERKEKLERİN NESİNE AŞIK OLURLAR konusuna CEVAP !!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
3
Favori
1.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar konunun hepsini okudum size kendi hayatımı anlatayım sizde kendi kendinize bi düşünün bakalım .............

ben eskiden çok ağır asosyal birisiydim hemde fazla fazla... lisedeyken çirkin sakalsız çocuksu biriydim.... ve hiç sevgilim olmadı ..
    sonra lise bitti ardından KIZLAR BANA BAKARMI SSLİ diye bi konu açtım lise bittikten hemen sonra.. yavaş yavaş beni dh düzeltti üstümü başımı saçımı sakalımı falan derken bi kızla konuşmaya başladım ama şansıma geldi.yani ben aramadım gerçi orda aramadı..sadece haftada 1-2 kez konuşuyoduk o kadar.ama sonra huyum hoşuan gitti onunda hoşuna gitmiş huylarım çünkü artık her hafta konuşmak istiyodu O .. kendisi kapalı hanımcık bi kızdı ..ve ben ilk konuştuğum zaman elim ağayım titriyodu falan ve ben abartmıyorum ÇOK SAFTIM HEMDE HER KONUDAAA... HİÇBİR FIRLAMALIĞIM YOKTUU KESİNLİKLE..bu yüzdendirki yüreğimde saf olmuştu.bu kız benim saf oluşuma yüzümdeki saf saf gülüşlere çok etkilenmiş çok ufakta olsa espiriler yapardım falan.. ama hiç kendime aşık etmek için çabalamadım... İNANIRMISIZNI SADECE KENDİM OLDUM..kız ayartmak için şekilden şekile girmedim sadece evimde nasılsam öyle doğal halimle kızın yanında hareket ettim.. ve dertlerimi açtım ona oda beni hep dinledi sonra ben onun dertlerini dinledim falan dert arkadaşı olmuştuk ve yaz tatilide bitti üniye başladım kız bana dediki benim okulum başladı babam artık hiçbir şekilde evden çıkmama telefon veya internete izin vermem.. (BABASI CAMİ HOCASI) .... sonra ben çok üzüldüm bütün hayalerim yıkıldı falan.. ve kızla her şekilde irtibatı kestik..
    AMA DAHA KIZA SENİ SEVİYORUM YADA BENİMLE ÇIKARMISIN DEMEMİŞTİM sonra ben üniversiteme başladım normal yalnız hayatıma döndümm :)

aradan 1 ay geçti ve kız faceme mesaj atmışşş

SENİN Bİ DOSTUN VARDI BİLMEM HATIRLADINMI DEMİŞ.ama facesini gene dondurmuş. sonra ben kendi duvarıma yazdım SENİ NASIL UNUTABİLİRİMKİ DİYE :) .sonra oda akşam facesini tekrar açmış duvarımdaki yazıyı görmüş falan tekrar akşam uzun uzun konuştuk... kız demiş babam interneti kesmişti o yüzden ben giremedim. flan..
    oysaki kız benim varlığıma alışmış o yüzden tekrar bana mesaj atmış :) .. sonra uzun bi arkadaşlıktan sonra kızla NASIL OLDUYSA HİÇBİR ŞEKİLDE ÇIKMA TEKLİFİ ETMEDEN ÇIKMAYA BAŞLADIK YAKLAŞIK 1 YIL OLUYOR :) .. ÇOK MUTLUYUZ.................................

NOT : BENİM HUYUMDA BİRAZ FIRLAMALIK OLUŞMUŞ ÜNİVERSİTEDE YANİ GÖZÜM AÇILMIŞ :P ve bana dediki sonra eskiden çok saftı şimdi fırlamasın senin fırlama olmanı istemiyorum dedi yani kızlar ZEKALI ERKEKLERDEN HOŞLANIYOR DİYE BİRŞEY YOK.. VE KIZ BENİM DURUMUMUN İYİ OLDUĞUNUDA BİLMİYORDU..YANİ BABAMIN FABRİKASI OLDUĞUNU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haribo21 -- 15 Nisan 2013; 12:50:33 >

• aydın'ı sevdin mi

*-Carraro Sportive 225*-DH Bisiklet Severler Grubu
  • quote:

Orijinalden alıntı: MTZ BUFFER

Babanın fabrikası var ve fırlama değilsin

evet size şaka gibi gelir ama gerçektende hiç değilim..her zaman için iyi yönde düşünüyorum..birisi benim hakkımda kötü düşüyosa ve bana oyun yapıyorsa ben hemen tongaya gelebiliyom
  • adres ver filimlere taş çıkartacak entrika çevireyim

Barışı severim ama olursa işsiz kalırım.
    TONY STARK
  • senin şansına denk gelmiş öyle kız tavlanılmaz. hele saf birini hiç bir kız sevmez. bence çok düşük olasılık seni bulmuş.

kızlar daima gözü açık, kendisini koruyacagını bildiği, zeki, güçlü erkeklerden hoşlanır. Saflarla da dost olur dert ortagı gibi görür
    s7edge
    traxxas summit 1/8
  • quote:

Orijinalden alıntı: vmaskesi

haribo mu fabrikası babanın

kiramit miydi tuglamıydı neydi.

Orijinalden alıntı: silvestet

quote:

Orijinalden alıntı: vmaskesi

haribo mu fabrikası babanın

kiramit miydi tuglamıydı neydi.

blok tuğla fabrikası...www.germenciksaraytugla.com siteyi ben tasarladım..... pek olmadı ama değiştirtcem gene.
  • ben bu forumda 2011 yılından beri takılıyorum..bir sürü konum var hiçbir konumda COOL SORRY BRO değildir..hatta konularımı gezerseniz hepside çok mantılı şeylerdir...
    burası konu dışı özeldir.. konu dışı olsa tamam dicem lütfen yapmayınn lütfenn ama
  • Üniversitede aldığım tüm o psikoloji derslerini gözümün önüne getiriyorum ve yazına bakıyorum. Aslında kız bahane tüm amaç o lafı BABAMIN FABRİKASI VAR kelimesine getirmekti. Tamam maddi durumumuz iyi dersinde BABAMIN FABRİKASI var niyetini belli etti hadi güle güle

Sen ne kadar iyi olursan ol şutu yersin.
    Kadınlar iyi çocuklarla evlenmek isterler ama kötü çocuklara aşık olur onlarla birlikte gezerler.
    İyi çocuk olmak sıkıcıdır kötü çocuk olmak heyacan vericidir kadınlara.
    Diyelim ki es kaza iyi çocuk oldun bir kız da seninle ilgilendi.
    Sevgili oldunuz.
    Kızın her dediğini yapman iyi çocukluğa işaret olup zamanla bu durum karşı tarafta senin hakkında ezik biri düşüncesini oluşturur.
    Unutma.
    Seversen sklrsn
    Skrsn sevilirsin.
    Kötü olacaksın.
    Yeri geldiğinde hayır diyeceksin, yeri geldiğinde ağlatacaksın.
    İyi çocuk olmak düz bir çizgide gitmektir, önemli olan iniş ve çıkışlar olmasıdır.
    Kızların hayatına bu inişler çıkışlar renk katar.
    Tecrübe.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Marslı Adam

şaka mı sen o tiple kız bulduysan şuan boğaziçine doğru gidiyorum

nasıl olur lan yok abi olmaz o kız değildir iyi bak

kız kız niye ne varmış halimde yaw halla halla kafama göre birini buldum işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

senin şansına denk gelmiş öyle kız tavlanılmaz. hele saf birini hiç bir kız sevmez. bence çok düşük olasılık seni bulmuş.

kızlar daima gözü açık, kendisini koruyacagını bildiği, zeki, güçlü erkeklerden hoşlanır. Saflarla da dost olur dert ortagı gibi görür

iyide ben o yazdıklarının tam tersiyim :( peki bu kız bana nası aşık olmuştu... yaw son dakka içime kurt düşürmeyin..ben zaten 53 kiloyum zayıfım zeki hiç değilim.gözüm hiç açık değil zaten fırlama olmadığımıda söylemiştim...
    ve bi kaç hafta öncede bi konu açmıştım... her hafta birileri benim sevgilime çıkma teklif ediyo dershanede falan erkekler geliyomuş yanına .çok sinir olduğumu söyledim.
    bence bu kız beni seviyodur

• Olur oyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH AHMET KAYA HAYRAN KLUBÜ
    Adam beni görünce yaşasın Türkiye diye bağırıyor , sanki ben uzaydan gelmişim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.