Şimdi Ara

Kızlar bize hiç bakmıyor ve bakmayacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
2
Favori
3.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Önder

Bakar bakar rahat ol kasma, yaş 30 olsun bak o zaman neler diyeceksin
    O zaman da yaş 30 oldu elime kız eli değmedi diyecem ne diyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tip değil ağzin laf yapmiyor.

• Arz talep dengesi yada dengesizliği ile alakalı bir durum bu... Ekonomi konusunda olduğu gibi otomobil fiyatları ve kız-erkek ilişkilerinde aynı denge durumu vardır

İnsanlar bunu anlamıyor ne kadar anlatsakta hep kolayca bir formül veya hayattan yada bir yerden torpil istiyor

kadın -erkek dengesizliği ülkemizde çok fazla bunun bir çok nedeni var.

* Kadınlar üniversiteye daha fazla gidiyor artık ve bu cinsel ilişki ile evlilik yaşını yükseltiyor . Kızların %10u cinsel ilişki yaşıyor desek evlenmeden önce %90 u evleninceye kadar bekliyor. ortalama evlilik yaşı 25 desek 40-45 yaş sonrası da kadınların geriye gidiş dönemi olsa yaklaşık 20 yıl kadınların cinsellik dönemi diyebiliriz Oysa erkeklerin cinsellik dönemi 40-50 yıldan aşağı değildir .Bu durumda 20/50 arz-talep dengesi %40 oluyor

** Sadece bu değil kadınlar ebeveyn maaşı alabiliyor ömür boyu .Bu durum kadınların aldığı maaştan 3-5 kat fazla geliri olmayan erkekleri elemesine neden oluyor

***Dul ve boşanmış kadınlar yine maaş alıyor bu maaşı kaybetmemek için ilişkiye kapalı konumda oluyorlar

Sonuçta arz-talep dengesi aslında %40 bile değil %20 civarıdır

Arz talep dengesini sağlamak için yasaların değişmesi gerekir .Mesela ebeveyn, dul ve nafaka maaşlarına yaş ve süre sınırı getirilebilir . Kadınlara belli yaştan(mesela 28) sonra evlenmediğinde vergi konabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 22 Şubat 2020; 6:2:29 >

• Tipsizsen, kısaysan, fakirsen; seni sen olduğun için seven ve kabul eden bir sevgilin olmayacak hiçbir zaman. Sevgilinin olup olmaması karakterinle kişiliğinle ilgili bir şey değil. "Kızın hayalini kurduğu bir yüze sahip misin?" bütün mesele bu aslında.

• quote:

Orijinalden alıntı: RevengeRain

Anladım hocam.

Aşk; anksiyete, sosyal fobi, OKB gibi bir psikolojik rahatsızlıktan başka bir şey değil.

Birine hormonların seni aşırı bağlar, onun için hayattan izole olursun, ağlarsın(bu rahatsızlığın en üst seviyelerinde oluyor) ama ortalama 4-5 ay sonra o kişinin adını bile hatırlamazsın.

Sonra aynı hisleri başka birinde yine yaşarsın. Aşk denen şey, belli bir süreli yoğun sahip olma isteğinden başka bir şey değil.

Alıntıları Göster
    Hocam eski sevgilime karşı bu durumların hepsini yaşadım ama kızlar bu durumları yaşamıyor sevgili de olsa sevsede sebebi ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: Keira-

Tipsizsen, kısaysan, fakirsen; seni sen olduğun için seven ve kabul eden bir sevgilin olmayacak hiçbir zaman. Sevgilinin olup olmaması karakterinle kişiliğinle ilgili bir şey değil. "Kızın hayalini kurduğu bir yüze sahip misin?" bütün mesele bu aslında.
    Kızlar kaslı bir vucuttan etkilenirmi keira hocam yoksa tipemi bakarlar

• Emin ol kas bir işe yaramıyor kız konusunda. Erkeklerin dikkatini çekersin o ayrı ama kızlarda işe yaramıyor.

1 yıl boyunca vücut çalışıp gözle görülür derecede kas yaptım ama hayatımda değişen bir şey olmadı. En ufak bir sinyal dahi alamadım herhangi bir kızdan. Kas şöyle işe yarar, yakışıklısındır, insanın senin yüzüne baktıkça bakası gelir, kas yaparsın bu da bir ekstra olur senin için. Kası supplemente benzetebilirsin aslında. Nasıl supplementler tek başına bir işe yaramıyorsa, kızlar konusunda da sadece kas bir işe yaramaz.

Spor yaparken en önemli ana faktör beslenme düzeninse, kızlar konusunda da yakışıklılığındır.

Tipsiz ve kaslı olmak çatısız eve benzer. Kızlar çatılı evi mi tercih eder çatısız evi mi, sen söyle istersen? Yine tercih edilen bir erkek olmaz yani kas yapsa da. Hatta kas yapınca itici bile durabilir üzerinde. Bu da daha da bi ezik, creepy gözükmeni sağlar. Abartmamak lazım kas olayını bu yüzden.

Bütün iş tipinde bitiyor (yüz).

Yapabiliyorsanız yüz bölgeniz üzerinde bir şeyler yapın. Sadece yüz bakım kremi ve nemlendirici kulllansanız bile senelerce uğraşıp yapacağınız kas kütlesinden daha çok fayda görürsünüz kızlar konusunda.

• quote:

Emin ol kas bir işe yaramıyor kız konusunda. Erkeklerin dikkatini çekersin o ayrı ama kızlarda işe yaramıyor.

1 yıl boyunca vücut çalışıp gözle görülür derecede kas yaptım ama hayatımda değişen bir şey olmadı. En ufak bir sinyal dahi alamadım herhangi bir kızdan. Kas şöyle işe yarar, yakışıklısındır, insanın senin yüzüne baktıkça bakası gelir, kas yaparsın bu da bir ekstra olur senin için. Kası supplemente benzetebilirsin aslında. Nasıl supplementler tek başına bir işe yaramıyorsa, kızlar konusunda da sadece kas bir işe yaramaz.

Spor yaparken en önemli ana faktör beslenme düzeninse, kızlar konusunda da yakışıklılığındır.

Tipsiz ve kaslı olmak çatısız eve benzer. Kızlar çatılı evi mi tercih eder çatısız evi mi, sen söyle istersen? Yine tercih edilen bir erkek olmaz yani kas yapsa da. Hatta kas yapınca itici bile durabilir üzerinde. Bu da daha da bi ezik, creepy gözükmeni sağlar. Abartmamak lazım kas olayını bu yüzden.

Bütün iş tipinde bitiyor (yüz).

Yapabiliyorsanız yüz bölgeniz üzerinde bir şeyler yapın. Sadece yüz bakım kremi ve nemlendirici kulllansanız bile senelerce uğraşıp yapacağınız kas kütlesinden daha çok fayda görürsünüz kızlar konusunda.
    Keira hocam benim bugüne kadar sevgililerim oldu baya Bi yani durumum aslında okadar da vahim değil ama sosyal medyada sürekli ret yiyorum sebebi nedir sence reelde gayet beğenen kızlar sosyal medyada ret atıyor? saçlarıma bakmaya çalışıyorum özellikle uzatıyorum saçlar da önemli dimi uzun saç kullanıcam artık saçları dökmemek lazım kızlar saçada bakıyor bence örnek can yaman adamın uzun saç kısa saç haline bak

• quote:

Orijinalden alıntı: Tek_Kisilik_Muhalefet

Arz talep dengesi yada dengesizliği ile alakalı bir durum bu... Ekonomi konusunda olduğu gibi otomobil fiyatları ve kız-erkek ilişkilerinde aynı denge durumu vardır

İnsanlar bunu anlamıyor ne kadar anlatsakta hep kolayca bir formül veya hayattan yada bir yerden torpil istiyor

kadın -erkek dengesizliği ülkemizde çok fazla bunun bir çok nedeni var.

* Kadınlar üniversiteye daha fazla gidiyor artık ve bu cinsel ilişki ile evlilik yaşını yükseltiyor . Kızların %10u cinsel ilişki yaşıyor desek evlenmeden önce %90 u evleninceye kadar bekliyor. ortalama evlilik yaşı 25 desek 40-45 yaş sonrası da kadınların geriye gidiş dönemi olsa yaklaşık 20 yıl kadınların cinsellik dönemi diyebiliriz Oysa erkeklerin cinsellik dönemi 40-50 yıldan aşağı değildir .Bu durumda 20/50 arz-talep dengesi %40 oluyor

** Sadece bu değil kadınlar ebeveyn maaşı alabiliyor ömür boyu .Bu durum kadınların aldığı maaştan 3-5 kat fazla geliri olmayan erkekleri elemesine neden oluyor

***Dul ve boşanmış kadınlar yine maaş alıyor bu maaşı kaybetmemek için ilişkiye kapalı konumda oluyorlar

Sonuçta arz-talep dengesi aslında %40 bile değil %20 civarıdır

Arz talep dengesini sağlamak için yasaların değişmesi gerekir .Mesela ebeveyn, dul ve nafaka maaşlarına yaş ve süre sınırı getirilebilir . Kadınlara belli yaştan(mesela 28) sonra evlenmediğinde vergi konabilir
    Hocam dengesizlik var evet bu doğru ama olay şundan ibaret ortada bir ürün var ( güzel bir kız) yaklaşık okuldan 5 kişi sokaktan 5 kişi ve 2-3 adet eski sevgilisi bu kızı elde etmek için yoğun bir çaba ve uğraş içinde yani Bi kıza talip olduğumuz da yaklaşık 10 kişi arasından bir seçime tabi tutuluyoruz bu korkunç Bi rakam ve bu olaylar gerçek dün çok güzel kızla tanıştım tam mesajlaşıyoruz tanışmaya başladık aksam Bi mesaj attı ben eski sevgilimle barıştım artık senle konuşamam diye çocuk yanına gelmiş bunun bırakmıyor kızda doğal olarak onu seçiyor Bi kadın için 10-15 erkeğin savaştığı Bi döneme denk geldik fakat İstanbul İzmir gibi metropollerde bu savaş daha kısıtlı çünkü büyük bir kız nufus var Ürün çok fazla ve bu ürün kendini satmak zorunda 20 milyonluk bir İstanbul şehrinde binlerce yalnız kız var üstüne düşülmeyen ben 1.5 milyonluk bir Anadolu şehribdeyim burda kız çok evet ama 15 erkekle yarışıyorsun fakat İstanbul izmirde bu savaşı daha rahat kazanabileceğimi düşünüyorum

• Profilinde elit (kaliteli) fotoların olması gerekiyor. Kız senin profilindeki fotoğraflara baktığında bu çocukta iş var demesi gerekiyor seninle mesajlaşmaya başlaması için. Saçını uzatınca yakışıyorsa uzat bence ama etrafındaki insanlara da arada bir sor saçım nasıl duruyor diye, insanların da fikirlerine kulak ver. Öyle hoppadana bir ünlünün teki saç uzatınca yakışıyor diye sende de aynısı olacak diye bir şey yok sonuçta.

Benim şu forumda dikkatimi en çok çeken kişilerden bir tanesi oldun YasinJR10. Sevgililerim oldu diyorsun ama burada konu dışında liselilerden tavsiye istiyorsun. Hatırlıyorum seni, hep tavsiye istiyordun kız konularında. Zaten sevgilin olduysa senin tavsiye alan değil tavsiye veren kişi olman gerekirdi bence. O sevgiliyi sen kendin uğraşarak mı yaptın yoksa arkadaşların mı ayarladı? Sen bulduysan zaten ne yapman gerektiğini artık biliyor olman lazımdı şu anda. Çok eskiden mi oldu sevgilin? Kızlarla konuşmayı mı unuttun noldu?

• quote:

Profilinde elit (kaliteli) fotoların olması gerekiyor. Kız senin profilindeki fotoğraflara baktığında bu çocukta iş var demesi gerekiyor seninle mesajlaşmaya başlaması için. Saçını uzatınca yakışıyorsa uzat bence ama etrafındaki insanlara da arada bir sor saçım nasıl duruyor diye, insanların da fikirlerine kulak ver. Öyle hoppadana bir ünlünün teki saç uzatınca yakışıyor diye sende de aynısı olacak diye bir şey yok sonuçta.

Benim şu forumda dikkatimi en çok çeken kişilerden bir tanesi oldun YasinJR10. Sevgililerim oldu diyorsun ama burada konu dışında liselilerden tavsiye istiyorsun. Hatırlıyorum seni, hep tavsiye istiyordun kız konularında. Zaten sevgilin olduysa senin tavsiye alan değil tavsiye veren kişi olman gerekirdi bence. O sevgiliyi sen kendin uğraşarak mı yaptın yoksa arkadaşların mı ayarladı? Sen bulduysan zaten ne yapman gerektiğini artık biliyor olman lazımdı şu anda. Çok eskiden mi oldu sevgilin? Kızlarla konuşmayı mı unuttun noldu?
    hocam sevgilim den ayrılalı 1-2 hafta felan oluyor yaklaşık 1 yıldır sıkıntılı bi ilişkim vardı

onun öncesinde yine sevgilim vardı

onun öncesinde yine 1 senelik bir ilişkim vardı

fakat çabalarımın emeklerimin karşılığını asla alamıyorum bu forumda kız bulamıyorum diye ağlayan tipler 1 kızla bile konuşmayı denemeyen adamlar bense bu kadar emeğimin karşılığında 1-2 tane kız anca bulabildim benim şuanda bu tip ve çabamla belki 10-15 tane aynı anda kızla konuşmam gerekiyordu 10 ayda yaklaşık 1200 kıza mesaj göndermişim düşün ama işte sosyal medya tamamen ordaki fotolarının kalitesine tarzına bakıyo

demek istediğim şey şu kız nasıl tavlanır biliyorum 10 larcasını tavladım onlarca sevgilim oldu ama emeklerimin karşılığının 10 da 1 ini alamıyorum şuan yalnızım mesela sadece tipsiz çirkin kızlar cevap veriyo en alt klasmandan cevap alabiliyorum yani

ben sorunumun üzerimde uğursuzluk tarzı bi durum olduğuna inanıyorum sen ne düşünüyorsun

• quote:

Kızlar PASTA değildir kızlar pasta üzerindeki ÇİLEKLERDİR.

Çilekleri değil PASTAYI hedefle. GÜÇLENMEYİ hedefle, PARAYI hedefle, BAŞARIYI hedefle. 40'ından sonra PÜRÜZSÜZLÜĞÜNÜN %80'ini kaybedecek, her ay kanayan bir VARLIĞI hedefleme.

Zaten PASTAYA ulaşsan muhtemelen ÇİLEKLER de üzerinde olacak ha yine mi olmadı?? Cinsel açlıktan kırılıyor musun?? ESKORTA git.

İlla AŞK mı istiyorsun, en büyük hedefin bir başka varlığa kendini beğendirebilmek mi?? Kabul et ya da reddet ama AŞK diye bir şey hiçbir zaman olmadı.

21. yüzyılın uyduruk PERİ masallarından korunmak ilk önceliklerinizden olmalı.
    Hocam NEDEN her 3 kelimenizden birini BÖYLE yazıyorsunuz
  • RevengeRain kullanıcısına yanıt
    laflara bak sanarsın wolf of wall street gelmiş

sie
  • Ya ben daha önce de demiştim bu boş felsefe kasıyor her yere.
  • Benim durum biraz değişik ya. Ben İnsanlardan genel olarak çekiniyorum (Sosyal fobi) Acaba genel olarak çekindiğim için; sadece kızlardan çekinen kişilerden daha mı avantajlıyım bilmiyorum. Yani sosyal fobi olmasa belkide kızlarla gayet anlaşan bi tipimdir, bu durumun ne olduğundan emin değilim hiç.

Ben küçüklükten beri evcilim. Millet sokakta top oynardı; ben oynamazdım.

Dışarı çıkmadığım için kız görmüyorum, öyle tipsiz de o yüzden gelmiyolar gibi bi durum yok. Ben uzak kalıyorum. Uzak olmak istemiyorum ama uzağım işte. Şimdi yaş 20 oldu, kızları sadece TV'de, Internette gördüğüm kadarıyla tanıyorum.

Sevgili olma konusunda da hazır hissetmiyorum. Benim iş bulup çalışmam, daha sonra kendime çeki düzen vermem lazım. Paskaldak halimle kızı n'apayım öyle değil mi?

Ama ben de umutsuzluk yok ya. Paskaldak halimle bile gayet giderim var. Para olsa, spora gider kiloda alırım, toplarım kendimi.

Benim umutsuz olduğum tek şey bi iş bulup çalışmak. İş isteyemeyecek kadar çekiniyorum. İşi bulsam dahi yapamama korkusu var. İş anında elim ayağıma dolaşıyor vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarı Bıyık -- 22 Şubat 2020; 11:3:39 >

• Kızları öyle çok gözünde büyütme bence. Çoğu hiç çekilmiyor bile. Saçma salak tripler, düşünceler, fesatlıklar... Çoğunun da tek bildiği şey dedikodu. İki sohbet edeyim dersin konuyu değiştirip dedikodu yapmaya başlarlar. Keşke bir iki kıza bakıp bu yorumu yapıyor olsaydım. Ama gerçekten nerdeyse hepsi böyle. Kafa dengi olan kız bulmak çok zor. İlişkilerim bu nedenle hep kısa sürdü. Eğer kafa yapıma uyan ve sadece hafif, çok göze batmayan kız bulsam bırakmam. Kız arkadaş bulmak için sosyalleşmeye bak. Eğer amacın birlikte olmak ise dış görünüşüne önem ver ve sık sık kızlarla iletişim kurup içindeki utangaçlığı yen. Özgüven olmadan bi kızla seks yapabilmek inkansıza yakın. Ayrıca her isteriğin kızla da seks yapamazsın bunu da kafana sok. Ha bana soracak olursan cinselliği düşünmeden kızlara yürü, mutlu olacağın birini bulmaya çalış. Gerçekten sevebildiğin, yanında mutlu olduğun kızı öpmek ve sarılmak bile seni seksten daha çok mutlu edecektir.

Yukarda bi arkadaş kendine önem ver, güçlenmeyi hedefle demiş. Bu arkadaşı dinle, dediklerini yabana atma sakın.

• dcq.234 D kullanıcısına yanıt
    Eline annenden başka kadın dokunmamışsa kolay olmuyor

• quote:

Bıktım artık bunların acısını çavuştan çıkarmaktan.

Çavuşu tokatlamayı bırakıp biraz hayata odaklanmalısın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şu çavuşu tokatlama tabirini kim ürettiyse acayip komik geliyo bana :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kızlar PASTA değildir kızlar pasta üzerindeki ÇİLEKLERDİR.

Çilekleri değil PASTAYI hedefle. GÜÇLENMEYİ hedefle, PARAYI hedefle, BAŞARIYI hedefle. 40'ından sonra PÜRÜZSÜZLÜĞÜNÜN %80'ini kaybedecek, her ay kanayan bir VARLIĞI hedefleme.

Zaten PASTAYA ulaşsan muhtemelen ÇİLEKLER de üzerinde olacak ha yine mi olmadı?? Cinsel açlıktan kırılıyor musun?? ESKORTA git.

İlla AŞK mı istiyorsun, en büyük hedefin bir başka varlığa kendini beğendirebilmek mi?? Kabul et ya da reddet ama AŞK diye bir şey hiçbir zaman olmadı.

21. yüzyılın uyduruk PERİ masallarından korunmak ilk önceliklerinizden olmalı.
    Yüzyılın en boş mesajı net.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.