Şimdi Ara

Kızlar bize hiç bakmıyor ve bakmayacak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
3.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bence senin eski sevgililerin seni belli bir özelliğinden dolayı tercih etti ama bu özelliğin yakışıklı olman değil büyük ihtimalle. Bilmiyorum konuşkan mısın, boyun mu uzun, güzel espriler mi yaparsın? Eski sevgililerin seni büyük ihtimalle yakışıklılık harici başka bir özelliğiden dolayı tercih etti ve sevgili oldu seninle. Bu özelliğin neyse ondan hoşlanan kızları arayıp bulmalısın. Yani önüne gelen kıza yaz (hoşlandıklarına tabii) ve yeşil ışık yakan kızlarla yoluna devam et.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yıllardır diyorum ki artık boşver şu zamana kadar hiç olmadı daha da olmaz. Düşünme diyorum artık kendime. Kabullen diyorum. Sap geldin sap gideceksin diyorum. Aslında böyle yaparak sitem etmeye çalışıyorum madem hiç sevgi görmedim şu güne kadar yalnız geberip gideyim diyorum.

Ama işte sonra kabullenemiyorum. Hani çocukken bir şeyi çok istersiniz de aileniz almaz kendiniz çok güçsüz hissedersiniz hiç bir şey yapamazsınız içinize atarsınız ve silkelenerek ağlarsınız ha işte öyle bi duygu geliyo. Güçsüzlük hissi çok kötü. Umutlarında ölüyor ama kabullenmek zor geliyor. İki ucu moklu değnek gibi bişe sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sarı Bıyık

Benim durum biraz değişik ya. Ben İnsanlardan genel olarak çekiniyorum (Sosyal fobi) Acaba genel olarak çekindiğim için; sadece kızlardan çekinen kişilerden daha mı avantajlıyım bilmiyorum. Yani sosyal fobi olmasa belkide kızlarla gayet anlaşan bi tipimdir, bu durumun ne olduğundan emin değilim hiç.

Ben küçüklükten beri evcilim. Millet sokakta top oynardı; ben oynamazdım.

Dışarı çıkmadığım için kız görmüyorum, öyle tipsiz de o yüzden gelmiyolar gibi bi durum yok. Ben uzak kalıyorum. Uzak olmak istemiyorum ama uzağım işte. Şimdi yaş 20 oldu, kızları sadece TV'de, Internette gördüğüm kadarıyla tanıyorum.

Sevgili olma konusunda da hazır hissetmiyorum. Benim iş bulup çalışmam, daha sonra kendime çeki düzen vermem lazım. Paskaldak halimle kızı n'apayım öyle değil mi?

Ama ben de umutsuzluk yok ya. Paskaldak halimle bile gayet giderim var. Para olsa, spora gider kiloda alırım, toplarım kendimi.

Benim umutsuz olduğum tek şey bi iş bulup çalışmak. İş isteyemeyecek kadar çekiniyorum. İşi bulsam dahi yapamama korkusu var. İş anında elim ayağıma dolaşıyor vs.
    Hocam benzer durumlar yaşıyoruz. Umarım ikimizin de istediğimiz gibi bir hayatımız olur. Yolumuz açık olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 4-5 senedir yabancılara yöneldim türk kızlarına harcadığımız zamana yazık tabi maddi imkan şart uluslarası için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliss -- 23 Şubat 2020; 16:46:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevengeRain

Kızlar PASTA değildir kızlar pasta üzerindeki ÇİLEKLERDİR.

Çilekleri değil PASTAYI hedefle. GÜÇLENMEYİ hedefle, PARAYI hedefle, BAŞARIYI hedefle. 40'ından sonra PÜRÜZSÜZLÜĞÜNÜN %80'ini kaybedecek, her ay kanayan bir VARLIĞI hedefleme.

Zaten PASTAYA ulaşsan muhtemelen ÇİLEKLER de üzerinde olacak ha yine mi olmadı?? Cinsel açlıktan kırılıyor musun?? ESKORTA git.

İlla AŞK mı istiyorsun, en büyük hedefin bir başka varlığa kendini beğendirebilmek mi?? Kabul et ya da reddet ama AŞK diye bir şey hiçbir zaman olmadı.

21. yüzyılın uyduruk PERİ masallarından korunmak ilk önceliklerinizden olmalı.
    Aynen öyle, aşk diye bir şey yoktur ve aslında hiç de olmamıştır. Geçen dayılarımla birlikteydim, epey konusu geçti bunun, yani onların zamanında kızlarla falan konuşmak, baya baya abes bir şeymiş. Olsa olsa, merak ediyorlarmış kızları. Ama konuşamadıkları edemedikleri için kolay kolay, insanlar aşık olduklarını sanıyorlarmış, 80 lerden bahsediyorum. Hatta dedelerimizin zamanında daha fazla öyle, 50-60 lar. Şimdi isteyen istediğiyle kolayca konuşabiliyor, merak edilecek bir şey yok ki. Her şeyi bilebiliyorsun kızlarla ilgili.
    Olayın aslı ne ben açıklayayım. İnsan işte ulaşamadığı şeyleri gözünde büyütüyor. Aşk da bu işte. Mesela telefon beğeniyorsun, alınca zannediyorsun, dünyalar senin olacak. Bir daha hiç mutsuz olmayacaksın. Ama öyle değil işte. Ama cinsellik ihtiyacı var. Ruslar şey der bu konuda, kadınların evlilik için ödediği bedel seks, erkeklerin seks için ödediği bedel evliliktir. Ha ama şimdi evliliğe de ihtiyaç yok.
    Şimdi hala aşk diye bir kelimenin olmasını ranta bağlıyorum ben. Birilerinin işine geliyor aşkın olduğunu iddia etmek. Bakınız pırlanta reklamları, sevgililer günü şeyleri falan.
    Aşk diye bildiğimiz şey aslında cinsel çekimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 23 Şubat 2020; 17:2:0 >

• 20 yaşına giricem bi kızla konusmuşluğum yok dershanede bi kız var sürekli aklımda 4 aydır konuşmayı düşünüyorum hala yanına bile gidemedim özgüven yoksa yapıcak bi şey kalmıyo herhalde
  • Ağlarsanız olmaz
  • Benim tipim ortalama bir tip sayılır. Öyle aman aman bir tipim yoktur. Bende hiç sevgilim olmayacak, ne yapacağım ben düşüncesindeydim. Lisede 11. sınıfa kadar hiç sevgilim olmadı. 12. sınıfta 1 tane sevgilim oldu. 1 sene sevgili olup ayrıldık. Şuan üniversitedeyim ilk haftalarda 1 kız ayarladım. 1 hafta sonra canım sıkıldı ayrıldım. Şimdi çok sevdiğim bir kız arkadaşım var yaklaşık 2 aydır beraberiz ve gayette mutluyuz. Diyeceğim o ki asla karamsarlığa düşmeyin. Elbet bir gün sizinde yüzünüz gülecek :) Yeterki inanın.
  • Kendi adiniza konusun
    Ben halimden memnunum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 yasindayim hayatimda 1 kere oldu 2 ay surdu. 2011 deydi. baska da bir durum yok. konuyu kapatali yillar oldu. aci cekmiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oturdugun yerden ne bekliyorsun kardesim anca burda senin klonun olanların kuyruk acısını dinlersin git bişeyler yap
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.