Şimdi Ara

kızlar 1.80 altını adamdan saymıyor (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
874
Cevap
17
Favori
26.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne kadar gereksiz bir konu ve almış başını gitmiş yani ergenlerin kuruntusu başka bişey değil
  • Boyum 1.78
    Saçları dikince 1.80
    Ayakkabıyla 1.83
    Ayak uçlarında dikelince 1.90
    Kısaca ben adamım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARDANADAM34

Kızın boyu 1.65
    Hayalindeki erkek 1.90
    Beraberlik 2.00

Handikapli alir 2 diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

1.70 erkeklere acıyorum gerçekten iyiki benim boyum 1.80.1.70 boyunda olan erkekler çocuk reyonundan falan giyinir Erkek dediğin en az 1.80 olmalı.

ben 22 yaşındayım boyum 1.68 birsürüde kızla çıktım acıyorum demişsin ya kafada herşey kafada boyda deil devede de boy var yolu eşşekten takip ediyo..
  • boyum 1.76 boyum kadar kızla birllikte oldum ne alaka
  • Tek sorun kızların ne istediğini bilmemesi :D
  • soyle soyleyim size araban olcak paran olcak evin olcak
    yazlik olcak cirkin olsan o hatun senidir:D

bunlar olsa jennifer lopez adrian lima alirim ben
  • .
     kızlar 1.80 altını adamdan saymıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

.
     kızlar 1.80 altını adamdan saymıyor

Ali ağaoğlu'nun kızıydı bu sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: tnevel92

Boyum 1.78
    Saçları dikince 1.80
    Ayakkabıyla 1.83
    Ayak uçlarında dikelince 1.90
    Kısaca ben adamım

Buradakilerin mantığı da aynen seninki gibi :)
  • tüm kızlar öyle düşünecek diye birşey yok zaten bu mantığa sahip bir kız arkadaşım olmasın daha iyi . Böyle düşünen lere de söyle önce insanlığına baksın arkadaş edineceği kişinin sonra aklına mantığına.

bu arada 1.55 , 1.60 boylada çocuk gibi kalırlar .

• quote:

Orijinalden alıntı: ardaq

küçümsemek için sölemiyorum gerçekten, benim görüşlerim değil sadece gözlemlerimi aktarıyorum. bazı üniversiteli kız gruplarına sık sık kulak misafiri oldum. tipik erkeklerden konuşurlarken her iki cümleden birinde boy geçiyor gerçekten. mesela birinin fotoyu gösteriyor yakışıklıymış diyor sonra "ama boyu kısaymış yaaaa" deyip soğuyorlar. başka birinden bahsederken "boyu 1.88miş uffffff" diye öle bir sulanıyorlar ki şaşarsınız.

yani 1.80 altı kusura bakmasın onlar için 1.75 bile çok kısa. yapacak birşey yok arkadaşlar. kızlar kendini koruyan kollayan birilerini arıyor. bilinçaltlarında uzun boylular onları korur, sarar felan.... kısaca koruma tutsunlar uğraştırmasınlar işte

187 yim beni adamdan saymıyorlar napıcaz ?

• Vibrant kullanıcısına yanıt
    valla 1.75 olmak için herşeyi veririm ya internet baktım nasıl uzatılır diye zıplama vs yapın yazıyor yaklaşık 5 aydır fıtness yapıyorum her antreman çıkışı barfiks demirinde asılıyorum evde de var barfiks demiri ama zıplayacak hal kalmıyor yani gerçekten işe yarıyıcağını bilsem yaparımda üşeniyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boyle dusunen kizlari kirbaclamak istiyorum

• 1.50 1.55lik kızların 1.80lik adam istemesi çok ironik
  • siyahlee97 kullanıcısına yanıt
    Çok ayrıntılı bilgim yok ama eklemlere masaj yapma, bir seri esneme hareketleri var bildiğim kadarıyla.Barfikse asılınca ayağına ağırlık takmanda fayda getirebilir.Biliyorsundur; sabahları,henüz omurlara yük binmediğinden boy daha uzun olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roquish06

valla yalan 189 boy var tip de orta yinede uğraşıyoz ve inanın kızın boyu kısa ise sıkıntı cekiyosunuz hiç bi pozisyon uymuyor. Son dediğimi anladınız heralde

kardeşim benimde boyum 187,tip desen çevremdekiler olduğunu söylüyor çok şükür aşırı çirkin değilim ama kimse yüzüme bakmıyor bişeyi mi yanlış yapıyorum ben acaba
  • Bugün duydum kızlar biri hakkında sigara kadar çocuk diyorlardı, haber vereyim dedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rain.Man

kızlar 1.80 altını adamdan saymıyor  kızlar 1.80 altını adamdan saymıyor  kızlar 1.80 altını adamdan saymıyor  kızlar 1.80 altını adamdan saymıyor  kızlar 1.80 altını adamdan saymıyor  kızlar 1.80 altını adamdan saymıyor  kızlar 1.80 altını adamdan saymıyor  kızlar 1.80 altını adamdan saymıyor  kızlar 1.80 altını adamdan saymıyor  kızlar 1.80 altını adamdan saymıyor  kızlar 1.80 altını adamdan saymıyor  kızlar 1.80 altını adamdan saymıyor  kızlar 1.80 altını adamdan saymıyor  kızlar 1.80 altını adamdan saymıyor  kızlar 1.80 altını adamdan saymıyor  kızlar 1.80 altını adamdan saymıyor  kızlar 1.80 altını adamdan saymıyor  kızlar 1.80 altını adamdan saymıyor  kızlar 1.80 altını adamdan saymıyor  kızlar 1.80 altını adamdan saymıyor  kızlar 1.80 altını adamdan saymıyor  kızlar 1.80 altını adamdan saymıyor  kızlar 1.80 altını adamdan saymıyor  kızlar 1.80 altını adamdan saymıyor  kızlar 1.80 altını adamdan saymıyor  kızlar 1.80 altını adamdan saymıyor  kızlar 1.80 altını adamdan saymıyor  kızlar 1.80 altını adamdan saymıyor  kızlar 1.80 altını adamdan saymıyor

------- Her ne kadar kötü insanlar olsalarda 180 altındalar ---------
     kızlar 1.80 altını adamdan saymıyor  kızlar 1.80 altını adamdan saymıyor  kızlar 1.80 altını adamdan saymıyor  kızlar 1.80 altını adamdan saymıyor

------- Hayatımızı az veya çok etkilemiş insanlar [Tabi ki 180 altı] ----
     kızlar 1.80 altını adamdan saymıyor  kızlar 1.80 altını adamdan saymıyor  kızlar 1.80 altını adamdan saymıyor kızlar 1.80 altını adamdan saymıyor

Devam edecek...

Daha 1 dünya daha 1.80den düşük adam var ünlü
    Brad pitt yeterde artar bile zaten adam 1.79
    Robert de niroda var.
    Andy Garcia var.
    Jason Statham var.
    Johny Depp var.
    Michael Jackson var.
    daha bi dünya adam var saysam bitmez.Aklıma gelen.
    Bu arada yabancı kızlardada 1.70den uzun kız çok nadirdir ünlülerine bakarsanız.
    Bizim Türk kezbanlarıda senin o dediğin kızlar yani justin biebere ölüyorlar ama justin bieber 1.70

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tilki_Andrei -- 5 Mart 2015; 19:25:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• jason statham 190 gibi duruyor. bir yanlışın olmasın
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.