Şimdi Ara

kızlar 1.80 altını adamdan saymıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
874
Cevap
17
Favori
26.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Onlar önce 1.50 olan boylarını uzatsın.
  • 1.93-1.95 falanım, sırf uzunum diye yürüyen oluyor.
  • Yaşadığım çevrede 160 dan uzun kız çok az. Benim boy 181 çocuk gibi kalıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 1.80 altıyım ama çok zekiyim ve çok da güçlüyüm. 2 metre adamı bile deviririm yani gayet rahat. Ama ben de mal kızlara bakmıyorum. O nolacak şimdi.
  • 1.70 erkeklere acıyorum gerçekten iyiki benim boyum 1.80.1.70 boyunda olan erkekler çocuk reyonundan falan giyinir Erkek dediğin en az 1.80 olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 2 Mart 2015; 20:10:50 >
  • cunku topuklu giydiklerinde de erkegin uzun kalmasını istiyorlar. o da bi 8-10 cm demek. yani 1.65 kızın 1.75i begenmemesi cok normal. ayrıca uzun boylular daha çekici
  • 1.90ım bostayım pm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bune la foruma göre ben devler şehrinde yaşıyorum sanırım.Boşverin herşey boy değil.

• Rascoal kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfe28

Bune la foruma göre ben devler şehrinde yaşıyorum sanırım.Boşverin herşey boy değil.

bu bence para herşey değil demek gibi birşey. para herşey değil ama çok şeydir. boyda çok şey ifade ediyor kim ne derse desin
  • 18 yaşında 1.70 bu aralarda çok kafama takıyorum sıcakta bot giyiyorum 1.73 felan oluyorum çevremdekiler çok takma abartıkcak kadar kısa değilsin diyolar ama kötü ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğru olmadığına defalarca binlerce kez şahit oldum. rahat olun hobbitler boyda değil herşey.
  • Boyum 1.72 napam ölem mi?

Not: Daha önce kendimden 5 cm uzun kızla çıktım
  • Ya ben napayım 167-170 arası boyum var
  • 1.90 boyum var bende biraktigi tek hatirlanabilir ânı: okulun bahcesinde oturuyodum,siniftan bi kiz geldi ve ya senin boyun ne kadar uzun kalksana gel bi yanima dedi kaldirdi beni. Yan yana durduk. Kolum kizin göğüsüne temas etti 3-4 saniye yumuşacıktı lan. Hala hissederim o sıcakliğı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nnight -- 2 Mart 2015; 21:11:58 >
  • sanki kendileri 1.78 lik Victoria Secret mankeni
  • 1.79 olmaz mı hocam

• Onların konuştuğu boy o değil ki

• 1.75 kısa dedi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.