Şimdi Ara

Kızla yakınlaşmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • serviste bi kız var çok hoşlanıyorum kızla daha önce hiç konuşmadım nasıl yakınlaşırım daha sonrada çıkma teklifi etmek istiyorum

• annem seni çağarıyor kek yapmış de
  • seviyosan bence konuş git
  • İlk başta küçük muhabbetlerle başla samimiyeti arttır. Sonra açıl. Kesinlikle faceden, msnden felan konuşup samimiyete ilk oradan başlama daha sonra yüz yüze konuşmada sıkıntı çekersin ( şahsen ben yaşadım. )
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaKoMedya

İlk başta küçük muhabbetlerle başla samimiyeti arttır. Sonra açıl. Kesinlikle faceden, msnden felan konuşup samimiyete ilk oradan başlama daha sonra yüz yüze konuşmada sıkıntı çekersin ( şahsen ben yaşadım. )

doğru ama ben kızlarle konuşurken kızarıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sentez1

quote:

İlk başta küçük muhabbetlerle başla samimiyeti arttır. Sonra açıl. Kesinlikle faceden, msnden felan konuşup samimiyete ilk oradan başlama daha sonra yüz yüze konuşmada sıkıntı çekersin ( şahsen ben yaşadım. )

Kızın arkadaşı olan samimi arkadaşın varsa onla beraber takılırken kızla muhabbeti geçer, sende o arada böyle bir cesaretle konuşur, yakınlaşırsın. Ben de öyleydim yanımda arkadaşım yokken konuşamıyordum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sentez1

quote:

Kızın arkadaşı olan samimi arkadaşın varsa onla beraber takılırken kızla muhabbeti geçer, sende o arada böyle bir cesaretle konuşur, yakınlaşırsın. Ben de öyleydim yanımda arkadaşım yokken konuşamıyordum.

aslında bigün serviste yanına otursam sevdiği şeyleri öğrensem olurmu bide kız arkadaşımın amcasının kızı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ufak ufak konuşmalardan başlayabilirsin. Bir şaka olur, espri olur. Daha sonrada muhabbeti ilerletirsin.
  • Ben kiz kuzenimle ayni servisteykeust donemden bi kizla cok samimi olmustum kizda bizim servisteydi nasilmi tanistik arkadan kizenime benzettim kafasina hafifce vurdum sst napiosun diye bi dondu ulan kuzen degil dedim pardon falan o da guldu onemli degil falan oyle tanismistik
  • Serviste kizin ustune otur yanlislikla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _LeBron_

Serviste kizin ustune otur yanlislikla

Bence kız oturmadan önce kızın olduğu yere otursun. Böylece kız mecbur tanışmak zorunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insan. -- 15 Kasım 2011; 0:55:22 >
  • quote:

son kısma imzamı atıyorum
  • paint terk ekibi gururla sunar

not: son 40 saatte sadece 4 saat uyudum, olduğu kadar artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anfield0

Ben kiz kuzenimle ayni servisteykeust donemden bi kizla cok samimi olmustum kizda bizim servisteydi nasilmi tanistik arkadan kizenime benzettim kafasina hafifce vurdum sst napiosun diye bi dondu ulan kuzen degil dedim pardon falan o da guldu onemli degil falan oyle tanismistik

helal olsun odamı güldü

• quote:

Orijinalden alıntı: theturx

paint terk ekibi gururla sunar

not: son 40 saatte sadece 4 saat uyudum, olduğu kadar artık.

süper olmuş önemli olan zeka bu arada kızda sarışın
  • @_LeBron_ @EinsteinModOn
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.