Şimdi Ara

Kızla tanışma yardımı ACİL

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,merhaba ben yazlıktaki basket sahasına 2-3 gündür gidiyorum maç falan yapıyoruz.Oraya hergün bir kız geliyor, ben kızla tanışmak,ilerlere götürmek istiyorum tanışmayı fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum daha adını bilmiyorum maç yaparken yanımızda fln oluyorlar ve maç yaptığım çocuklardan birini tanıyorlar yanına gidiyorlar fln ama sanırım komşuları fln çocuk ztn benden küçük ve yani aralarında bişey olmadıgından eminim,tipimde fena deil kızla nasıl tanışıyım ve ilerletiyim(daha kızın kaç yaşında oldugunu bilmiyorum ama küçükse bile en fazla 1 yastır bn 14 yasındayım ) simdiden tesekkurler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• arkdaşını tanıyolarsa söyle tanıştırsın ortak arkadaşla her şey daha kolay
  • Kızın kafasına basketbol topunu fırlat çok etkilenir 7/24 seni düşünür garanti veriyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "ilerlere götürmek istiyorum" dan neler neler anladım aklım mi fesat ne tövbe est.. Basket oynadığın arkadaşına sor kız kimmis neyin nesiymiş sonra yanına git oynamak ister misin sen de falan de duruma göre kendini falan tanıtırsin gerisi gelir zaten :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar,sağolun da o arkadaşla çok yakın deiliz bide aslnda bn direk bi yerdesöylesemmi diye düşünüyorum seni ilk gördüğümden beri vs vs...

• ilk aşklar kavgayla başlar bi grup toplayıp kıza ağız burun dalın
  • Direkt söyleme de ne yaparsan yap.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bunickonaltıharf

Kızın kafasına basketbol topunu fırlat çok etkilenir 7/24 seni düşünür garanti veriyorum

Bu arkadaş haklı lütfen önemse

• Git yanına "merhaba ben x tanışabilir miyiz" de.

• quote:

Orijinalden alıntı: bunickonaltıharf

Kızın kafasına basketbol topunu fırlat çok etkilenir 7/24 seni düşünür garanti veriyorum

Bu taktik iyidir. Denemelisin
  • 14 yaşından sonra okumadım diyeceğim de en sonda söylemiş mecbur hepsini okudum
  • 14 14 ON DÖRT ON DÖRT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrChaplin -- 16 Temmuz 2014; 10:13:50 >
  • Direk söyleme sakın kızın kafasın top at sonra git özür dile vs. ama sakın öküz gibi atıp kızı öldürme.
  • Konu kilit sağolun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.