Şimdi Ara

KIZLA TANIŞMA PLANIM... (KIZA NASIL ANLATICAM YARDIM EDİN) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
4
Favori
3.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cyborg88

quote:

Orijinalden alıntı: vmaskesi

quote:

Orijinalden alıntı: cyborg88

Anan baban oku diye nelere katlanıyor masraf yapıyor sen kız peşinde fink atıyorsun. Allah senin gibi çocuk vermesin. Okuyunda adam olun faydalı işler yapın. Kız peşinde işsiz güçsüz gezeceksin ortalarda.

haklısın lan etkilendim sözlerinden şimdi gidip ders çalışıcam.

Sana giren çıkan nedir ergen ?

la ciddiydim o gün. kapatıp ders çalıştım olum

Barışı severim ama olursa işsiz kalırım.
    TONY STARK

• Yeni bir gelişme: Evet bugün dersaneye uğradım sınıflara bakmak için. 7. olmuşum, ygs-1 mi ne o türde de; 4. Hoşlandığım kız ise, yani bana bunları yazdıran kız ise 1. olmuş. Aynı sınıftayız yine. Yarın sınıfını sorarım bilmiyormuş gibi ve sonra şaşırmış gibi yaparım. İzlemeye devam edin beyler, hayatımda 5 kız arkadasım oldu hepsi ayrı maldı ama ilk defa aklı başında bir kız buldum kaçırmayacağım. 17 yıl sonra gelen zafer.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Erwin Rommel

Gelişmeleri bekleriz. Umarım sonu kötü bitmez

Sağol hocam, umarım kötü bitmez.
  • Evet şimdi dersaneye gidiyorum, kayda değer bir şey olursa yazacağım.
  • Evet beyler bugün dersaneye girecektik yine. Kızı gördük arkadaşla, bir markete girdi neyse biz de geçtik dersanenin önüne bekliyoruz kızı bakalım selam vericek mi ya da ben konuşayım diye. Bizi gördü elindekileri arkadaşlarına verdi ve yanıma geldi; naber falan dedi. Konuştuk. 8. olmuşsun falan dedi. Sonra neyse geçtik içeriye aynı sınıftayız yine, yanına oturdum. Tenefüslerde falan da konuştuk kantine falan çıktık, tüm gün beraberdik diyebilirdim. Hatta çıkışta da bir yere çağırdı da ben gitmedim. Numarasını aldım. Böyle yani. Kızla konuştukça hayalimdeki kız olduğunu anlıyorum.

• up beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Yaşadın mı büyük yaşayacaksın, ırmaklara,göğe,bütün evrene karışırcasına
    Çünkü ömür dediğimiz şey, hayata sunulmuş bir armağandır
    Ve hayat, sunulmuş bir armağandır insana
  • quote:

Orijinalden alıntı: aimrevivo

takip ediyorum kardeş.

Eyv hocam nasil gidiyorum kizla iliskimde ? :D

...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• quote:

Orijinalden alıntı: Mert Ural

NO SS NO GÜVEN

Adam bira içmiş beyler. Çok içme yoksa sende kız gibi dombili olursun

Orijinalden alıntı: Forumdaşşş

quote:

NO SS NO GÜVEN

idu

Orijinalden alıntı: Forumdaşşş

quote:

NO SS NO GÜVEN

Kizin fizigi iyi, ayrica spor yapiyorum merak etmeyin. Ama bu gunlerde okul yuzunden biraktim biraz daha bira icersem tum yaz yaptiklarim yaga donusecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan05

Merhaba beyler. 11. sınıfım. Dersanede aynı sınıfta bir kız var, çok hoşlanıyorum öyle böyle değil. Dersaneye en yakın arkadaşımla gidiyorum o hiç beğenmiyor balina gibi neresini sevdin bunun diyor ama ben ona bakmaya bile kıyamıyorum çok güzel geliyor. Kızın çarpraz arkasında oturuyorum. Hoca ders anlatmadığı zamanlar öküz gibi kesiyorum ama hiç kim bana bakıyor diye kafasını çevirmiyor bile. Bugün 4. gün bitti. Haftaya sınıflar değişiyor. Tanışmak istiyorum ve şöyle bir şey düşündüm. Benim ilkokuldan tanıdığım bir kız var, 5 sene aynı sınıfta ders gördük. O kızla benim hoşlandığım kız arkadaş oldular. Acaba o tanışık olduğum kıza desem, durumu anlatsam; tanışık olduğum kız hoşlandığım kıza tenefüs arasında dese ki; çıkışta bir yerlere gidelim mi x, Mertcan ve y de gelir dese nolur ?
    x:Hoşlandığım kız
    y:En yakın arkadaşım.

Konuyu buraya açtım, konu dışında saçma salak cevaplar geleceğini biliyorum.

Not: Daha önce 5 kızla çıktım. Tecrübeli sayılırım. Tipim de fena değil.

Son edit:(13 eylül) Bugün çıkışta tam dersanenin önünden ayrılırken x, biraz bir şey konuşabilir miyiz dedim. Tabi dedi. 2-3 adım yürüdük yanında arkadaşı vardı kurtuldum ondan. Bir süredir söylemek istediğim ama cesaret edemediğim ve vakit bulamadığım bir şey var, şimdi söylemek istiyorum dedim. Kız da ne gibi bir şey dedi. Ben senden hoşlanıyorum dedim. Durdu, gülümsedi. Biraz daha tanışalım arkadaş olalım ortak noktalarımız varsa falan ilerde olur dedi. Yanımdan giderken de koluma dokunup görüşürüz dedi. Bakıcaz artık. Yardımcı olan herkese teşekkürler.

2 gün sonra: (15 eylül) Dersanede sınav vardı. Sınıflara bakıyorduk arkadaşla, aslında sınıfımı biliyordum ama kızın sınıfına bakıcaktım. Neyse o geldi indi merdivenlerden, baktım yüzüne merhaba naber dedi. İyilik senden dedim. Hangi sınıfta gireceksin sınava falan dedi. Sonra dedim ki; çıkışta boş musun. O da hayır.. alışverişe gideceğim de dedi. Neden sordun dedi. Hiiç öylesine sordum dedim. Aslında çıkışta takılak mı diyecektim. Yalan söylediğini anladım ve sınava gireceğim sınıfa gittim. Kafam bozulmuştu. Sınav da iyi geçti. Sonra eve gidip 3 tane bira içtim. 8. oldum sınavda. Sınıflar bu sınava göre değişecek.

21 Eylül: Yeni bir gelişme: Evet bugün dersaneye uğradım sınıflara bakmak için. Kızı da 6 gündür görmüyorum, 5 gün boyunca okuldaki kezbanlarla bakışıp konuşuyorum özledim. 7. olmuşum, ygs-1 mi ne o türde de; 4. Hoşlandığım kız ise, yani bana bunları yazdıran kız ise 1. olmuş. Aynı sınıftayız yine. Yarın sınıfını sorarım bilmiyormuş gibi ve sonra şaşırmış gibi yaparım. İzlemeye devam edin beyler, hayatımda 5 kız arkadasım oldu hepsi ayrı maldı ama ilk defa aklı başında bir kız buldum kaçırmayacağım. 17 yıl sonra gelen zafer.

22 Eylül: Evet beyler bugün dersaneye girecektik yine. Kızı gördük arkadaşla, bir markete girdi neyse biz de geçtik dersanenin önüne bekliyoruz kızı bakalım selam vericek mi ya da ben konuşayım diye. Bizi gördü elindekileri arkadaşlarına verdi ve yanıma geldi; naber falan dedi. Konuştuk. 8. olmuşsun falan dedi. Sonra neyse geçtik içeriye aynı sınıftayız yine, yanına oturdum. Tenefüslerde falan da konuştuk kantine falan çıktık, tüm gün beraberdik diyebilirdim. Hatta çıkışta da bir yere çağırdı da ben gitmedim. Numarasını aldım. Böyle yani. Kızla konuştukça hayalimdeki kız olduğunu anlıyorum.

panpa gelişmelerden dolayı sevindim senin adına ama sen kıza senden hoşlanıyorum diyene kadar hiç konuşmuşmuydun yoksa hiç tanımıyoken mi gidip söyledin?

• Daha önce 5 kızla çıktın ama buraya soru soruyorsun ?

Bir de 3 tane bira içtim nedir yaa ?

Orijinalden alıntı: AnılReyiz

quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan05

Merhaba beyler. 11. sınıfım. Dersanede aynı sınıfta bir kız var, çok hoşlanıyorum öyle böyle değil. Dersaneye en yakın arkadaşımla gidiyorum o hiç beğenmiyor balina gibi neresini sevdin bunun diyor ama ben ona bakmaya bile kıyamıyorum çok güzel geliyor. Kızın çarpraz arkasında oturuyorum. Hoca ders anlatmadığı zamanlar öküz gibi kesiyorum ama hiç kim bana bakıyor diye kafasını çevirmiyor bile. Bugün 4. gün bitti. Haftaya sınıflar değişiyor. Tanışmak istiyorum ve şöyle bir şey düşündüm. Benim ilkokuldan tanıdığım bir kız var, 5 sene aynı sınıfta ders gördük. O kızla benim hoşlandığım kız arkadaş oldular. Acaba o tanışık olduğum kıza desem, durumu anlatsam; tanışık olduğum kız hoşlandığım kıza tenefüs arasında dese ki; çıkışta bir yerlere gidelim mi x, Mertcan ve y de gelir dese nolur ?
    x:Hoşlandığım kız
    y:En yakın arkadaşım.

Konuyu buraya açtım, konu dışında saçma salak cevaplar geleceğini biliyorum.

Not: Daha önce 5 kızla çıktım. Tecrübeli sayılırım. Tipim de fena değil.

Son edit:(13 eylül) Bugün çıkışta tam dersanenin önünden ayrılırken x, biraz bir şey konuşabilir miyiz dedim. Tabi dedi. 2-3 adım yürüdük yanında arkadaşı vardı kurtuldum ondan. Bir süredir söylemek istediğim ama cesaret edemediğim ve vakit bulamadığım bir şey var, şimdi söylemek istiyorum dedim. Kız da ne gibi bir şey dedi. Ben senden hoşlanıyorum dedim. Durdu, gülümsedi. Biraz daha tanışalım arkadaş olalım ortak noktalarımız varsa falan ilerde olur dedi. Yanımdan giderken de koluma dokunup görüşürüz dedi. Bakıcaz artık. Yardımcı olan herkese teşekkürler.

2 gün sonra: (15 eylül) Dersanede sınav vardı. Sınıflara bakıyorduk arkadaşla, aslında sınıfımı biliyordum ama kızın sınıfına bakıcaktım. Neyse o geldi indi merdivenlerden, baktım yüzüne merhaba naber dedi. İyilik senden dedim. Hangi sınıfta gireceksin sınava falan dedi. Sonra dedim ki; çıkışta boş musun. O da hayır.. alışverişe gideceğim de dedi. Neden sordun dedi. Hiiç öylesine sordum dedim. Aslında çıkışta takılak mı diyecektim. Yalan söylediğini anladım ve sınava gireceğim sınıfa gittim. Kafam bozulmuştu. Sınav da iyi geçti. Sonra eve gidip 3 tane bira içtim. 8. oldum sınavda. Sınıflar bu sınava göre değişecek.

21 Eylül: Yeni bir gelişme: Evet bugün dersaneye uğradım sınıflara bakmak için. Kızı da 6 gündür görmüyorum, 5 gün boyunca okuldaki kezbanlarla bakışıp konuşuyorum özledim. 7. olmuşum, ygs-1 mi ne o türde de; 4. Hoşlandığım kız ise, yani bana bunları yazdıran kız ise 1. olmuş. Aynı sınıftayız yine. Yarın sınıfını sorarım bilmiyormuş gibi ve sonra şaşırmış gibi yaparım. İzlemeye devam edin beyler, hayatımda 5 kız arkadasım oldu hepsi ayrı maldı ama ilk defa aklı başında bir kız buldum kaçırmayacağım. 17 yıl sonra gelen zafer.

22 Eylül: Evet beyler bugün dersaneye girecektik yine. Kızı gördük arkadaşla, bir markete girdi neyse biz de geçtik dersanenin önüne bekliyoruz kızı bakalım selam vericek mi ya da ben konuşayım diye. Bizi gördü elindekileri arkadaşlarına verdi ve yanıma geldi; naber falan dedi. Konuştuk. 8. olmuşsun falan dedi. Sonra neyse geçtik içeriye aynı sınıftayız yine, yanına oturdum. Tenefüslerde falan da konuştuk kantine falan çıktık, tüm gün beraberdik diyebilirdim. Hatta çıkışta da bir yere çağırdı da ben gitmedim. Numarasını aldım. Böyle yani. Kızla konuştukça hayalimdeki kız olduğunu anlıyorum.

panpa gelişmelerden dolayı sevindim senin adına ama sen kıza senden hoşlanıyorum diyene kadar hiç konuşmuşmuydun yoksa hiç tanımıyoken mi gidip söyledin?

Ayni siniftaydik ama muhabbetimiz yoktu. O benim mert oldugumu biliyordu, ben de onun ... oldugunu. Bu kadar.

Bu arada yarin okul cikisi beraber vakit gecirecegiz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.