Şimdi Ara

Kızla nasıl muhabbet kurarım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birkaç hafta önce facebookta önerilen kişilerde bi kız görmüştüm girdim dolandım biraz profilinde kız çok tatlı (yemedim). Benden 1-2 yaş küçük dişlerinde tel var ama çok yakışmış (cidden). Kız öyle havalı nasıl diyeyim fame diyim artık öyle anlatayım öyle biri değil. Yani tam bana göre bir bağyan. Ben bu kızla yakınlaşıcam çıkıcam kafaya koydum ben kafaya koyduğumu yaparım . Kızı max 1-2 kez gördüm ama muhtemelen o anda o beni görmemiştir kalabalık ortamlardı. Arkadaşlık isteği yolladım 10 dakika içinde kabul etti. Ama hala tek kelime bişey konuşmadım öyle birşey bulmam lazım ki hiç tanımadığım halde muhabbet kurmalıyım. Ama genel birşey olursa iyi olur karşılıklı konuşabileceğimiz. Yardım lütfen .

Edit: Kiz su anda acik yeni profil fotografi koydum bu gun. Kizin profiline girip 30 saniye civari arayla resimlerini begenicem sonra orofilbfotografimi duzenlemeye tikliycam ellemeden kaydedicem bu sayede tekrar paylasilmis olacak heralde dikkatini cekmis olurum bunuda orofil fotograflarimi begenirse anliycam. Merhaba nasilsin faslindan sonra inceledigim profilinin yardimi ile bi konu ile muhabbet acicam araya espri sokup arayi isitabilirim ama konuyu yarim birakicam ki daha sonrada konusalim. Ama teldeyim cok zor olacak konusmak birde konusmanin ortadinda saat gec cikiverir diye korkuyorum.

Hemen ardindan edit : Ben usttekileri yazarken kiz cikmis .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Julimezar -- 30 Haziran 2014; 1:57:27 >

• Selam bağyan de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

Birkaç hafta önce facebookta önerilen kişilerde bi kız görmüştüm girdim dolandım biraz profilinde kız çok tatlı (yemedim). Benden 1-2 yaş küçük dişlerinde tel var ama çok yakışmış (cidden). Kız öyle havalı nasıl diyeyim fame diyim artık öyle anlatayım öyle biri değil. Yani tam bana göre bir bağyan. Ben bu kızla yakınlaşıcam çıkıcam kafaya koydum ben kafaya koyduğumu yaparım . Kızı max 1-2 kez gördüm ama muhtemelen o anda o beni görmemiştir kalabalık ortamlardı. Arkadaşlık isteği yolladım 10 dakika içinde kabul etti. Ama hala tek kelime bişey konuşmadım öyle birşey bulmam lazım ki hiç tanımadığım halde muhabbet kurmalıyım. Ama genel birşey olursa iyi olur karşılıklı konuşabileceğimiz. Yardım lütfen .

S.a yaz.
    Ciddiyim.

• Ayranin yok icmeye tahtiravalliynen giden sicmaya.

• Selam melam salla işte beklemekle olmaz atak yap

• @Lopster  Kızla nasıl muhabbet kurarım ?

@Jidda Sonra ?

@Ata giren bahtsız kovboy ava giden avlar.

@FEELTHEPAIN şu şekilde olursa birde ?

-selam

+selam

-naber

+iyi sen

-iyi bende

__________________dat tıkandı____________

yada şöyle olur

-selam

+selam

-naber

+iyi sen

-iyi bende

+şey ben seni tanıyamadım ?

- tanışırız :)

+Facebook Kullanıcısı

• Direk konuya gir seni seviyorum sonra çekil can çekişsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

@Lopster  Kızla nasıl muhabbet kurarım ?

@Jidda Sonra ?

@Ata giren bahtsız kovboy ava giden avlar.

@FEELTHEPAIN şu şekilde olursa birde ?

-selam

+selam

-naber

+iyi sen

-iyi bende

__________________dat tıkandı____________

yada şöyle olur

-selam

+selam

-naber

+iyi sen

-iyi bende

+şey ben seni tanıyamadım ?

- tanışırız :)

+Facebook Kullanıcısı

S.a yaz nasılsın yaz napıyosun yaz neyaptığından yürü. Oturuyorum sen yazarsa cevap vermeye zorluyacağın bişi yaz yalan da söyleyebilirsin yani :) mesela pcde dizi izliyorum de ne izliyorsun der ordan girersin anladın?

sa yazdıktan sonra gülücük koyda kro sanmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bosweell -- 28 Haziran 2014; 1:18:09 >

• sa
    as
    nbr?
    id sndn ?
    ii
    sni grdm bgndm ck tatlsn
    eyv
    ys kc ?
    17
    hmm
    sn ?
    19
    hmm
    hngi okl ?
    kdky endstri sn ?
    krtl mslk lsesi motor
    hmm
    :)
    :D
    ok bnm ckmam lzm
    ok snr grsrz
    ok grsruz
    byy
    byy
    kib
    kib

Facebook Kullanicisi

• @FEELTHEPAIN tanımadığım kıza seni seviyorum diyim ha abazanlık level 99 ramazanda bari yapma yav .

@Jidda şimdi genel kültürü olan biri olsa derimde daha kızı tanımıyorum yalan söyleyip breaking bad dexter game of throns gibi bişey izliyorum desem kız büyük ihtimal onları belkide hiç duymamıştır o zaman tıkanır konuşma.
  • Kendine güven biraz Duymamışsa bile öğrenir senden.Ayrıca game of thrones'u duymamışsa o kızdan hayır gelmez zaten a
  • @Jidda sonuna gülücük koyarsam abaza sanmasın ? Abi dışarı çık ilk gördüğün 20 kızın 13 ü sadece Türk dizileri izliyordur. 2 si sadece belgesel. 3 ü hiçbir şey izlemiyor olsa kalan 2 si game of throns izliyordur ve 2 kızdan biride bana düşmez kız öyle birine benzemiyor.

@MyWorldLife realy ?
  • quote:

@Jidda sonuna gülücük koyarsam abaza sanmasın ? Abi dışarı çık ilk gördüğün 20 kızın 13 ü sadece Türk dizileri izliyordur. 2 si sadece belgesel. 3 ü hiçbir şey izlemiyor olsa kalan 2 si game of throns izliyordur ve 2 kızdan biride bana düşmez kız öyle birine benzemiyor.

@MyWorldLife realy ?

Gülücük koydun diye abaza sanarsa : Kezban Detected zaten.

Dediğin olay çevreyle de alakalı bu arada bu kadar kafanda kurma yok şu zaman yazıyım yok şunu yapayım diye doğal ol inan daha iyi muhabbet kurarsın.
  • Abi naberden sonra konu açmak için tek birşey çıksa bidaha yardırıcıamda takılı kalıcak diye korkuyorum.
  • Seni gördüm hoslandim eklememin bi sikintisi varmi diye yaz .

Suana kadar hiç bir kiz var demedi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Abi naberden sonra konu açmak için tek birşey çıksa bidaha yardırıcıamda takılı kalıcak diye korkuyorum.

Kalırsa kalsın ya sonunda ölüm yok ya inan takılı kalmaz bi kere kız sana min 4 kere cevap verir

as
    iyi sen
    hiç oturuyorum öyle
    hmm iyiymiş
  • quote:

Abi naberden sonra konu açmak için tek birşey çıksa bidaha yardırıcıamda takılı kalıcak diye korkuyorum.

Hocam isterseniz size kıza gösterebileceğiniz bir site yapabilirim. Konu bayağı geniş sonra yardırırsın ordan. (Siteden para istemem)

• facebook üzerinden arkadaşlığı ilerlet ama sakın kıza açılma kısmını facebooktan yapma direk kaybedersin bak sakın
  • @terminatör54 oh yo hoşlandım filan demiycem önce güzel bir muhabbet kurucam sonra 1-2 hafta içinde buluşma ayarlamaya çalışıcam sonra açılıcam.

@Jidda abi ben kıza sa yazmam harbi olmaz merhaba yazarım olmazmı ?

@Cool Storm tam ne olduğunu anlamadım ama gönderirseniz sevinirim.

@brkyldrm19 özgüven patlaması yaşarsam muhabbet açıldıktan 1 hafta sonra kıza buluşma teklif edicem o zaman açılıcam olurmu ?
  • quote:

@terminatör54 oh yo hoşlandım filan demiycem önce güzel bir muhabbet kurucam sonra 1-2 hafta içinde buluşma ayarlamaya çalışıcam sonra açılıcam.

@Jidda abi ben kıza sa yazmam harbi olmaz merhaba yazarım olmazmı ?

@Cool Storm tam ne olduğunu anlamadım ama gönderirseniz sevinirim.

@brkyldrm19 özgüven patlaması yaşarsam muhabbet açıldıktan 1 hafta sonra kıza buluşma teklif edicem o zaman açılıcam olurmu ?

Bknz: Çıkma teklifi scripti

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.