Şimdi Ara

Kızla konuşuyorum ama.. 》》(özgüven sorunu)《《

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çevresinde beni tip olarak 10a katlayacak adamlar mevcut ve ben bu hatundan hoşlanıyorum. Ve rakip bile olamayacak durumdayiz o adamlarla. Boyle giderse kaybedecegim herzamanki gibi. Sokaktaki apaçi ve kekolardaki Özgüven bende olsa keşke

birde dikkatimi cekti, insanlara kötü düşüncesiz umursamaz ve kaba agresif davraninca deger veriyorlar,tam tersini yapinca ozellikle dusunceli davranip aman kirmayayim diyince degersiz ve oylesine birisi oluyorsun, sadece kizlarda degil genelde boyle. Illa umursamaz kaba duygusuz ve acimasiz mi olayim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MichaelSikkofield -- 7 Ocak 2015; 10:58:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yukarı

• kızlarda mantık diye birşey yoktur dostum, o yüzden mantık çerçevesinde düşünme.o yüzden yürü belki olur
  • Yakarsın bi cuğara unutursun nolcak

• Hocam şansını denemekten zarar gelmez ki senden azıcık bile olsa hoşlansa diğerlerine bakmaz diye düşünüyorum.
  • BENCE SALLA GİTSİN KENDİNİ AŞAĞILATMAYA DEYMEZ 1 KIZ İÇİN.
  • Denemeden öğrenemezsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Laaaan sacmalama yaaa

Belkide haklisindir :(

• knk git dene şansını en kötü reddeder ama oda kabul ederse .......
  • quote:

Orijinalden alıntı: affiliation

BENCE SALLA GİTSİN KENDİNİ AŞAĞILATMAYA DEYMEZ 1 KIZ İÇİN.

Kız izmirlidir belki öyle deme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • takılıp kalma. şansını dene. baktın olmuyor nasılsa başka bir kız denk gelir.
  • Yukari

• Daha sonraları aklını kurcalamasını istemiyorsan teklif et kurtul. Üzerinden yük atarsın hocam inan bana
  • Arkadaş sen bizden özgüven istiyorsun da yazdığın cümle bile özgüvensizlikle dolu, biz sana sihirli bir cümle söyleyip seni özgüvenli biri yapamayız ayrıca böyle durumlarda tip arka plandadır kızlar için genelde yüzüne bakılmayacak kadar çirkin değilsen, giyimin duruşun düzgünse problem yok
    Ediy:Aklına takılan bir şey olursa sorabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naberl -- 7 Ocak 2015; 10:06:59 >
  • la varya kafayı yemişsiniz kız kız diye yemin ediyorum. bu halinizle evlenemezsiniz zaten, daha karıyla konuşmaya cesaretiniz yok. insan hayret ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: naberl

Arkadaş sen bizden özgüven istiyorsun da yazdığın cümle bile özgüvensizlikle dolu, biz sana sihirli bir cümle söyleyip seni özgüvenli biri yapamayız ayrıca böyle durumlarda tip arka plandadır kızlar için genelde yüzüne bakılmayacak kadar çirkin değilsen, giyimin duruşun düzgünse problem yok
    Ediy:Aklına takılan bir şey olursa sorabilirsin

Haklısın. Tavsiye verebilirsin,tipim orta derecede hocam ugrassam iyi olur. Yalniz ne yapmam gerektigini bilmiyorum ozguven için. Digerkonularda sıkıntım yok ama kız konusunda fena ezilip büzülüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Requiestcat in Pace

la varya kafayı yemişsiniz kız kız diye yemin ediyorum. bu halinizle evlenemezsiniz zaten, daha karıyla konuşmaya cesaretiniz yok. insan hayret ediyor

Hocam sakin

Kafayi yedigim falan yok. Ben bilmiyormuyum sokaga cikip onume cikan 10 hatuna cikma teklifi ederek bu durumu aşmayı? Daha kolay yontemler ariyorum. Konusamama gibi bir durum yok hocam. En son care ozguven icin cikip yapacagim teklif olayini valla.

• quote:

Orijinalden alıntı: MichaelSikkofield

quote:

Orijinalden alıntı: Requiestcat in Pace

la varya kafayı yemişsiniz kız kız diye yemin ediyorum. bu halinizle evlenemezsiniz zaten, daha karıyla konuşmaya cesaretiniz yok. insan hayret ediyor

Hocam sakin

Kafayi yedigim falan yok. Ben bilmiyormuyum sokaga cikip onume cikan 10 hatuna cikma teklifi ederek bu durumu aşmayı? Daha kolay yontemler ariyorum. Konusamama gibi bir durum yok hocam. En son care ozguven icin cikip yapacagim teklif olayini valla.

yöntem möntem yok kardeş, olsa da burada bulamazsın.

• Kıza açılamıyosan kapan

• Ya tip mi tip ne lan abi o kız bana bakmaz diye diye gidip çingen bebelerine kaptırıyosunuz.

Kızları okadar gözünüzde büyttünüzki heleki kültürsüz sadece güzelliği olan kızları.Bak kardeşim özgüvenin olursa eğer istedigin herkesi tavlarsın kızları aptal varlıklar olarak düşün

En kücük kendine güven hareketinşe hemen senden etkilenir trip atmaya baslarlar.Sen onlardan daha üstünsün bunu bil yeter.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.