Şimdi Ara

Kizla Konusmaya Useniyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kizla konusmaya basladim. Bu kiz onceden beni seviyordu. Ama o zaman aramizda bir sey olmamisti. Ben simdi onla konusmaya basladim. Kizla su an istesem bulusabilirim ama bulusunca ne yapacagim, hesabi ben mi odeyecegim vs. hic bir seyi bilmiyorum. Kizla mesajlasmaya bile useniyorum belki de cekiniyorum. Ne yapabilirim beyler. Tecrubelilerden yardim bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ana bacı vokke

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam siz ödeyin.Klasik herkesin gittiği ortamlara gidin ilk buluşmalarda daha sonra ise havalarda güzelleşti alın termosunuzu kızda sandviç hazırlayıp getirsin çömün bir çimenliğe şarkı dinleyerek eğlenceli kaliteli zamanlar geçirin derim.

Benimde başımda biraz karışık bir olay var böyle konularda hassasım kızı gerçekten seviyorsanız İNŞALLAH ilişkiniz daim olur.Mutlu olursunuz
  • Bende üşeniyorum la. Kafa dengi kız bulcaksın, tanışacaksın, buluşacaksın, sevgili olacaksınız falan. Hiç uğraşasım yok şuan. Sende uğraşma boşver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EresboSS -- 15 Mayıs 2015; 17:43:41 >
  • EresboSS kullanıcısına yanıt
    karşınıza bazen öyle biri çıkıyorki sadece gülmesi gözlerin ışılmadası sizi tekrar hayata getiriyor hocam

Erkek ortamı eyvallah çok kaliteli samimi eğlenceli fakat birşey eksik duygu
    Duygusuz bir insanda ne kadar güzel yaşar orasıda belli şimdi
  • ReeLKinq R kullanıcısına yanıt
    Olmasın demiyorum da gelsin o bulsun beni. Hiç benim onunla uğraşacak isteğim yok. Ha karşılaşırız dediğin gibi biriyle gelişir kendiliğinden ona birşey demem ama zor benim için. Ayrıca benim kız arkadaş ortamım erkeklerden daha iyi. Erkekler yaz geldiği için otomatik olarak karı kız muhabbetine sarmış durumda. O ortamda beni pek sarmıyor açıkçası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hoslandigim kiz bana kanka diyor
    9 yıl önce açıldı
    Kiza acilicam Sarki Onerisi
    9 yıl önce açıldı
    Kiz boyle yazdi ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • EresboSS kullanıcısına yanıt
    umarım kendine göre bir kız bulursun ve mutlu olursun kardeşim
  • Hocam hiç sevgilim olmadı ama bari siz mutlu olun

• ReeLKinq R kullanıcısına yanıt
    İnşallah hepimiz mutlu oluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EresboSS

Bende üşeniyorum la. Kafa dengi kız bulcaksın, tanışacaksın, buluşacaksın, sevgili olacaksınız falan. Hiç uğraşasım yok şuan. Sende uğraşma boşver

Bende senin gibi düşünüyorum ama ara sıra (son zamanlarda daha sık) bir arkadaş ihtiyacı duyuyorum, yani o psikolojiyi tatmak istiyorum. Arkadaş derken öyle arkadaş değil arkadaşlarım var çok şükür, insan sevebileceği, tüm vaktini ona ayırabileceği, günün çoğunu onu düşünerek harcayabileceği birine ihtiyaç duyar, en azından ben böyleyim. keşke böyle bir hisse gereksinim ihtiyacı duymasaydık.
  • Sakın hesabı falan ödemeye kalkışma..Buluşacaksan kahve falan içmeye git..PS oynamaya gidersen kız sana kanka diyebilir (tecrübeyle sabit)..Kasma kendini, rahat ol,sıkılırsan telefonla uğraş,buluşmayı istemiyomuş gibi davran..Kız zaten sana göreyse ve istiyorsa eğlenirsin,konu konuyu açar..Öbür türlü bankamatiğin önünde emekli parasını çekmeyi bekleyen amcalar gibi olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet Kagan

Sakın hesabı falan ödemeye kalkışma..Buluşacaksan kahve falan içmeye git..PS oynamaya gidersen kız sana kanka diyebilir (tecrübeyle sabit)..Kasma kendini, rahat ol,sıkılırsan telefonla uğraş,buluşmayı istemiyomuş gibi davran..Kız zaten sana göreyse ve istiyorsa eğlenirsin,konu konuyu açar..Öbür türlü bankamatiğin önünde emekli parasını çekmeyi bekleyen amcalar gibi olursunuz.

hocam hem ben davet edicem sonradan istemez gibi gorunmem olmaz sanirim.
    bir de mesela ictik kahveleri bitirince kalktik odemek icin. benim odemem gerekmez mi? ikimizde kasaya mi gidicez napicaz? :))

• Rena34 kullanıcısına yanıt
    İstemez gibi demiyeyim madem de şöyle olsun; Çok istiyomuş gibi davranma normal sıradan biriyle buluşmuş gibi ol yani :)..Çok görgüsüz değilse illaki kendisi de gelir hesabı ödemeye..Alman hesabı yapalım dersin..Hesap ödeyip ödememenden senden soğuyacaksa ya da sevecekse hiç olmasın zaten :)
  • Üşenen bana paslasın beyler

• 1 ay oldu ben ayrılalı sevgilimden. İster istemez alışkanlıklar vs. oldu bende ama pekte üzüldüm diyemem ayrıldıktan sonra. Fakat bende bu sevgilimden önce senin gibi düşünüyordum, dediklerin doğru fakat ona ihtiyacın yok. Bende senin gibi değer verecebileceğim biri olsun isterim tabi ki fakat tek başına mutlu olabiliyorsan zaten gerisi sorun değil. Umarım istediğin gibi birini bulursun dostum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.