Şimdi Ara

Kızla kavga ettik yol vermeli miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kız sevgilim değil. son zamanlarda çok yakınlaşmıştık. bu olay yaşanmadan 1hafta önce beraber 2 gün boyunca gezdik, öncesinde mesajlaşıyoduk falan. aynı sınıftayız zaten arkadaş gruplarımız da yakın sayılır. pazartesileri tüm gün yanımda oturuyor sınıf listesi geregi. yani muhabbetimiz var işte

geçen hafta pazartesi pratik sınavımız vardı. sabah her şey normaldi okulun kafesinde otururken gelip selam falan verdiler. laboratuvara geçtik sinav için. baktim başka yere oturmuş hiç alinmadim çalişkan bir kiz. geçen sınavda konuşmaktan sınavı yetiştirememiştim

sonra arkadaşları beni oraya çagirdi. ben de durur muyum koştum tabi hemen. kizin oturdugu masanin sağ tarafindaki 2 yer boştu. ayaküstü konuştuk biraz gayet mutluyduk. eşyalari alip yanına oturmak için eğildim. dedi çok konuşuyoruz yanıma degil de 2. yere otur. şakasina, çok da umrumdaydı x hanım gibisinden bişey söyledim. o kadar şakasina söyledigim belliydi ki tam olarak hatırlamıyorum ne dedigimi.

geçtim oturdum 2. yere. tabi ben durumu çakmadım ortada bişey yok sanıyorum. bakıyorum buna. çok gergin duruyor. dedim herhalde sınavdan. rahatlatayim biraz. geçen sınav ben degil sen konuşturdun yalniz dedim gülerek. kafama sokuyum birden sinirlenmeye başladı. senle alakalı değil benle alakalı sen konuşuyosun falan demedim, dedi.

noluyo demeye kalmadan hoca geldi sinavi başlatti. 4-5 saat sürüyor sınav. rahatsız olmasin diye hiç konuşmadım sınavdayken. bitmeye yakın yanına gittim süre bitti mi artık konuşabiliyo muyuz dedim gülerek. bilmiyorum dedi. anladim tabi. dedim, noldu yanlış bişey mi yaptım demin de sinirlendin zaten dedim. ben boş yere trip atmam dedi.

sonra, yanıma oturdugunda umrunda degilsin bana dedin, dedi. o kadar şakasina söylemişim ki öyle bişey dedigimi hatirlamiyorum bile. dedim beni çok yanliş anlamişsin hatta öyle bişey dememişimdir yanlış duymuşsundur dedim. öff möf çekti senle konuşmak istemiyorum şuan. hatta senle bidaha konuşmamayı düşünüyodum dedi. şok oldum tabi. sustum, yanındaki sandalyaye oturdum. sınavı teslim etmeye gitti.

sonra dolaba gitti eşyalari koymaya tek başına. sinavi biraktim yanina gittim dedim ben çok kötü oldum, beni gerçekten yanlış anladin öyle bişey dediysem bile bilinçsizce söylemişimdir. orda o kadar samimiydim ki. kendime acıdım acayip pişman göründüğüme eminim. dedi eminim sen bana öyle bişey dedin, senle şuan konuşmak istemiyorum. ki gerçekten de demiştim ama %100 şakaydı.

sonra arkadaşlari geldi yanına onlarla da aram iyidir. çok duygusal bir insanım kötü bişey olunca mantıklı düşününemem hemen "bişeyler yapmalıyyım" psikolojisine girerim. yanlış oldugunu bilmeme ragmen devam ettim özür dilemeye çaliştim. tamam sorun degil falan demeye başladi ama başından savmak için. gittiler sonra.

onlarin oldugu otobüse bindim kafama 1000 kere sokuyum çok moralim bozulmuştu acilen bişeyler yapmam gerektigini hissediyodum böyle büyük bir hata yaptim. arkadaşlarinin yanında özür dilemeye çalıştım falan( arkadaşlarıyla samimiyim ama yabancı degiller). yine başindan savmaya çalişti sonra gözlerini açıp işe yaramıyo işte neden ısrar ediyosun falan dedi. iyice saçmaladim normal muhabbet etmeye çaliştim

anlicaniz kafam yerinde degildi. kendimi çok küçük düşürdüm ama çok samimiydim beyler. çok moralim bozulmuştu bişeyler yapmak istedim. keşke biraz bekleseydim. olay onun verdigi tepkilerde biraz da. çok zoruma gitti sonradan düşününce. 1 haftadir ses seda yok. pazartesi günü dersimiz var yanına oturabilirim. sizce nası bişey yapmaliyim?

• Cokta umrumdayfi x hanim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne diyon ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün de başkası adına utandık.

• Afrika sucugu kullanıcısına yanıt
    olm aramizda muhabbeti var tutup da yakın olmadigim birine hanım diye seslenmiyorum
  • Kiz sorunlu

• Böyle kızlarla pek takılma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yol vermeli miyim demişsin ama kız sana çoktan yol vermiş

• ne okuyosun merak ettim.okulda dolap falan var.amerika mı la ora

• bunu ne diye okudum lan ben şimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelastatakan

ne okuyosun merak ettim.okulda dolap falan var.amerika mı la ora

diş hekimliği okuyom. pratik işler oldugu için sınav uzun sürüyor ve malzeme çok oldugu için dolap veriyolar işte.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.